הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה לסקוואט, מיליטרי פרס ודדליפט

• פותח/ת השרשור ababw
  • פורסם בתאריך

ababw

משתמש מתחיל
130
8
נק' מוניטין:
11
130
8
אהלן
רציתי לדעת אם כדאי ללכת לקרוספיט לשבוע שבועיים בכדי ללמוד טכניקה לסקוואט, דדליפט ומיליטרי פרס?
הבעיה אצלי היא שאני לא בטוח שהטכניקה שלי טובה.
אני מנוי לחדר כושר והמדריכים שם על הפנים. הם בעצמם עושים רבע סקוואט, לא עושים בכלל פרס בעמידה ודדליפט אחדים המאמנים שמבצעים.
אני רואה שבקרוספיט כולם עושים תרגילים אלו, ורציתי לדעת אם הדבר אפשרי שלא במסגרת התחייבות ארוכה או משהו?
בנוסף, רציתי לדעת אם המקום הזה הוא המקום המתאים לדברים מהסוג הזה?
אני לא מחפש להיכנס לקרוספיט. אני מחפש לעלות במאסה ולהתחזק, וחדר כושר יכול לשמש כאחלה אמצעי להשגת המטרה הזו.
אך שמתי לב שכל המדריכים המנוסים מyoutube ואפילו מארק ריפטו עם חולצות קרוספיט באולמות קרוספיט 😁
לכן אני שואל את השאלה הזו.

אז, באופן אובייקטיבי, כדאי לי ללכת לכמה שיעורים כדי ללמוד טכניקה? הטכניקה בקרוספיט טובה? עושים דיפ סקוואט?
ועוד שאלה, מה זה אופן ג'ים? שכל אחד מתאמן עם עצמו?

כדאי לי ללכת לכמה שיעורים כדי ללמוד טכניקה?
אמ;לק: כן.
אם אתה לא יודע להסקביט\לדדלפט בכלל סדנת יסודות יכולה להיות תמורה סבבה יחסית לכסף. כמו כן, יהיו הבדלים בין בוקס לבוקס. חשוב שתזכור, כמו בחדרי כושר גם בקרוספיט יכולים להיות אנשים שאין להם מושג איך לעשות סקוואט (אולי פחות אבל זה כבר לדיון אחר...).
מה זה אופן ג'ים? שכל אחד מתאמן עם עצמו?
כן.

• פותח/ת השרשור
אמ;לק: כן.
אם אתה לא יודע להסקביט\לדדלפט בכלל סדנת יסודות יכולה להיות תמורה סבבה יחסית לכסף. כמו כן, יהיו הבדלים בין בוקס לבוקס. חשוב שתזכור, כמו בחדרי כושר גם בקרוספיט יכולים להיות אנשים שאין להם מושג איך לעשות סקוואט (אולי פחות אבל זה כבר לדיון אחר...).

כן.

אבל כל העניין הוא שהמדריכים ידעו תרגילים כאלו לא? כי לקרוספיט זה הבסיס של הבסיס

כמעט כל מדריך שעבר לבל1 יידע להסביר לך על התרגילים האלו
איפה אתה גר

• פותח/ת השרשור
כמעט כל מדריך שעבר לבל1 יידע להסביר לך על התרגילים האלו
איפה אתה גר
פתח תקווה.
איך הקרוספיט שם?
תכלס אז אם אני בוחר לדוגמה לעשות starting strength באוופן ג׳ים, זה על הכיפאק כי יש שם ים כלובים ומשקולות בניגוד להרבה חדרי כושר בארץ...

פתח תקווה.
איך הקרוספיט שם?
תכלס אז אם אני בוחר לדוגמה לעשות starting strength באוופן ג׳ים, זה על הכיפאק כי יש שם ים כלובים ומשקולות בניגוד להרבה חדרי כושר בארץ...

הבוקס שם אחלה, תלך, תחפש את דניאל שרבקוב ותנסה ללמוד ממנו

יש גם בראשון מקום מומלץ או מאמן כושר מומלץ שאפשר לקחת ממנו כמה שיעורים כדי ללמוד טכניקה של תרגילים אלו ?

Back
למעלה תחתית