הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רונדה ראוזי ב UFC 193 (אזהרת ספוילר)

רק לי רונדה נראתה כ"כ "אאוט" מהקרב ? היא ממש לא הייתה שם, היה נראה כאילו הולם הייתה יכולה להשכיב אותה בכל שנייה.

לא ראיתי את הקרב אבל אם רונדה יודעת שהולם תטחן אותה במכות למה היא לא ניסתה לחבוק אותה כמו בהאבקות ולהגיע איתה לקרקע ? ואפשר לראות לאורך כל התקציר שרונדה עבדה מתוך רגש והייתה אימפולסיבית לאורך כל הקרב - היא פשוט חיפשה להחזיר להולם ועבדה מתוך עצבים.

פשוט רדפה אחריה. תורידי הילוך, את האלופה, תני לה לרדוף אחרייך. לא כל קרב צריך לסיים אחרי 30 שניות.

ובדיוק כמו שמישו אמר כאן - כל זה הזוי אבל זה דווקא מזכיר לי את רוקי 2, בתקופה אחרי הקרב בסרט הראשון שבו רוקי מתפרסם, מצטלם עושה פרסומות ומתעשר ופשוט יורד לו מ"הרעב". נראה שרונדה הגיעה בדיוק לזה.

היא נהייתה שחצנית ברמות. גם אם את האלופה זה לא משנה, תני לכל יריבה שלך את הכבוד המגיע לה. אחרי הקרב תגידי מה שאת רוצה. גם לפני הקרב היא הייתה כ"כ יהירה שהיא אמרה שהיא תגמור את הקרב תוך חצי דקה.

שלילי..

אבל למדתי איגרוף
למדתי איגרוף ולמדתי ג'יו ג'יטסו ברזילאי וזה כבר הוכח אלפי פעמים, שהשיטת לחימה היא חד חד מימדית כמו אגרוף אתה תפסיד מהר מאוד למתאבק. השאלה היא רק רונדה תצליח לצמצם את הפער ולא לאפשר לו להכניס לה אגרוף(משהו שכבר הוכח כאפשרי מספיק פעמים). וברור שאם מית'וור לא ידע איך להתחמק מהפלה פשוטה אז הוא אבוד.

כל מי שנכנס לשיעור ראשון בג'יו ג'יטסו ברזילאי הרגיש את החוסר אונים מול ילדודס ששוקלים חצי ממך שגורמים לך להרגיש כמו תינוק על הקרקע. עם חודשיים נסיון אני יכלתי לשחק איך שבא לי בכל מתאמן חדש, תחושת החוסר אונים היא מדהימה.

חוץ מלצאת גבר (צריך ביצים להכנס להלחם בUFC) אין לו יותר מידי מה להרוויח שם, רחוק הוא לא יגיע.
חוץ מג'ונס (שגם לו יש רקורד מאד מכובד של היאבקות) אין לוחם שמתאמן פחות מכמעט כל החיים שלו שיכול להגיע לשם ולשלוט בקט' שלו.
ללסנר היה קצת מזל (הצליח להכניס אגרוף פה ושם סטייל קרב רחוב) אבל אז הוא ניתקל בלוחמים רציניים ששברו לו את הראש

לגבי רונדה אני מסכים איתך, היא באמת לא נראת 100 אחוז ואפילו לא 80 אחוז, הצילומים באמת דפקו לה את הראש (אגב, לחצי מהגברים בעולם יש קראש על רונדה כולל אותי).

לגבי לסנר, זה הרבה יותר ממזל, אתה לא הופל במזל להיות אלוף ה UFC.
הטכניקה שלא לא היית מדהימה, אבל היה לו יתרון פיזי מובהק על כל היריבים שלו, הוא פשוט בהמת אדם.

מצטער שאני פארטי פופר,אבל מגיע לה.
בזמן האחרון היא לא 100% בעניין וללא ספק רואים את זה באוקטגון.

זה הסיכוי היחיד שלו לנצח. אבל אם היא תתפוס אותו.. זה יגמר.

היית פעם בשיעור ג'יו ג'יטסו ברזילאי?
אתה מגזים... 😃
בדוק את ההצלחה של מרסלו גארסיה ב-mma. אני חושב שהוא לקח שיעור או שניים ב-bjj...🙄

עזבו שטויות ,
רונדה שמונדה
דלוק עלייה לא דלוק עלייה
יש כמו Jen Selter ?
כפרה אנייי עלייייךךךךךךךך
image.png
image.png
image.png

אפשר למות בשקט !
🤬😡🤬🤬🤬🤬🤬🤯😋🍴🤯

קבצים מצורפים

• image.png
    image.png
    KB 351.2 · צפיות: 124
הרגע ראיתי את הקרב המלא,רונדה פישלה בגדול באסטרטגיה,היא הייתה צריכה לקחת את הקרב לקרקע ,הולי הולם פשוט איגרפה לה תפרצוף בקרב הזה. מה גם שרואים שרונדה הקלה ראש לקראת הקרב הזה ,כניראה רצף הניצחונות עלו לה לראש,וגם כשהלכה לפינה שלה בסוף הסיבוב הראישון,אז גרארד המאמן שלה אמר לה הכל בסדר מבחינתך היא רק מנסה לתפוס אותך עם השמאלית,ובמקום להגיד לה להוריד תקרב לקרקע המשיכה להתאגרף מולה,אין על רונדה אבל הבחורה פישלה!מייק טייסון מאז ומתמיד היה נכנס רגוע לקרבות ולא בצורה אמוציונאלית,ורונדה תמיד נכנסת עם רגשות מתפרצות וזעם וכעס שבסוף התנקמו בה.

נראית כאילו עלתה לקרב הזה ממש לא מרוכזת וכאילו שמו לה משו במים לפני הקרב, אני לא צוחק. היא נראתה מאוד אנמית בקרב הזה.

נראית כאילו עלתה לקרב הזה ממש לא מרוכזת וכאילו שמו לה משו במים לפני הקרב, אני לא צוחק. היא נראתה מאוד אנמית בקרב הזה.
תראה את ה staredown של רונדה נגד הולי לפני הקרב ,הולי הולם תקעה לה דחיפה בפנים עם האגרוף כי רונדה התקרבה אליה יותר מדי ולדעתי זה כל כך הרגיז והשפיל אותה שהיא יצאה לקרב עצבנית ולא מרוכזת מתמיד.ומנסיון שלי בקרבות אסור לצאת לקרב עם מטען ריגשי זה רק בא לרעתך.
זה ה staredown

חטא היהירות דבק ברונדה ברמה מוגזמת. כמו שאמרתי - תני כבוד ליריבות שלך לפני הקרב, אחרי הקרב תגידי מה שאת רוצה.

במקום לעשות בלתי נשכחים, מהיר ועצבני והפמליה ופרסומות שתתרכז בקריירה שלה. כל הטררם הזה זה נחמד ויפה אבל זה מוריד את תשומת הלב ממה שחשוב.

עובדה שרונדה הגיעה לא מספיק רעבה לקרב הזה והולם פשוט טחנה לה ת'פנים. ואני דווקא שמח שהיא קיבלה בראש - אולי היא תרד קצת לקרקע.

הרי-מאץ' בין שתיהן יהיה לפחות ברמה של מייוות'ר-פקיאו אם לא יותר.

מחכה לרימאץ,אבל לדעתי אם רונדה תיקח תקרב לקרקע אז היא תסיים תקרב מהר מאוד בחניקה או בריח,אין עוררין על הייתרון של רונדה באהבקות וגו'דו .הולם היא סטרייקרית טהורה ,ורונדה גראפלרית שמנסה להוכיח לכולם שגם האיגרוף שלה ברמה של ליה עלי הבת של מוחמד עלי וזה מיותר,אבל הולי הולם מזכירה לי את צ'אק לידל בזמנו שהקרקע שלו לא היה משהו והוא פשוט התאמן הרבה על למנוע מיריבים מלהפיל אותו,ולדעתי גם הולם עבדה על זה הרבה לקרב מול רונדה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית