הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רונדה ראוזי ב UFC 193 (אזהרת ספוילר)

דיווחתי עליך מקווה שימחקו את אשכול.
חתיכת ספוילר דפקת פה, לא יכלת להתאפק קצת? יש אנשים שעובדים בבוקר ועדיין לא הספיקו להוריד ולראות.

נו באמת, קצת התחשבות להבא.

• פותח/ת השרשור
חתיכת ספוילר דפקת פה, לא יכלת להתאפק קצת? יש אנשים שעובדים בבוקר ועדיין לא הספיקו להוריד ולראות.

מתנצל ערכתי.

אני עובד בבוקר ולכן קמתי לראות.

ובקשר לרונדה, סתם תיכנון קרב מפגר שלה היא תחזור ביו אף סי 200 ותקח את החגורה שוב.
לא מבין מה הטעם לעמוד עם אלופת קיקבוקס ...

גילוי נאות אני מאוהב ברונדה כבר המון זמן

תגידו, מה עם סי אמ פאנק ? היה לו כבר קרב? הוא שהוא כל פעם דוחה מחדש ?

אני מאמין בו...
והוא גם מודע לחסרון שלו מול אחרים, לכן הוא לוקח כבר איזה שנה לאימונים

חוץ מלצאת גבר (צריך ביצים להכנס להלחם בUFC) אין לו יותר מידי מה להרוויח שם, רחוק הוא לא יגיע.
חוץ מג'ונס (שגם לו יש רקורד מאד מכובד של היאבקות) אין לוחם שמתאמן פחות מכמעט כל החיים שלו שיכול להגיע לשם ולשלוט בקט' שלו.
ללסנר היה קצת מזל (הצליח להכניס אגרוף פה ושם סטייל קרב רחוב) אבל אז הוא ניתקל בלוחמים רציניים ששברו לו את הראש

קרב גרוע של רונדה
הולי הייתה עליה ביתרון כל הזמן
ומגיע לרונדה הייתי אומר אחרי כל היציאות ששמעתי ממנה

קרב גרוע של רונדה
הולי הייתה עליה ביתרון כל הזמן
ומגיע לרונדה הייתי אומר אחרי כל היציאות ששמעתי ממנה

רונדה כבר מזמן לא 100% בתוך הקרבות שלה , היא כן מתאמנת ועושה מחנות כמו שצריך אבל בין לבין היא עושה מליון צילומים, טוק שואים ושטויות יש הרבה מנטליות בתוך הדבר הזה ואם אתה לא שם ב100% אין לך מה לחפש גם אם אתה רונדה ראוסי, הרמה בנשים מתחילה להיות מאד גבוהה רונדה תצטרך לחזור לעצמה ולריכוז שלה ואז היא תחזיר את החגורה.

אגב הולי מתאמנת כבר כמה שנים עם ג'ון ג'ונס ממה שהבנתי ואומרים עליה שיש לה משמעת מאד גבוהה ושהיא הייתה אלופת קיקבוקס או משהו כזה.

עכשיו יש לנו מקגרגור - אלדו
ואת הקרב חזרה של ג'ונס (לדעתי גם הוא יהיה ביואפסי 200) נגד דניאל קורמייר

אתה באמת חושב שהוא יפסיד לה?

עוד לפני שהיא תספיק להרים את הרגל הוא יתן לה נוקאוט עם פצצה לפנים
זה הסיכוי היחיד שלו לנצח. אבל אם היא תתפוס אותו.. זה יגמר.

היית פעם בשיעור ג'יו ג'יטסו ברזילאי?

יהיה לה מאד קשה להוריד אותו לקרקע (כן למרות שהיא אלופת ג'ודו , הוא לא לובש חליפת ג'ודו ולא יהיה לה במה להיאחז והוא מאד מהיר ואני מאמין שגם יציב) דבר שני סביר להניח שהוא יתפוס אותה עם איזה אגרוף תוך דקה

אתה אומר דקה,, אני אומר תוך 20 שניות

היא עוד לא חוותה זריזות כמו של מית'וור, עם כל הכבוד לכל הנשים שהיא נלחה מולן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית