הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור daweoo
  • פורסם בתאריך

daweoo

משתמש מתחיל
50
3
נק' מוניטין:
15
50
3
אהלן.
איזה תוכנית אימונים אתם ממליצים למסה שכוללת את התרגילים המורכבים(דדליפט,פרס,בנץ,סקאווט)אבל שהיא לא SS.
אני יודע שתוכנית SS היא התוכנית הכי טובה למתחילים,אבל כרגע אני מעדיף לא לעשות אותה מסיבות אישיות.
נתונים ומשקלי עבודה:
גובה:1.73
משקל:75
משקלי עבודה:
פרס:42.5 ל5 חזרות
סקאווט:100 ל8 חזרות
דדליפט:100 ל5 חזרות
בנץ פרס :65 ל5 חזרות
תודה רבה.

• פותח/ת השרשור
במשקלי עבודה שלך הלינארית או טקסס באחת הוריאציות שלה

בלינק יש לך אוסף תוכניות
Powerlifting Programs
תקן אותי אם אני טועה,מדובר פה בתוכניות כוח.
מה שאני מחפש זה תוכנית בילדינג הכוללת את התרגילים המורכבים.
תודה רבה.

בשביל להתחיל תוכנית בילדינג אתה צריך להגיע למשקלים מכובדים בתרגילים המורכבים בדגש על אימון כוח(1-5) אחרת אין לך טעם לעבור לתוכנית נפח כי אתה תתחיל במשקל נמוך וההתקדמות שלך תעצר מהר.

בשביל להתחיל תוכנית בילדינג אתה צריך להגיע למשקלים מכובדים בתרגילים המורכבים בדגש על אימון כוח(1-5) אחרת אין לך טעם לעבור לתוכנית נפח כי אתה תתחיל במשקל נמוך וההתקדמות שלך תעצר מהר.
איזה שטויות. אין שום בעיה להתחיל מתכנית יותר מתאימה לבילדינג כ-AB כל עוד נותנים את רוב האימון על תרגילי הבסיס.

איזה שטויות. אין שום בעיה להתחיל מתכנית יותר מתאימה לבילדינג כ-AB כל עוד נותנים את רוב האימון על תרגילי הבסיס.
אין שום בעיה, אבל לא עדיף לדעתך לסיים סבב SS קודם לאומת להתחיל מAB שמבוססת על בסיסיים?

אין שום בעיה, אבל לא עדיף לדעתך לסיים סבב SS קודם לאומת להתחיל מAB שמבוססת על בסיסיים?
מה זה משנה?... פותח הפוסט הדגיש שלא מעוניין ב-SS.
אם ההתייחסות היא כללית אז בוודאי שעדיף ו-SS שמבוצעת כראוי היא היעילה ביותר למטרת בניית מסת שריר לכל מתאמן מתחיל.

לא אמרתי שיש בעיה, רק אמרתי שההתקדמות תיהיה יותר איטית וזה לא מומלץ למתאמן מתחיל. קודם שיגיע למשקל נורמלי בתרגילים המורכבים ורק אז שיעבור לתוכניות נפח. אגב אני באופן אישי התאמנתי רק SS שהייתי במסה אז לא מכיר תוכניות זהות.
וזה לא שאני פריק SS אני חושב דווקא שיש בה יותר יותר מדי עבודה על הרגליים.

• פותח/ת השרשור
אהלן טום,
מה אתה אומר על FBW מפוצלת של טנק?
זה נראלי כמו שילוב נהדר בין בילדינג לבין פאוורלפטינג,ובדיוק בערך מה שאני מחפש עם התרגילים המורכבים.
תודה רבה.
תראה ישלי כמה סיביות אישיות שאני לא רוצה לעשות SS,ואחת מהן זה שאני רץ 3 פעמיים בשבוע והרגליים שלא לדעתי לא יתאושושו מSS.
עכשיו FBW היא בעצם האמצע בין כוח לנפח?
תודה רבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית