עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1. 95 לחלק 2.2 יוצא 43.181 לכמה לעגל? בסרטונים שמתי לב שהם שמים רק פלטה אחת בכל צד אז חשבתי בטח הכוונה ל40 שזה פלטה של 10 כל צד יכול להיות לא שמתי לב והם שמו עוד פלטה קטנה בנוסף?תחלק ב2.2 תמיד את הליברות כדי לקבל קילוגרמים ותעגל למעלה.
אלו 2 תרגילים שונים לגמרי, לדעתי כדאי שתתחזק בפרס קודם כל. פוש פרס נותן אשליה של לחיצה חזקה אבל בעצם הכל תלוי ברגליים ובכוח מתפרץ אני לדוגמא עושה פושפרס באיזור ה100+ לחזרות. אבל בחיים לא לחצתי את המשקל גוף שלי למשל (85) לחזרה אחת.
אוקיי תודה על הסברלא יודע איזה סרטונים , בכל מקרה תעגל ל45. או ל42.5 תלוי אם אתה חזק בתרגיל.
טיפים לפוש פרס? יש לי מליון אבל אני לא יכול ללמד אותך וירטואלית
בתוכנית 5/3/1 ו-וויטליפטינג לא בצעת פרס?אני לא מחליף , בדר"כ אעשה בנוסף אבל שאני בתקופת כוח נטו אני לא אעשה כמעט פוש פרס. בתוכנית וויטליפטינג המאמן שלי רושם לי הרבה פושפרס כי זה החלק הראשון של הג'רק בעצם.
בתוכנית 5/3/1 ו-וויטליפטינג לא בצעת פרס?
מה הכוונה שב5/3/1 בפעם הראשונה עשית פרס כלומר בסבב הראשון ואז המשכת משם לפוש פרס?ב5/3/1 בפעם הראשונה עשיתי פרס. גם בוויטליפטינג עשיתי פרס אבל גם הרבה פוש פרס
התחרת ב rfa? אם קיים דבר כזה שאפשר לראות את הדירוג של המתחרים?לא כלומר יצא פעמיים בחיים שלי שניגשתי לעשות את התוכנית הזאת.
פעם אחת אחרי שנפצעתי ששברתי את הקרסול
ופעם אחת אחרי שהתחרתי בקרוספיט ורציתי לצאת קצת לתוכנית כוח נטו.
בשניהם משכתי די הרבה סבבים.
התחרת ב rfa? אם קיים דבר כזה שאפשר לראות את הדירוג של המתחרים?