הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פוש פרס

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
1. שמתי לב שיש כאלה שעושים פוש פרש במקום פרס עד כמה זה מועיל מהפרס לקרוספיט או בכלל ( מהסיבה שרוב התרגילי שמשתמשים בקאוספיט זה בשילוב של פוש פרס ולא בפרס?)? ועד כמה זה יותר קל?
2. שרושמים 95 ו100 ליברות הכוונה ל43 ו45 קילו?

תחלק ב2.2 תמיד את הליברות כדי לקבל קילוגרמים ותעגל למעלה.

אלו 2 תרגילים שונים לגמרי, לדעתי כדאי שתתחזק בפרס קודם כל. פוש פרס נותן אשליה של לחיצה חזקה אבל בעצם הכל תלוי ברגליים ובכוח מתפרץ אני לדוגמא עושה פושפרס באיזור ה100+ לחזרות. אבל בחיים לא לחצתי את המשקל גוף שלי למשל (85) לחזרה אחת.

• פותח/ת השרשור
95 לחלק 2.2 יוצא 43.181 לכמה לעגל? בסרטונים שמתי לב שהם שמים רק פלטה אחת בכל צד אז חשבתי בטח הכוונה ל40 שזה פלטה של 10 כל צד יכול להיות לא שמתי לב והם שמו עוד פלטה קטנה בנוסף?
מעניין יש לך טיפים לפוש פרס?
תחלק ב2.2 תמיד את הליברות כדי לקבל קילוגרמים ותעגל למעלה.

אלו 2 תרגילים שונים לגמרי, לדעתי כדאי שתתחזק בפרס קודם כל. פוש פרס נותן אשליה של לחיצה חזקה אבל בעצם הכל תלוי ברגליים ובכוח מתפרץ אני לדוגמא עושה פושפרס באיזור ה100+ לחזרות. אבל בחיים לא לחצתי את המשקל גוף שלי למשל (85) לחזרה אחת.
1. 95 לחלק 2.2 יוצא 43.181 לכמה לעגל? בסרטונים שמתי לב שהם שמים רק פלטה אחת בכל צד אז חשבתי בטח הכוונה ל40 שזה פלטה של 10 כל צד יכול להיות לא שמתי לב והם שמו עוד פלטה קטנה בנוסף?
2. בשלב כלשהו אתה מחליף את הפרס בפוש פרס או שאתה נותן אותו בנוסף?
3. מעניין יש לך טיפים לפוש פרס?

לא יודע איזה סרטונים , בכל מקרה תעגל ל45. או ל42.5 תלוי אם אתה חזק בתרגיל.

טיפים לפוש פרס? יש לי מליון אבל אני לא יכול ללמד אותך וירטואלית

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה על הסבר
באיזה שלב אתה מחליף את הפרס לפוש פרס או שאתה מכניס אותו בנוסף? שמתי לב שעשית כמה אימונים רק פוש פרס בלי הפרס.
לא יודע איזה סרטונים , בכל מקרה תעגל ל45. או ל42.5 תלוי אם אתה חזק בתרגיל.

טיפים לפוש פרס? יש לי מליון אבל אני לא יכול ללמד אותך וירטואלית
אוקיי תודה על הסבר
באיזה שלב אתה מחליף את הפרס לפוש פרס או שאתה מכניס אותו בנוסף? שמתי לב שעשית כמה אימונים רק פוש פרס בלי הפרס.

אני לא מחליף , בדר"כ אעשה בנוסף אבל שאני בתקופת כוח נטו אני לא אעשה כמעט פוש פרס. בתוכנית וויטליפטינג המאמן שלי רושם לי הרבה פושפרס כי זה החלק הראשון של הג'רק בעצם.

• פותח/ת השרשור
אני לא מחליף , בדר"כ אעשה בנוסף אבל שאני בתקופת כוח נטו אני לא אעשה כמעט פוש פרס. בתוכנית וויטליפטינג המאמן שלי רושם לי הרבה פושפרס כי זה החלק הראשון של הג'רק בעצם.
בתוכנית 5/3/1 ו-וויטליפטינג לא בצעת פרס?

• פותח/ת השרשור
ב5/3/1 בפעם הראשונה עשיתי פרס. גם בוויטליפטינג עשיתי פרס אבל גם הרבה פוש פרס
מה הכוונה שב5/3/1 בפעם הראשונה עשית פרס כלומר בסבב הראשון ואז המשכת משם לפוש פרס?

לא כלומר יצא פעמיים בחיים שלי שניגשתי לעשות את התוכנית הזאת.
פעם אחת אחרי שנפצעתי ששברתי את הקרסול
ופעם אחת אחרי שהתחרתי בקרוספיט ורציתי לצאת קצת לתוכנית כוח נטו.
בשניהם משכתי די הרבה סבבים.

• פותח/ת השרשור
לא כלומר יצא פעמיים בחיים שלי שניגשתי לעשות את התוכנית הזאת.
פעם אחת אחרי שנפצעתי ששברתי את הקרסול
ופעם אחת אחרי שהתחרתי בקרוספיט ורציתי לצאת קצת לתוכנית כוח נטו.
בשניהם משכתי די הרבה סבבים.
התחרת ב rfa? אם קיים דבר כזה שאפשר לראות את הדירוג של המתחרים?

התחרת ב rfa? אם קיים דבר כזה שאפשר לראות את הדירוג של המתחרים?

התחרתי ב2014 הגעתי למקום 22-23 (מתוך 50) הייתי חדש מאד בקרוספיט (4-5 חודשים התאמנתי לפני) אבל באתי עם קצת רקע של כוח (רוב התחרות הייתה אירובית אז זה לא הכי עזר לי)
את הדירוג אין לי מושג איפה רואים.

Back
למעלה תחתית