IPF זה באמת לספורטאים שלא משתמשים בסמים? (שואל בגלל המקרה של אד קואן)

• פותח/ת השרשור boos
  • פורסם בתאריך

boos

משתמש פעיל
515
113
נק' מוניטין:
139
515
113
Coan has failed drug testing through the IPF three times. He was temporarily suspended in 1985 for the use of Deca-Durabolin, an anabolic steroid.[9]

In 1989, he was suspended due to a positive drug test.[9]

In 1996, at the IPF Men's Open World Championships in Salzburg, Austria, he tested positive again and was issued a lifetime ban from the IPF.[10] Because this positive drug test occurred in a competition in which he placed first, his name and results have been retroactively removed from the 1996 results. Coan is now suspended from IPF for life. [11]

In 2016, the IPF declared that due to Coan's suspension participating in his training seminars is a violation of WADA regulations and thus prohibited. [12]

זה נראה כאילו ממש נטפלים אליו, 20 שנים אחרי הם נזכרים להודיע שאסור להשתתף בסמינרים שלו וככה פוגעים לו בפרנסה. נשמע הזוי.​

נערך לאחרונה:
שמע, שורה תחתונה הוא נתפס מרמה. איזו סיבה יש לארגון לא לעשות את זה?

מה שנעשה עם אד קוהן זה פשוט בדיחה, ובאמת נטפלים אליו ללא שום סיבה, זה לא שלהיות במחיצתו הופך אותך למסומם.
לגבי הפדרציה, זה מה שנקרא drug tested, not drug free. ברור שיש אתלטים שמצליחים לקחת סמים ומוצאים דרכים ללא להיתפס בבדיקות, אבל אפשר להגיד די בלב שלם שזו מהפדרציות הנקיות יותר

לדעתי, זה כנראה למען יראו וייראו. אתה חייב להודות שזה כנראה ירתיע לא מעט ספורטאים

לדעתי, זה כנראה למען יראו וייראו. אתה חייב להודות שזה כנראה ירתיע לא מעט ספורטאים
זה ירתיע ספורטאים מלהתחרות ב-IPF, אי אפשר לקחת ברצינות ארגון שמתנהג בכזו קטנוניות

אלה שלא לוקחים חומרים יקחו את הארגון מספיק ברצינות כדי להתחרות שם
אני מתחרה שם ולא לוקח חומרים, וזה רק גורם לי לקחת את האירגון פחות ברצינות.
זה מראה לי שלא אכפת להם באמת מהבדיקות, ויותר מהשם שלהם.
זה ועוד כל מני דברים שהם עושים גורמים לי להבין שיש באירגון הזה הרבה יותר מדי פוליטיקה, לראשי הארגון לא באמת אכפת מהספורט

אני מתחרה שם ולא לוקח חומרים, וזה רק גורם לי לקחת את האירגון פחות ברצינות.
זה מראה לי שלא אכפת להם באמת מהבדיקות, ויותר מהשם שלהם.
זה ועוד כל מני דברים שהם עושים גורמים לי להבין שיש באירגון הזה הרבה יותר מדי פוליטיקה, לראשי הארגון לא באמת אכפת מהספורט
יכול להיות. נחכה ונראה איזו השפעה תהיה לזה אם בכלל. לגבי הפוליטיקות באירגון אין לי חצי מושג

יכול להיות. נחכה ונראה איזו השפעה תהיה לזה אם בכלל. לגבי הפוליטיקות באירגון אין לי חצי מושג
זו החלטה מלפני 3 שנים, היה לה 0 אפקט וגרם לכולם רק להסתכל בעין רעה על הארגון

• פותח/ת השרשור
זו החלטה מלפני 3 שנים, היה לה 0 אפקט וגרם לכולם רק להסתכל בעין רעה על הארגון
מסכים איתך. אני גם לא מחבב אותם בעקבות כך. זו סתם הטפלות לבנאדם, ובאמת מסריח מפוליטיקה.

IPF זה ארגון מוזר, אני חייב להודות.
מצד אחד, זה הארגון הכי מאורגן, עם הסטנדרטים הכי גבוהים והתחרותיות הכי גבוהה.
מצד שני, יש כל כך הרבה לכלוכים (בצדק) עליהם שזה מגוחך.

אם זה מעניין מישהו, ממליץ להקשיב לפודקאסט של רוברט ווילקס (נציג IPF אוסטרליה לשעבר, ממציא הנוסחא ויו״ר ועדת הסימום של IPF לשעבר) על הסיבות שלו לכל הריבים והתביעות של הIPF - תקציר, זה בעיקר בגלל שהוא מאמין שהם מושחתים ולא רוצים לבדוק כמו שצריך.

לעומת זאת, לגבי ספורטאים שמתמרנים את הבדיקות - לדעתי זה קשקוש. אין כסף בפאוורליפטינג, במיוחד לא בIPF. איך לספורטאי יהיה תקציב לרמות ככה שהוא יכול ללכת להתחרות בתחרויות בלי בדיקות ולעשות יותר כסף? (US OPEN, ביג דוגס וכו׳).

אני כן מאמין שIPF עושים הנחות ומעלימים עין מספורטאים מסויימים, אבל זה לא שהספורטאים עושים מניפולציות ברמה של איקרוס. לאף אחד אין תקציב לזה.

באוסטרליה בזמנו שההחלטה יצאה, אד קואן עשה סמינר במכון שהתאמנתי בו, נציגות IPF אוסטרליה בזמנו הודיעה שאסור למתחרים שלה להתאמן ברשת מכונית שאירחה את הסמינר (PTC הייתה הרשת היחידה של מכוני פאוורליפטינג באוסטרליה).

אם אנחנו בעניין של ללכלך על הIPF וכמה שהם מנותקים מהליפטרים (ברמה העולמית, כל סניף ארצי יכול להיות מאוד שונה ממדינה למדינה) הנה סיפור טרי טרי שקרוב לליבי:
חברה שלי הגישה בקשה להצטרף לסניף IPF האוסטרלי, אחרי כמה ימים הגיע מייל שהם מאוד מצטערים אבל הם החליטו לא לאשר את הבקשת הצטרפות שלה (?!?!) אחרי 24 שעות של עצבים וכעס היא הצליחה דרך המאמן שלה שמכיר את הנשיא למצוא את הסיבה למה לא אישרו:
לפני שנה בערך, שהפרשיה של רוברט ווילקס (אקס IPF אוסטרליה) מול גסטון פאראג׳ (נשיא IPF) הייתה בעיצומה, היא הגיבה בעמוד של IPF על אחד העדכונים בנושא ותייגה את גסטון - ״אולי תעשו האבקות בוץ ותפטרו את זה ככה״. מסתבר שגסטון היה כל כך אבי נעלבי, חסם אותה מעמוד הIPF וכנראה הכניס אותה לאיזו רשימה שחורה שעכשיו מנעה ממנה להצטרף. פשוט הזוי.

אם אנחנו בעניין של ללכלך על הIPF וכמה שהם מנותקים מהליפטרים (ברמה העולמית, כל סניף ארצי יכול להיות מאוד שונה ממדינה למדינה) הנה סיפור טרי טרי שקרוב לליבי:
חברה שלי הגישה בקשה להצטרף לסניף IPF האוסטרלי, אחרי כמה ימים הגיע מייל שהם מאוד מצטערים אבל הם החליטו לא לאשר את הבקשת הצטרפות שלה (?!?!) אחרי 24 שעות של עצבים וכעס היא הצליחה דרך המאמן שלה שמכיר את הנשיא למצוא את הסיבה למה לא אישרו:
לפני שנה בערך, שהפרשיה של רוברט ווילקס (אקס IPF אוסטרליה) מול גסטון פאראג׳ (נשיא IPF) הייתה בעיצומה, היא הגיבה בעמוד של IPF על אחד העדכונים בנושא ותייגה את גסטון - ״אולי תעשו האבקות בוץ ותפטרו את זה ככה״. מסתבר שגסטון היה כל כך אבי נעלבי, חסם אותה מעמוד הIPF וכנראה הכניס אותה לאיזו רשימה שחורה שעכשיו מנעה ממנה להצטרף. פשוט הזוי.

וואו, זה הסיפור הכי קיצוני ששמעתי את האמת.
לא יודע עד כמה חשוב לחברה שלך להכנס לipf, אבל אם זה כן חשוב לה, זה נשמע כמו משהו שלא צריך לשתוק עליו.

• פותח/ת השרשור
IPF זה ארגון מוזר, אני חייב להודות.
מצד אחד, זה הארגון הכי מאורגן, עם הסטנדרטים הכי גבוהים והתחרותיות הכי גבוהה.
מצד שני, יש כל כך הרבה לכלוכים (בצדק) עליהם שזה מגוחך.

אם זה מעניין מישהו, ממליץ להקשיב לפודקאסט של רוברט ווילקס (נציג IPF אוסטרליה לשעבר, ממציא הנוסחא ויו״ר ועדת הסימום של IPF לשעבר) על הסיבות שלו לכל הריבים והתביעות של הIPF - תקציר, זה בעיקר בגלל שהוא מאמין שהם מושחתים ולא רוצים לבדוק כמו שצריך.

לעומת זאת, לגבי ספורטאים שמתמרנים את הבדיקות - לדעתי זה קשקוש. אין כסף בפאוורליפטינג, במיוחד לא בIPF. איך לספורטאי יהיה תקציב לרמות ככה שהוא יכול ללכת להתחרות בתחרויות בלי בדיקות ולעשות יותר כסף? (US OPEN, ביג דוגס וכו׳).

אני כן מאמין שIPF עושים הנחות ומעלימים עין מספורטאים מסויימים, אבל זה לא שהספורטאים עושים מניפולציות ברמה של איקרוס. לאף אחד אין תקציב לזה.

באוסטרליה בזמנו שההחלטה יצאה, אד קואן עשה סמינר במכון שהתאמנתי בו, נציגות IPF אוסטרליה בזמנו הודיעה שאסור למתחרים שלה להתאמן ברשת מכונית שאירחה את הסמינר (PTC הייתה הרשת היחידה של מכוני פאוורליפטינג באוסטרליה).

המקרה בסוף אחד ההזויים. איזה ארגון ילדותי. שלא יפסלו אותך בגלל שכתבת עליהם באתר פה 🤣

זה בדיחה עצובה, למי שמכיר את הארגון. זה רחוק מטבעי.

היא רוצה להתחרות כי חשוב לה הבדיקות סמים.
באוסטרליה ספציפית יש אכיפה מעולה של סימום ואני אישית מאמין לחבר׳ה בטופ שטבעיים.

כרגע נראה שיסלחו לה אם היא תפרסם התנצלות או איזה קשקוש כזה. אם זה לא יצא לפועל אעשה הרבה רעש ואדאג שידעו על הדבר הילדותי הזה.

עם איזה טוטאלים עדיין טבעיים לדעתך?
אני חושב שיותר מ800 זה כנראה כבר לא מאוד אפשרי. מההיכרות שלי עם התחום ועם מתחרים
אתה חושב ככה כי בארץ אין אף אחד כזה, אז מבחינתך זה לא אפשרי.
גם אני חשבתי ככה, ואז אשכרה פגשתי אנשים שניפצו לי את המיתוס הזה.

יש כאן חבר׳ה כבדים שנותנים 850-900 שאני מאמין להם בהחלט שהם טבעיים.
הבדיקות כאן באוסטרליה ספציפית מאוד מחמירות ועוקבים אחרי הקריטריונים של WADA עד לפסיק האחרון.

אם אפשר איכשהו לרמות? בטוח שכן. אבל לך תסביר לי איך סטודנט לפיזיותרפיה שגובה 20$ לשבוע לאימונים און ליין וישן בוואן לפעמים כדי לחסוך שכירות ... יכול לתמרן את המערכת ככה.

מעבר לזה, אתה יכול לראות שספציפית הטופ באוסטרליה (דראג-טסטד) הוא נמוך משמעותית משאר העולם, למרות שיש כאן קהילה מעולה, המון ליפטרים, מאמנים ברמה עולמית, מטפלים ברמה עולמית, מכונים ברמה עולמית וכו׳ וכו׳ וכו׳.

אינדיקציה מעולה שמישהו טבעי זה שאתה רואה שהוא עובד לאיגוד בלי בדיקות ושם 100 קילו על הטוטאל שלו כמו כלום כי הוא התחיל להשתמש (לדוגמא טום מרטין).

עוד אינדיקציה שמישהו כזה יתעניין וישאל אותי כי הוא חושב להתחיל. עוד אינדיקציה שאתה רואה שמי שבאמת יוצא דופן לרוב נתפס כאן ומושעה (קליאו ואן וויק אם שמעת עליה).

יש גם סממנים חיצוניים שדי קל לראות על נשים ועל גברים (להוציא SHW).

אפשר אולי להתווכח על דברים כמו פפטידים וסארמס, לא יודע כמה קל לגלות בבדיקות אבל ככה או ככה זה לא מה שהופך ליפטר למפלצת.

עכשיו רק לתת פרופורציה שאולי תשנה את דעתך ש800+ זה אפשרי טבעי:
יש לך בארץ כמה חבר׳ה שבהחלט מסוגלים לזה...
אופק עשה 300/177/300 בהזדמנויות שונות, תחשוב מה היה קורה אם היה נשאר בתחום לאורך זמן עם מאמנים, מטפלים ותזונה ברמה גבוהה.
אליהו לא היה רחוק מזה, אותו סיפור.
חן הגיע ל732~ על 90 קילו בגיל 18. לא היה מוסיף עוד 67.5 תוך 10-20 שנה?
יש לך עוד כשרונות בארץ כמו אליאב, דר ועוד רבים וטובים.

למה זה לא קורה בפועל בארץ? כי קשה מאוד להשאר בתחום. חלקם מפסיקים בגלל הצבא, חלקם בגלל סדרי עדיפויות בחיים, התחרויות בארץ היו במצב זוועה אבל עדין תופסות תאוצה שיש עוד מארגנים (אושר, אליהו) מספר המאמנים שבאמת יודעים לאמן פאוורליפטינג אפשר לספור על יד אחת, מבחינה תרבותית חברים ומשפחה לא מתעניינים. זה תחום שמאוד קשה להשאר פעיל בו.

אני מסכים שהדיון האם אנשים ברמה של ריי וויליאמס למשל טבעיים הוא מאוד רלוונטי, אבל בחיאת, 800 קילו טבעי בלי קשר למשקל גוף זה בהחלט הגיוני.
עם איזה טוטאלים עדיין טבעיים לדעתך?
אני חושב שיותר מ800 זה כנראה כבר לא מאוד אפשרי. מההיכרות שלי עם התחום ועם מתחרים
אתה מכיר את התחום ואת המתחרים מהארץ. כאן כל המגבלה שלך בתפיסה מבחינת יכולות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית