הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סלים פאץ

OrshGym

משתמש פעיל
403
17
נק' מוניטין:
23
403
17
יש לי ידידה שנתקעה על הרעיון של מדבקות הרזיה! wtf.....איך מוציאים לה את השטויות האלה מהראש?
מה הצדדים הרעים של זה? איזה תופעות לוואי לא טובות או חומר מוזר לא טבעי שבפנים...הבטיחו לה 6 קילו בחודש והיא לא מבינה שזה חרטאאאא.
אשמח לעצה חחח

יש לי ידידה שנתקעה על הרעיון של מדבקות הרזיה! wtf.....איך מוציאים לה את השטויות האלה מהראש?
מה הצדדים הרעים של זה? איזה תופעות לוואי לא טובות או חומר מוזר לא טבעי שבפנים...הבטיחו לה 6 קילו בחודש והיא לא מבינה שזה חרטאאאא.
אשמח לעצה חחח

לפי דבריך, אין טעם לבזבז אנרגיות על שכנוע שכנראה לא יצליח. תן לה, שתנסה ותיווכח בחרטאבונה בעצמה:)
אולי בסוף היא תמצא את הדרך הנכונה, ותבין שאין קיצורי דרך...

רשימת החומרים מראה שלא מדובר במשהו שיזיק לה, כך שאני מצטרף להמלצה של עדי. בענייני הרזיה אפקט הפלאסבו עשוי לעזור, כך שאם היא תאמין שהתיאבון שלה מופחת בזכות המדבקה ייתכן שהיא באמת תרזה קצת. הבעיה הידועה עם גימיקים כאלה היא שהפטנט מפסיק לעבוד אחרי תקופה לא ארוכה, אבל חוץ מהעניין הכלכלי כנראה שלא ייגרם לה נזק.

הערת אזהרה: זאת בהנחה שאין במדבקה חומרים נסתרים שידועים בהשפעה שלהם על התיאבון (ניקוטין למשל). לא מזמן קראתי ש"תוסף טבעי" לחולי סוכרת הכיל את התרופה מטפורמין (ולא, היבואן לא הועמד לדין, למה מה?)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה חברים.
אני אתן לה לנסות בעצמה ונראה לאיפה זה יביא אותה 😃 מה שבטוח זה לא רחוק חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית