הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

DarKnight34

משתמש מתחיל
110
38
נק' מוניטין:
247
110
38
טארגט
מתחיל סייקל ראשון של טסט ודיבול. הסייקל נעשה כמו שצריך בעזרת מישהו מאוד מבין בתחום.
הבנאדם לא מביא לי את החומרים אלא מישהו אחר. אותו אחד הביא טסט אנתת של MXP ודיבול של MXP (ורודים). אמר לי שהכדורים של MXP זה חדש ומדובר בדיבול מעולה, הכי טוב כרגע שיש להשיג אנדרגראונד.
השאלה שלי אם מישהו התנסה ויכול לתת חוות דעת על MXP באופן כללי ואם מישהו התנזה עם הדיבול של MXP?

מתחיל סייקל ראשון של טסט ודיבול. הסייקל נעשה כמו שצריך בעזרת מישהו מאוד מבין בתחום.
הבנאדם לא מביא לי את החומרים אלא מישהו אחר. אותו אחד הביא טסט אנתת של MXP ודיבול של MXP (ורודים). אמר לי שהכדורים של MXP זה חדש ומדובר בדיבול מעולה, הכי טוב כרגע שיש להשיג אנדרגראונד.
השאלה שלי אם מישהו התנסה ויכול לתת חוות דעת על MXP באופן כללי ואם מישהו התנזה עם הדיבול של MXP?
ל MXP יש חומרים טובים שעובדים מהמעט שאני יודע.
לעיתים יש להם בעיות עם באצים דיי כואבים, אבל בגדול זו חברה עם קבלות.
חשוב לוודא שאתה קונה מהמקור כי בעבר כבר זייפו ויאלים מדוללים עם הסטיקרים שלהם.

מה הקריטריונים שלך לקביעה שהבחור מבין עניין בחומרים ?? זה מעניין

ל MXP יש חומרים טובים שעובדים מהמעט שאני יודע.
לעיתים יש להם בעיות עם באצים דיי כואבים, אבל בגדול זו חברה עם קבלות.
חשוב לוודא שאתה קונה מהמקור כי בעבר כבר זייפו ויאלים מדוללים עם הסטיקרים שלהם
ניסית את השמנים או את האוראליים שלהם?

אני אישית לא....חבר לאימונים קנה ממקור אמין וידוע שאם תרצה אספר לך מי הוא והיו לו כאבים..
לזכותו של המקור יאמר שהוא נהג בו בהגינות והחליף מייד ללא ויכוחים את הויאלים
בגדול הלקוח סיים מרוצה

• פותח/ת השרשור
אני אישית לא....חבר לאימונים קנה ממקור אמין וידוע שאם תרצה אספר לך מי הוא והיו לו כאבים..
לזכותו של המקור יאמר שהוא נהג בו בהגינות והחליף מייד ללא ויכוחים את הויאלים
בגדול הלקוח סיים מרוצה
מכל החברות תשמע על מישהו שהיו לו כאבים. בטח החליפו לו כדי שלא יתבכיין.

מכל החברות תשמע על מישהו שהיו לו כאבים. בטח החליפו לו כדי שלא יתבכיין.
אענה לך במשפט קצר
MXP ממה שידוע לי היא עדיין מהחברות היותר טובות שמופצות בארץ
המקרה שסיפרתי עליו לא סותר את זה כי בעיות עלולות לצוץ בכל חברת UG

• פותח/ת השרשור
אענה לך במשפט קצר
MXP ממה שידוע לי היא עדיין מהחברות היותר טובות שמופצות בארץ
המקרה שסיפרתי עליו לא סותר את זה כי בעיות עלולות לצוץ בכל חברת UG
אני מתעניין בעיקר לגבי האוראליים. הבנתי שזה חדש. אני די מקושר אבל לא הצלחתי למצא מישהו שניסה. ברור לי שזה בגלל שזה חדש, אבל אני מאוד רוצה חוות דעת.

אני מתעניין בעיקר לגבי האוראליים. הבנתי שזה חדש. אני די מקושר אבל לא הצלחתי למצא מישהו שניסה. ברור לי שזה בגלל שזה חדש, אבל אני מאוד רוצה חוות דעת.
דווקא יצא לי להכיר את הסידרה. המגוון טוב: אנדרול, דיבול, אנאבר וויני. הכדורים עשויים בצורה מצויינת והם ללא ספק בדוס כרגע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית