הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע רצועות

stitch

משתמש משקיע
5,836
6,264
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,834
5,836
6,264
@Tank שאלת על רצועות למתח, אז הנה, איש המערות במקרה הכין סרטון שבו הוא עונה על כל השאלות לגבי רצועות (ולפעמים אפילו טורח לנמק).
הוא גם מספר על חוסר האיזון שנוצר לו בגלל אחיזה משולבת בדדליפט, וזה מתקשר לדיון שהיה פה.

סרטון מצויין, מסכים עם כל מילה, חוץ מהחלק של השראגס, אחד הסיבות שלפעמים עושים שראגס כבד, זה בשביל לחזק את הגריפ, רצועות רק יהרסו חלק גדול ממהות התרגיל במקרה כזה.

סרטון מצויין, מסכים עם כל מילה, חוץ מהחלק של השראגס, אחד הסיבות שלפעמים עושים שראגס כבד, זה בשביל לחזק את הגריפ, רצועות רק יהרסו חלק גדול ממהות התרגיל במקרה כזה.
למה שתעשה שראגס לחיזוק הגריפ במקום לעשות תרגילי גריפ לחיזוק הגריפ ושראגס לחיזוק הטרפזים?

למה שתעשה שראגס לחיזוק הגריפ במקום לעשות תרגילי גריפ לחיזוק הגריפ ושראגס לחיזוק הטרפזים?
למה לעבוד בצורה כל כך פרטנית, כשיש תרגיל מופלא שיחזק את שתיהם?

• פותח/ת השרשור
דווקא עם הדוגמא הזו אני לא מסכים. שראגס הוא תרגיל שמחזק את האחיזה, אבל זו לא המטרה העיקרית שלו - אלא שיפור הכוח/היפרטרופיה בטרפזים ושיפור הכוח המתפרץ בהנפה. נניח שאני ווייטליפטר שרוצה לשפר את האספקט הזה, והגעתי ל-200 קילו ואני לא מסוגל להרים אותם בגלל האחיזה - להגיד "תשפר את האחיזה" זה קל אבל לעשות זה הרבה יותר קשה. במצב כזה רצועות זה פתרון מתבקש.

בל זו לא המטרה העיקרית שלו - אלא שיפור הכוח/היפרטרופיה בטרפזים ושיפור הכוח המתפרץ בהנפה. נניח שאני ווייטליפטר שרוצה לשפר את האספקט הזה,
אמרתי לעצמי בראש שזה עיניין של זמן עד שמישהו יזכיר ששראגס זה תרגיל עזר להנפות, בגלל זה כיסיתי את עצמי וכתבתי:
אחד הסיבות שלפעמים עושים שראגס כבד, זה בשביל לחזק את הגריפ,

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית