הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זיהוי מעבדה

• פותח/ת השרשור Amit
  • פורסם בתאריך

Amit

משתמש מתחיל
135
1
נק' מוניטין:
267
135
1
שלום אנשים שאלה פשותה מישהוא מכיר מעבדה שאפשר ללכת עליה בשביל לזהות את החומרים ??

• פותח/ת השרשור
שווה לי שווה לי !! למה אי אפשר קראתי פה בשירשורים שאנשים בודקים.....או לפחות עשו התערבויות אל חומרים מסוימים!

• פותח/ת השרשור
לא חשוב עכשיו........ לא רוצה לעשות שם רע.... או טוב לשום ברנד פה בפורום שלא יגידו לי שיש לי אינטרס

אוקיי, בכל אופן אני לא מכיר .
נחכה לחבר'ה אחרים שאולי בדקו .

ואתה לא עושה שם רע ,
אז מה אם החלטת לבדוק - זה אומר שזה לא תקין או משהו ?
או שניסית עלייך לא הרגשת כלום ועכשיו אתה רוצה לבדוק ?

• פותח/ת השרשור
אני רוצה להבין אם חומר מסוים הוא החומר שרשום אל הויאל או שזה משהוא אחר יותר זול שקשה לזהות בהרגשה אישית . כמו כן אני רוצה לדעת את אם הדואוסינג הרשום אל הויאל נכון או לא.
זה הולך להיות סייקל חדש לחלוטין כך שעוד לא ניסיתי לא שאכפת לי לנסות וליראות לפי תחושה ותוצאות אני פשות רוצה להיות מדויק למען עתיד השימוש ולא ממש אכפת לי להשקיע כסף בבדיקה
איך אפשר להזמין למשל את תם להגיב ??

המעבדה הכי טובה וזולה היא לבדוק על עצמך פחוס בדיקות מעבדה שזה אומר טסט טוטאל זה הגורם הכי משפיע לטסט חומר פעיל , כשאני התחלתי לקחת תסייקל עשיתי סדיקה על אנטט אחרי 3 שבועות שלקחתי מינון של 500מג יצא לי טסט טוטאל : 56 . לא משנה מה לקחתי ...
אני רוצה להבין אם חומר מסוים הוא החומר שרשום אל הויאל או שזה משהוא אחר יותר זול שקשה לזהות בהרגשה אישית . כמו כן אני רוצה לדעת את אם הדואוסינג הרשום אל הויאל נכון או לא.
זה הולך להיות סייקל חדש לחלוטין כך שעוד לא ניסיתי לא שאכפת לי לנסות וליראות לפי תחושה ותוצאות אני פשות רוצה להיות מדויק למען עתיד השימוש ולא ממש אכפת לי להשקיע כסף בבדיקה
איך אפשר להזמין למשל את תם להגיב ??
אתה לא מבין שיש בעיה קטנה , אתה יכול לעשות בדיקה על ויאלים מסויימים שקיבלת זה כן אין בעיה , אבל מה אם תרצה לעשות בעוד חצי שנה שוב סייקל לאחר שבדקת במעבדה וראית שיש חומר פעיל בבדיקה שביצעת עכשיו ובעוד חצי שנה אתה תיפול על ויאלים אנדרדוס מה תעשה שוב בדיקה לפני כל סייקל ? אתה חייב לסמוך על המקור שלך ועל הברנד שאתה משתמש

• פותח/ת השרשור
אני בודק מכור מסוים ברור שהוא יכול להישתנות הרי יש שינויים בין באטץ לבאטץ גם מאותו המכור אבל עדיין רוצה להיות מדוייק ....אימות של פאם אחת שווה הרבה !!

עופר אתה מתכוון יעני לעשות בדיקות דם וכחה לדעת רמות טסט??
מה אם אני רוצה לבדוק שהחומר שלי הוא באמת וויני ולא דיבול בדואוס נמוך ??

לפי מה שאני זוכר מהיעוץ אצל יניב ריז הוא אמר לי ש250 מ"ג אמור לתת לך בערך 10-15 ננמול .
משהו כזה ...
אני בודק מכור מסוים ברור שהוא יכול להישתנות הרי יש שינויים בין באטץ לבאטץ גם מאותו המכור אבל עדיין רוצה להיות מדוייק ....אימות של פאם אחת שווה הרבה !!

עופר אתה מתכוון יעני לעשות בדיקות דם וכחה לדעת רמות טסט??
מה אם אני רוצה לבדוק שהחומר שלי הוא באמת וויני ולא דיבול בדואוס נמוך ??
לווינסטרול אתה יכול לראות שאם זה דיבול אתה תעלה נוזלים , נפיחות בפנים . לא חסר לבדוק כמעט על כל חומר

• פותח/ת השרשור
סבבה אני מבין! יש לך דרך לברר שפרימו זה לא מסטרון או בולדנון או סתם טסט במינון נמוך ??
בכול אופן מעדיף לעשות בדיקות מעבדה .
אם מישהוא יכול להגיד לי משהוא אל איזה מעבדה שאפשר לגשת עליה בסבבה וזה לא נוגד את חוקי הפורום או משהוא בבקשה שיגיד . תודה לכולכם !!!

סבבה אני מבין! יש לך דרך לברר שפרימו זה לא מסטרון או בולדנון או סתם טסט במינון נמוך ??
בכול אופן מעדיף לעשות בדיקות מעבדה .
אם מישהוא יכול להגיד לי משהוא אל איזה מעבדה שאפשר לגשת עליה בסבבה וזה לא נוגד את חוקי הפורום או משהוא בבקשה שיגיד . תודה לכולכם !!!
פרימו זה כבר משהו אחר , בכללי באנדרגראונד תנסה להימנע מלהשיג פרימו , רק רפואי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית