עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משמעותית? לא.אם נגיד אני בחיטוב שיש יום פה יום שם (לא קבוע) שאני מפספס נגיד 20 מקסימום 30 גרם חלבון זה יכול לפגוע במשהו?
לא רק בסדר, זה מעולה. תמיד תנסה להפיל את ההעמסות שלך על ימי אימון. מילוי מחדש של מאגרי הגליקוגן יכול מאוד לעזורזה בסדר לעשות העמסה ביום אימון כוח?
גם אם האימון הוא באמצע היום ולא בבוקר? לא זוכר איפה קראתי פה שמומלץ אם מתאמנים ביום העמסה שהעמדה תתחיל לפני האימון ואין לי את האפשרות לעשות את זהלא רק בסדר, זה מעולה. תמיד תנסה להפיל את ההעמסות שלך על ימי אימון. מילוי מחדש של מאגרי הגליקוגן יכול מאוד לעזור
אין אז אין, אבל עדיף לתת את ההעמסה לפני אימון. תן אז בשעה אחרת אם אין אפשרות.גם אם האימון הוא באמצע היום ולא בבוקר? לא זוכר איפה קראתי פה שמומלץ אם מתאמנים ביום העמסה שהעמדה תתחיל לפני האימון ואין לי את האפשרות לעשות את זה
כמו שאמרו זה טוב אם זה לפני, אם לא אפשרי אז לא נוראגם אם האימון הוא באמצע היום ולא בבוקר? לא זוכר איפה קראתי פה שמומלץ אם מתאמנים ביום העמסה שהעמדה תתחיל לפני האימון ואין לי את האפשרות לעשות את זה
אין אז אין, אבל עדיף לתת את ההעמסה לפני אימון. תן אז בשעה אחרת אם אין אפשרות.
כמו שאמרו זה טוב אם זה לפני, אם לא אפשרי אז לא נורא
UOTE="Ori135, post: 1033140, member: 13043"]וזה לא חכם לעשות ציט ביום העמסה נכון? לדוגמא ציט כזה
הבעיה היא שזה מלא שומן שלא מומלץ בהעמסה