הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זריקה כושלת + זריקה חוזרת ישר (אבל משהו מוזר בסוף)

• פותח/ת השרשור jacob
  • פורסם בתאריך

jacob

משתמש מתחיל
91
3
נק' מוניטין:
3
91
3
אז היום הזרקתי טסט בישבן, בזריקה הראשונה המחט התנתקה מהמזרק באמצע הזריקה (כנראה מהחלץ, לחצתי חזק מדי ומהר)
כל החומר הושפרץ כזה, הוצאתי את המחט (משכתי מהחלק הכחול) שנשארה בתוך הישבן ואז חטאתי.
התייעצתי עם חבר (MINDYFREAK) שאמר לי שהכל טוב ופשוט להזריק חדש.
אז הזרקתי בפעם השניה בדיוק באותו מקום רק הפעם רגוע, הכל היה טוב רגיל בשאיבה וכו' חוץ מדבר אחד.
כשהוצאתי את המזרק בסוף הזריקה אז יצא דם לאיזה 2 שניות עם השמן (הטסט) משהו מוזר, ניגבתי את זה מהר וזה הפסיק.

רציתי לדעת מה בדיוק קרה בסוף אם מישהו יוכל לתת לי הסבר, האם בוזבז הרבה חומר שיצא עם הדם?
צריך לציין שזה לא השפריץ, סתם כזה דמם לשניה באיטיות ושמתי לב שהדם מהול קצת בטסט (נוזל שקוף).

@Daniel Barack @Tom @ashasher
@Asi

נערך לאחרונה:
מה שקרה בפעם השני היא שבעת החדרת המחט, חדרת (עברת בתוך) כלי דם. אל חשש, לא הזרקת לתוך כלי הדם, אלא בחלל שרירי שמעבר אליו.

כדי למנוע בעיות בהזרקה מבחינת יציבות המחט והמזרק, פשוט תשמש במזרק מתברג (נקרא מזרק Luer Lock). אני משתמש וזה ממש נוח ובטוח

• פותח/ת השרשור
מה שקרה בפעם השני היא שבעת החדרת המחט, חדרת (עברת בתוך) כלי דם. אל חשש, לא הזרקת לתוך כלי הדם, אלא בחלל שרירי שמעבר אליו.

כדי למנוע בעיות בהזרקה מבחינת יציבות המחט והמזרק, פשוט תשמש במזרק מתברג (נקרא מזרק Luer Lock). אני משתמש וזה ממש נוח ובטוח

ניתן לרכוש בסופר פארם?

יכול להיות שלא הכנסת בפעם השנייה עמוק מידי את המחט?

הכנסתי עד הסוף, כולל שאיבה בהתחלה, כולל לחיצה בסוף של 10 שניות.
הדימום קרה לשניה רק ברגע שהוצאתי את המזרק לגמרי.

ניתן לרכוש בסופר פארם?

הכנסתי עד הסוף, כולל שאיבה בהתחלה, כולל לחיצה בסוף של 10 שניות.
הדימום קרה לשניה רק ברגע שהוצאתי את המזרק לגמרי.
לא חושב שיש בסופר פארם
אני קניתי מספק של ציוד למעבדות (נמצא בחולון). פשוט חפש באינטרנט אולי תמצא עוד מקומות בארץ שמוכרים

• פותח/ת השרשור
אוקיי, ומישהו יודע לומר לי מדוע עם הדם יצא גם קצת מהחומר? בחיים לא קרה לי לפני.. אולי יש קשר לזריקה הכושלת הראשונה?

משום מה המערכת תיוג לא עובדת הכי טוב - כשמתייגים זה לא מראה ,
בכל אופן - בנוגע לדם ולחומר שיצא לך .
זה בסדר גמור וזה יכול לקרות -
ככל הנראה כשהמחט הייתה בפנים בטעות לחצת עלייה קצת או רעדת קצת ופגעת בכלי דם או נים קטן
גם אם יצא קצת חומר , זה לא נורא ולא יקרה כלום אם פעם אחת נכנס 0.80 מ"ל , ולא 1.0 מ"ל .
בסה"כ הרמות טסט בגוף לא ירדו בגלל זריקה אחת שהזרקת רבע מיליליטר פחות .

הסר דאגה מליבך ,
תן לאזור הזה עכשיו שבוע מנוחה ( בתקווה שאתה על חומרים ארוכים ) והכל יהיה בסדר .

• פותח/ת השרשור
משום מה המערכת תיוג לא עובדת הכי טוב - כשמתייגים זה לא מראה ,
בכל אופן - בנוגע לדם ולחומר שיצא לך .
זה בסדר גמור וזה יכול לקרות -
ככל הנראה כשהמחט הייתה בפנים בטעות לחצת עלייה קצת או רעדת קצת ופגעת בכלי דם או נים קטן
גם אם יצא קצת חומר , זה לא נורא ולא יקרה כלום אם פעם אחת נכנס 0.80 מ"ל , ולא 1.0 מ"ל .
בסה"כ הרמות טסט בגוף לא ירדו בגלל זריקה אחת שהזרקת רבע מיליליטר פחות .

הסר דאגה מליבך ,
תן לאזור הזה עכשיו שבוע מנוחה ( בתקווה שאתה על חומרים ארוכים ) והכל יהיה בסדר .

יאפ אני על טסט אנטט כרגע, והזריקה הבאה היא ביום שני בפלח ימין שכבר מרגיש כמו חדש 😃

תודה רבה לכולם!

יאפ אני על טסט אנטט כרגע, והזריקה הבאה היא ביום שני בפלח ימין שכבר מרגיש כמו חדש 😃

תודה רבה לכולם!

קח בחשבון,
יש מצב מחר לקצת נפיחות או כמו גולה באזור של הזריקה - זה בסדר כמה ימים וזה יעבור.

יש פה ריח של היסטריה באוויר...חח
למה אתה חושב שג'ולות ונזילות דם הם לא דבר של מה בכך...
כל משתמש חווה את זה מידי פעם..מאחל לך שאלה הצרות שיהיו לך בהזרקות בחיים

באשר למזרק מתברג (Luer Lock) סתם בזבוז כסף לדעתי!! צא מהלחץ מותק! אי בזה צורך..
פשוט נפלת על מזרק חרא!
אם אתה מסובב מעט את המחט בלחיצה והמחט ממש לא נתקעת אל תנסה בכלל להזריק!! (כבר נתקלתי במזרקים כאלה)
לטעמי המזרקים של KDL שמאוד נפוצים בארץ מאוד טובים ולי אף פעם לא היתה בעיה איתם (לאלה שחושדים בכשרים..אני לא סוכן או דילר שלהם:79nb:)

יש פה ריח של היסטריה באוויר...חח
למה אתה חושב שג'ולות ונזילות דם הם לא דבר של מה בכך...
כל משתמש חווה את זה מידי פעם..מאחל לך שאלה הצרות שיהיו לך בהזרקות בחיים

באשר למזרק מתברג (Luer Lock) סתם בזבוז כסף לדעתי!! צא מהלחץ מותק! אי בזה צורך..
פשוט נפלת על מזרק חרא!
אם אתה מסובב מעט את המחט בלחיצה והמחט ממש לא נתקעת אל תנסה בכלל להזריק!! (כבר נתקלתי במזרקים כאלה)
לטעמי המזרקים של KDL שמאוד נפוצים בארץ מאוד טובים ולי אף פעם לא היתה בעיה איתם (לאלה שחושדים בכשרים..אני לא סוכן או דילר שלהם:79nb:)
אני לא יודע למה אתה חושב שמזרק Luer Lock יקר. אני קונה חבילה של 100 יח' ב51 ש"ח. וחבילה של 100 מחטים (לא משנה הגודל) ב20 שח. לואר לוק נוח ובטיחותי יותר, ובמחיר כזה משתלם אז למה לא?

אני לא יודע למה אתה חושב שמזרק Luer Lock יקר. אני קונה חבילה של 100 יח' ב51 ש"ח. וחבילה של 100 מחטים (לא משנה הגודל) ב20 שח. לואר לוק נוח ובטיחותי יותר, ובמחיר כזה משתלם אז למה לא?
אם אתה מרכיב את המחט ומסים ברבע סיבוב ולחיצה והמחט לא נתקעת..זו לא בעיה של המזריק..זו בעיה של המזרק!
אני..חבילה כזו מחזיר מיד למקום שקניתי בו ומחליף או מקבל זיכוי!
רוב המזרקים שנמכרים בפארמות ואצל המשווקים טובים מאוד ואין סיבה סתם להילחץ ולשלם כפול

אם אתה מרכיב את המחט ומסים ברבע סיבוב ולחיצה והמחט לא נתקעת..זו לא בעיה של המזריק..זו בעיה של המזרק!
אני..חבילה כזו מחזיר מיד למקום שקניתי בו ומחליף או מקבל זיכוי!
רוב המזרקים שנמכרים בפארמות ואצל המשווקים טובים מאוד ואין סיבה סתם להילחץ ולשלם כפול

בחייאת ,
תן לאנשים לשלם על מה שבא להם ומה שיגרום להם לראש שקט - גם זה לא כזה ״יקר״ כמו שאתה מתאר זה סה״כ במקום לקנות חבילה של מזרקים ב-50 ש״ח אז תקנה ב75-80 ש״ח כנל מחטים.

בין כה וכה זה כלכלי ומשתלם כי זה מחזיק לך למס׳ סייקלים אז ככה שהמחיר נורא זניח בעלות של מזרקים ומחטים .

אני דווקא בעד למי שלא יודע ובורח לו שיקנה את הLuer Lock, למרות שנכון אין שום סיבה בעולם שזה יתנתק במידה וקנית את ה-KDL.

בחייאת ,
תן לאנשים לשלם על מה שבא להם ומה שיגרום להם לראש שקט - גם זה לא כזה ״יקר״ כמו שאתה מתאר זה סה״כ במקום לקנות חבילה של מזרקים ב-50 ש״ח אז תקנה ב75-80 ש״ח כנל מחטים.

בין כה וכה זה כלכלי ומשתלם כי זה מחזיק לך למס׳ סייקלים אז ככה שהמחיר נורא זניח בעלות של מזרקים ומחטים .

אני דווקא בעד למי שלא יודע ובורח לו שיקנה את הLuer Lock, למרות שנכון אין שום סיבה בעולם שזה יתנתק במידה וקנית את ה-KDL.
בגדול לא מדובר בכסף..וכמו שאתה יודע גם לא חובה תואר שני באוניברסיטה כדי להתמודד עם מזרק רגיל..
אבל מי שרוצה בכייף...אני בעד!

בחייאת ,

מזרקים, מחטים, פדי אלכהול, זה הכל Peanuts בסייקל לעומת יתר עלות החומרים.
לא ששם גם כדאי להיות פראיירים, אך עדיין, השיקול הכלכלי הוא לא היחידי שנכנס לכאן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית