הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחיצת חזה

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
1. לג דרייב חוקי בתחרויות? האם זה כדאי לשימוש אני חושב שאתה מאבד את היציבות בשלב מסויים?
2. כאבים לא תקניים אני חושב בכתף הקידמתי ממזה יכול להיות? ( אני שומר על אחיזה ומפרקים בצורה נכונה)
3. כרגע בss כדאי לעבור לתוכנית מתקדמת יותר בעיקובת זה שקצב התקדמות כרגע אני מעניין שיהיה על קילו מאימון לאימון או שלהמשיך בכל מחיר עד שאני אתקע לגמרי?
4. מה שונה הלינארית מהss בדדליפט 4X5 ברפמידה זה כמו 1X5?

1. חוקי, כל עוד העכוז לא מתנתק מהספסל. כדאי לשימוש, אתה אמור להיות יציב יותר כשתה לוחץ את הרגליים לרצפה.
2. אם הכל כמו שצריך מהכתף שמשוכה אחורה ולמטה ועד כף היד אולי זאת בעיית גמישות.
3. אם יש לך פלטות קטנות תמשיך את ההתקדמות עם 1 ק"ג במקום 2.5 ק"ג. העיקר שתהיה התקדמות
4. ב1X5 אתה בונה את החימום שלך בצורה שנוחה לך ככה שהסט חימום האחרון יכול להיות של חזרה או שתיים ב4X5 יש הרבה יותר נפח כי כל הסטים הם ל 5 חזרות

• פותח/ת השרשור
1. חוקי, כל עוד העכוז לא מתנתק מהספסל. כדאי לשימוש, אתה אמור להיות יציב יותר כשתה לוחץ את הרגליים לרצפה.
2. אם הכל כמו שצריך מהכתף שמשוכה אחורה ולמטה ועד כף היד אולי זאת בעיית גמישות.
3. אם יש לך פלטות קטנות תמשיך את ההתקדמות עם 1 ק"ג במקום 2.5 ק"ג. העיקר שתהיה התקדמות
4. ב1X5 אתה בונה את החימום שלך בצורה שנוחה לך ככה שהסט חימום האחרון יכול להיות של חזרה או שתיים ב4X5 יש הרבה יותר נפח כי כל הסטים הם ל 5 חזרות
1. לא הסברתי את עצמי ברור כמובן שאני דוחק את הרגלים לריצפה ויציב מבחינת כל המסביב. התכוונתי לפוש שנותנים עם התחת אם זה חוקי ולא הורס את היציבות?
2. לא הבנתי את החלק האחרון מזה אומר "ועד כף יד" ואני לא חושב שזה בעיות גמישות איך אני בודק את זה ומשפר?
אם זה לא יעזור אני אעלה סרטון

1. לא זה לא הורס, השכמות כתפיים לא אמורות לשנות את המיקום שלהם ולכן תשאר יציב.
2. עדיף שתעלה סרטון בכל מקרה. כתפיים משוכות אחורה ולמטה, מרפקים לא ב90 מעלות לכתף, אמות מאונכות לרצפה, כף יד שמחזיקה את המוט זאת אומרת לא במצב שההיא רק שומרת שהוא לא יפול - אתה צריך לאחוז את המוט ולמעוך אותו.

יש את כל החבר'ה האלו, תבחר אחד שנראה לך נוח וסביר ותתמיד בשיטה שלו:
how to bench press - YouTube

• פותח/ת השרשור
1. לא זה לא הורס, השכמות כתפיים לא אמורות לשנות את המיקום שלהם ולכן תשאר יציב.
2. עדיף שתעלה סרטון בכל מקרה. כתפיים משוכות אחורה ולמטה, מרפקים לא ב90 מעלות לכתף, אמות מאונכות לרצפה, כף יד שמחזיקה את המוט זאת אומרת לא במצב שההיא רק שומרת שהוא לא יפול - אתה צריך לאחוז את המוט ולמעוך אותו.

יש את כל החבר'ה האלו, תבחר אחד שנראה לך נוח וסביר ותתמיד בשיטה שלו:
how to bench press - YouTube
אני עושה הכל כמו שצריך אני אתן עוד הזדמנות אחת אם לא יסתדר אני אעלה סרטון. תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית