נק' מוניטין:
11,185
- 5,953
- 3,737
מסכים. הדקה הייתה מפרגנת.אתה אומר דקה,, אני אומר תוך 20 שניות
היא עוד לא חוותה זריזות כמו של מית'וור, עם כל הכבוד לכל הנשים שהיא נלחה מולן
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסכים. הדקה הייתה מפרגנת.אתה אומר דקה,, אני אומר תוך 20 שניות
היא עוד לא חוותה זריזות כמו של מית'וור, עם כל הכבוד לכל הנשים שהיא נלחה מולן
למדתי איגרוף ולמדתי ג'יו ג'יטסו ברזילאי וזה כבר הוכח אלפי פעמים, שהשיטת לחימה היא חד חד מימדית כמו אגרוף אתה תפסיד מהר מאוד למתאבק. השאלה היא רק רונדה תצליח לצמצם את הפער ולא לאפשר לו להכניס לה אגרוף(משהו שכבר הוכח כאפשרי מספיק פעמים). וברור שאם מית'וור לא ידע איך להתחמק מהפלה פשוטה אז הוא אבוד.שלילי..
אבל למדתי איגרוף
חוץ מלצאת גבר (צריך ביצים להכנס להלחם בUFC) אין לו יותר מידי מה להרוויח שם, רחוק הוא לא יגיע.
חוץ מג'ונס (שגם לו יש רקורד מאד מכובד של היאבקות) אין לוחם שמתאמן פחות מכמעט כל החיים שלו שיכול להגיע לשם ולשלוט בקט' שלו.
ללסנר היה קצת מזל (הצליח להכניס אגרוף פה ושם סטייל קרב רחוב) אבל אז הוא ניתקל בלוחמים רציניים ששברו לו את הראש
אתה מגזים... 😃זה הסיכוי היחיד שלו לנצח. אבל אם היא תתפוס אותו.. זה יגמר.
היית פעם בשיעור ג'יו ג'יטסו ברזילאי?
תראה את ה staredown של רונדה נגד הולי לפני הקרב ,הולי הולם תקעה לה דחיפה בפנים עם האגרוף כי רונדה התקרבה אליה יותר מדי ולדעתי זה כל כך הרגיז והשפיל אותה שהיא יצאה לקרב עצבנית ולא מרוכזת מתמיד.ומנסיון שלי בקרבות אסור לצאת לקרב עם מטען ריגשי זה רק בא לרעתך.נראית כאילו עלתה לקרב הזה ממש לא מרוכזת וכאילו שמו לה משו במים לפני הקרב, אני לא צוחק. היא נראתה מאוד אנמית בקרב הזה.
רואנדה כלכך לוקחת אותה..עזבו שטויות ,
רונדה שמונדה
דלוק עלייה לא דלוק עלייה
יש כמו Jen Selter ?
כפרה אנייי עלייייךךךךךךךך
צפה בקובץ המצורף 31222 צפה בקובץ המצורף 31223 צפה בקובץ המצורף 31224
אפשר למות בשקט !
🤬😡🤬🤬🤬🤬🤬🤯😋🍴🤯
רואנדה כלכך לוקחת אותה..
את..WTF ?????????
פה חשדתי! מה אתה מדברררררררר
את..