הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מצלמת IP

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
1. האם מצלמת ip היא מצלמה שמתחברת ב wifi לרשת הביתית וכמובן דורשת ip קבוע מהספק אינטרנט, או שזאת מצלמה שיש לה חיבור עצמאי לרשת האינטרנט ויוצרת ip שאפשר להתחבר אליו?

2. אם אני רוצה להציב מצלמה נסתרת בחדר, שמשדרת 24/7 (עם חיבור למכור חשמל כמובן) ומשדרת את זה ללא חיבור לרשת הביתית - יש דבר כזה?

• פותח/ת השרשור
חחחחח אם זה העיניין פשוט הייתי מפעיל את המצלמת רשת של המחשב P:

זה לא קשור לזה אז ברצינות - נגיד להתקין מצלמה בחנייה ולראות את זה מהבית, מבלי חיבור אנלוגי בקבל עד הבית ומבלי רשת WIFI באזור של המצלמה - מצלמה יכולה להתחבר בעצמה לרשת אינטרנט באמצעות חייגן פנימי או משהו כזה ? כמו נט סטיק למשל ?

1. האם מצלמת ip היא מצלמה שמתחברת ב wifi לרשת הביתית וכמובן דורשת ip קבוע מהספק אינטרנט, או שזאת מצלמה שיש לה חיבור עצמאי לרשת האינטרנט ויוצרת ip שאפשר להתחבר אליו?

2. אם אני רוצה להציב מצלמה נסתרת בחדר, שמשדרת 24/7 (עם חיבור למכור חשמל כמובן) ומשדרת את זה ללא חיבור לרשת הביתית - יש דבר כזה?
כן, מתחברת ב WIFI (או בחיבור קווי אם יש לך נקודת רשת קרובה..ואם המצלמה מאפשרת)
אתה לא חייב IP קבוע (למרות שרצוי), לרוב אפשר להשתמש ב Dynamic dns. (זה חינם ורוב הראוטרים תומכים בזה)

השאלה לאן אתה רוצה לשדר את זה?
לא מכיר מצלמה שמכילה מודול פנימי שמתחבר לאינטרנט בלי WIFI או BT ומשדר לך את הוידאו. יש מודולים שאתה יכול לדחוף להם SIM ולקבל אינטרנט סלולרי אבל עלות התפעול של זה תהיה גבוהה מדי (וידאו זה לא אות "זול" גם אם המצלמה תהיה משוכללת נורא ותכיל קידוד חדש חדיש ומחודש).
יותר זול לך לקנות מצלמת IP כמו NEST או דומותיה הזולות מאליבבה, להתקין WIFI extender באמצע הדרך ושלום על ישראל.

• פותח/ת השרשור
השאלה לאן אתה רוצה לשדר את זה?
לא מכיר מצלמה שמכילה מודול פנימי שמתחבר לאינטרנט בלי WIFI או BT ומשדר לך את הוידאו. יש מודולים שאתה יכול לדחוף להם SIM ולקבל אינטרנט סלולרי אבל עלות התפעול של זה תהיה גבוהה מדי (וידאו זה לא אות "זול" גם אם המצלמה תהיה משוכללת נורא ותכיל קידוד חדש חדיש ומחודש).
יותר זול לך לקנות מצלמת IP כמו NEST או דומותיה הזולות מאליבבה, להתקין WIFI extender באמצע הדרך ושלום על ישראל.
מה זה WIFI extender ? אני מבין מילולית שזה מעריך WIFI אבל מה אני אעריך אם אין WIFI באזור ?
אז מה אין דבר כזה מצלמה שפשוט מתחברת לרשת האינטרנט בעצמה ? איך עובדות מצלמות כביש (לא מהירות אלה סתם מצלמות תיפעול ובקרה) מצלמות אבטחה במקומות פתוחים, מצלמות ריגול..?

אז מה אין דבר כזה מצלמה שפשוט מתחברת לרשת האינטרנט בעצמה ?
לא מכיר מצלמה שהיא גם נתב.
ולמה גם שיהיה דבר כזה? זה רע מבחינת אבטחת מידע.
הפורץ לא צריך לעבור יותר מידיי בכדי להגיע לממשק הניהול של המצלמה.

אוקי איזה פתרונות יש ?
שיהיה לך WIFI בבית, או לקנות מצלמה אנלוגית ולא דיגיטלית. אם אתה עדיין מוצא כאלה...אבל אז צריך לחבר אותן באופן ישיר אל המחשב ולהריץ עליו תוכנת שרת שמקליטה את הכל ומנהלת את המצלמות.

מאיפה היא מקבלת מתח?אולי תצליח להעביר שם WIFI,הבנתי שזה עובד בצורה די צולעת,אבל עובד.
אפשר גם CAT5/6 אבל היא צריכה להיות לא נגישה,הוידאו ירוץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית