הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ספרים באנגלית

אני מאוד אוהב סיפורי טרגדיה ואהבה פשוט אני לא מוצא משהו חדש..הכל פחות או יותר אותו הדבר בזמן האחרון
אולי אפשר להדחף לשרשור ולבקש שתמליץ לי על איזה ספר מעניין?😁
יש הרבה ספרים מעניינים,למשל אני קראתי 300 עמודים הראשונים בספר The art of assembly language 2nd edition.
קראתי 300 מתוך 700 משום שאחרי עמ מספר 300 מתחילים להתעסק עם HLA ואני בכלל מעוניין ב 8086.
הספר שאני קורא על אבטחת מידע מסביר על כל מיני שיטות של הצפנות,נותן רקע לכלים כמו Wireshark ומסביר איך להסניף פאקטות.
הספרים מתקשרים אחד לשני כי אני לומד ומתעסק בהנדסה לאחור.
כשיש לי זמן פנוי אני פותח ספר של שיאי גינס 2015,ונהנה מלראות שיאים ודברים מופלאים שנעשו על ידי אנשים.הנקודה שלי היא:
קח נושא.
נגיד וסקס עושה לך את זה,קנה קאמה סוטרה.
נגיד אתה אוהב להתעסק במחשבים/מערכות הפעלה כגון לינוקס תקנה ספרים עליהם.
אני בן אדם שתמיד מחפש הגיון בדברים אז ספרים אז ספרים כמו פנטזיה לא נכנסים לרשימת הקניות שלי.

יש הרבה ספרים מעניינים,למשל אני קראתי 300 עמודים הראשונים בספר The art of assembly language 2nd edition.
קראתי 300 מתוך 700 משום שאחרי עמ מספר 300 מתחילים להתעסק עם HLA ואני בכלל מעוניין ב 8086.
הספר שאני קורא על אבטחת מידע מסביר על כל מיני שיטות של הצפנות,נותן רקע לכלים כמו Wireshark ומסביר איך להסניף פאקטות.
כשיש לי זמן פנוי אני פותח ספר של שיאי גינס 2015,ונהנה מלראות שיאים ודברים מופלאים שנעשו על ידי אנשים.הנקודה שלי היא:
קח נושא.
אני בן אדם שתמיד מחפש הגיון בדברים אז ספרים אז ספרים כמו פנטזיה לא נכנסים לרשימת הקניות שלי.

אחלה על הספרים באבטחת המידע, אבל הוא צריך את זה לעבודה בביה"ס, לא חושבת שתופס.

ממליץ.
How-to-Live-with-a-Huge-Penis.jpg

• פותח/ת השרשור
היה את the wave בספרייה העירונית,על מה הוא מדבר?
וזה קשה למצוא ספרים בספרייה :(

בלי לקרוא את האשכול, בדפדוף מהיר מישהו כאן הזכיר The Wave..יופי של ספר, וסרט, היה לי אותו בבגרות באנגלית לפני כמעט 5 שנים..
ויש אותו בגוגל.

קח נושא.
יש לך ספר טוב ללמוד אבטחת מידע מ-0?

• פותח/ת השרשור
היא אמרה לי שלא כדאי לי לעשות על דה ווייב בגלל שיש לי על זה מחזה ביב׳ משהו כזה אז אני אחפש ספרים נוספים שכתבתם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית