הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט ביזיון

BarBibas

משתמש קבוע
1,573
1,247
נק' מוניטין:
5,883
1,573
1,247
אחרי 145x5x5 ביום שישי , הגיע לסופו בלוק הנפח שלי בסקוואט , התכנון משם היה להתקדם בעצימות ולראות מה אני באמת שווה
יום שני היה 180x5 דדליפט שגמר עליי טוטאלית , באתי לאימון היום גמור ותפוס , יומיים לא הספיקו לגוף שלי להתאושש כמו שחשבתי שיהיה מהדדליפט האכזרי הזה , אבל אמרתי לעצמי שטויות , מה זה 150x5 סקוואט כשיש לי 145 לנפח ... אמור להיות סבבה על גבול הקל
פשוט יצאתי הומו , המוט לא היה לי נוח , ובכללי הרגיש מאוד רע הסקוואט עצמו , מסתבר שהיה קשה משחשבתי , שלבי לקיחת האוויר ובפרט הירידה לבור לוו ברעידות מטורפות ... אין לי מושג למה ... בקיצור כולי תירוצים , יצאתי אפס וזה הכל
היה לי את החזרה החמישית , פשוט זה הרגיש כל כך רע באותו רגע שפשוט החלטתי לוותר , ורואים שזה לא כשל שנבע מקושי אלא מרצון , כי את החלק הקשה שזה היציאה מהבור כבר עברתי

בקיצור הנה לכם 150x5F

תגובות של כמה אפס אני יתקבלו בברכה כמוטיבציה לפעם הבאה כדי שאקרא את זה לפני שאכנס לסקוואט

נערך לאחרונה:
4 ראשונות היו קלות, די לבכות כבר

פשוט תמשיך כאילו עשית את ה-5 עם ה-150 מבחינת תכנון לתחרות / סבב אימונים הבא כי יש לך את זה, וזה לא יהווה שום מכשול או עיכוב.

לא נורא בר תתקדם לדעתי
באמת היה לך את החמישית פשוט וויתרת מהר מידי...לא נורא
יש ימים כאלה

לי זה נראה כאילו אתה סתם לא מרוכז כל הצעקות והתזוזות בין חזרה לחזרה..
אין בעיה להכניס את עצמך למוד עצבני בשביל הרבאק אבל שזה לא יבוא לך על חשבון הריכוז והטכניקה.

תאכלס סתם קוקסינל. שבוע הבא ב155 אני איתך לא תוכל לעשות שטויות כאלה כי אני אזיין אותך במקום

אם לא יעשה ת'חמישית - "תשחיל" אותו מאחורה ?

חתיכת אפס.. זה מה שאתה מסוגל?

אחותי הקטנה מרימה יותר, יא ליידי בוי

(ואי איזה כיף לרשום את זה כשזה בהסכמה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית