הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
אם נגיד אני בחיטוב שיש יום פה יום שם (לא קבוע) שאני מפספס נגיד 20 מקסימום 30 גרם חלבון זה יכול לפגוע במשהו?

אם נגיד אני בחיטוב שיש יום פה יום שם (לא קבוע) שאני מפספס נגיד 20 מקסימום 30 גרם חלבון זה יכול לפגוע במשהו?
משמעותית? לא.
אף אחד לא מושלם ולא כולם מצליחים להיות 100% עם התפריט,אין מה לעשות.

לדעתי זאת אובססיביות מיותרת ,סביר להניח שלא תיהיה פגיעה משמעותית בשום דבר אם מדי פעם יתפלק לך חטא שכזה,כמו שאמר הבחור מעליי.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה
משמעותית? לא.
אף אחד לא מושלם ולא כולם מצליחים להיות 100% עם התפריט,אין מה לעשות.

לדעתי זאת אובססיביות מיותרת ,סביר להניח שלא תיהיה פגיעה משמעותית בשום דבר אם מדי פעם יתפלק לך חטא שכזה,כמו שאמר הבחור מעליי.

עוד שאלה
זה בסדר לעשות העמסה ביום אימון כוח?
@yogevnn

• פותח/ת השרשור
לא רק בסדר, זה מעולה. תמיד תנסה להפיל את ההעמסות שלך על ימי אימון. מילוי מחדש של מאגרי הגליקוגן יכול מאוד לעזור
גם אם האימון הוא באמצע היום ולא בבוקר? לא זוכר איפה קראתי פה שמומלץ אם מתאמנים ביום העמסה שהעמדה תתחיל לפני האימון ואין לי את האפשרות לעשות את זה

גם אם האימון הוא באמצע היום ולא בבוקר? לא זוכר איפה קראתי פה שמומלץ אם מתאמנים ביום העמסה שהעמדה תתחיל לפני האימון ואין לי את האפשרות לעשות את זה
אין אז אין, אבל עדיף לתת את ההעמסה לפני אימון. תן אז בשעה אחרת אם אין אפשרות.

כמו שאמרו זה טוב אם זה לפני, אם לא אפשרי אז לא נורא

• פותח/ת השרשור
אין אז אין, אבל עדיף לתת את ההעמסה לפני אימון. תן אז בשעה אחרת אם אין אפשרות.

כמו שאמרו זה טוב אם זה לפני, אם לא אפשרי אז לא נורא

וזה לא חכם לעשות ציט ביום העמסה נכון? לדוגמא ציט כזה
הבעיה היא שזה מלא שומן שלא מומלץ בהעמסה

UOTE="Ori135, post: 1033140, member: 13043"]וזה לא חכם לעשות ציט ביום העמסה נכון? לדוגמא ציט כזה
הבעיה היא שזה מלא שומן שלא מומלץ בהעמסה[/QUOTE]
תאכל ותהנה. העמסה הבאה תעשה נקי יותר (פחות שומן)

• פותח/ת השרשור
UOTE="Ori135, post: 1033140, member: 13043"]וזה לא חכם לעשות ציט ביום העמסה נכון? לדוגמא ציט כזה
הבעיה היא שזה מלא שומן שלא מומלץ בהעמסה

תאכל ותהנה. העמסה הבאה תעשה נקי יותר (פחות שומן)[/QUOTE]
איך העמסה הזאת? היא 500 מעל הנטרלי . אני שוקל 79

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 69.3 · צפיות: 109
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית