עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה שתעשה שראגס לחיזוק הגריפ במקום לעשות תרגילי גריפ לחיזוק הגריפ ושראגס לחיזוק הטרפזים?סרטון מצויין, מסכים עם כל מילה, חוץ מהחלק של השראגס, אחד הסיבות שלפעמים עושים שראגס כבד, זה בשביל לחזק את הגריפ, רצועות רק יהרסו חלק גדול ממהות התרגיל במקרה כזה.
למה לעבוד בצורה כל כך פרטנית, כשיש תרגיל מופלא שיחזק את שתיהם?למה שתעשה שראגס לחיזוק הגריפ במקום לעשות תרגילי גריפ לחיזוק הגריפ ושראגס לחיזוק הטרפזים?
כבר אמרתי לך, הפכתי לבילדר 😄למה לעבוד בצורה כל כך פרטנית, כשיש תרגיל מופלא שיחזק את שתיהם?
בילדר עם 190 סקוואט, זה יפה 😉כבר אמרתי לך, הפכתי לבילדר 😄
דווקא עם הדוגמא הזו אני לא מסכים. שראגס הוא תרגיל שמחזק את האחיזה, אבל זו לא המטרה העיקרית שלו - אלא שיפור הכוח/היפרטרופיה בטרפזים ושיפור הכוח המתפרץ בהנפה. נניח שאני ווייטליפטר שרוצה לשפר את האספקט הזה, והגעתי ל-200 קילו ואני לא מסוגל להרים אותם בגלל האחיזה - להגיד "תשפר את האחיזה" זה קל אבל לעשות זה הרבה יותר קשה. במצב כזה רצועות זה פתרון מתבקש.סרטון מצויין, מסכים עם כל מילה, חוץ מהחלק של השראגס, אחד הסיבות שלפעמים עושים שראגס כבד, זה בשביל לחזק את הגריפ, רצועות רק יהרסו חלק גדול ממהות התרגיל במקרה כזה.
אמרתי לעצמי בראש שזה עיניין של זמן עד שמישהו יזכיר ששראגס זה תרגיל עזר להנפות, בגלל זה כיסיתי את עצמי וכתבתי:בל זו לא המטרה העיקרית שלו - אלא שיפור הכוח/היפרטרופיה בטרפזים ושיפור הכוח המתפרץ בהנפה. נניח שאני ווייטליפטר שרוצה לשפר את האספקט הזה,
אחד הסיבות שלפעמים עושים שראגס כבד, זה בשביל לחזק את הגריפ,