אני דווקא מכיר מהנדסי אלקטרוניקה שעובדים עם C במיקרו פרוססורים, אבל אני לא מכיר מתכנתים בשום מקום שעובדים עם C, זה סתם עוול לתכנת בשפה שלא מונחת עצמים.כל העולם שאתה מכיר אולי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני דווקא מכיר מהנדסי אלקטרוניקה שעובדים עם C במיקרו פרוססורים, אבל אני לא מכיר מתכנתים בשום מקום שעובדים עם C, זה סתם עוול לתכנת בשפה שלא מונחת עצמים.כל העולם שאתה מכיר אולי.
אני דווקא מכיר מהנדסי אלקטרוניקה שעובדים עם C במיקרו פרוססורים, אבל אני לא מכיר מתכנתים בשום מקום שעובדים עם C, זה סתם עוול לתכנת בשפה שלא מונחת עצמים.
אתה לא מדוייק, אין תכנות מונחה עצמים ב-C, יש תכנות מונחה עצמים ב-C++ ו-C#אתה יכול לתכנת תכנות מונחה עצמים ב C. אין בזה שום דבר מיוחד.
לגבי מתכנתים - יש המון.
אין מונחה עצמים בc.אתה יכול לתכנת תכנות מונחה עצמים ב C. אין בזה שום דבר מיוחד.
לגבי מתכנתים - יש המון.
אתה לא מדוייק, אין תכנות מונחה עצמים ב-C, יש תכנות מונחה עצמים ב-C++ ו-C#
בקיצור אני חשבתי שאתה מדבר על C, חזלש את מה שאמרתי, אחלה שפות.
אין מונחה עצמים בc.
Cpp זה c עם קלאסים
לסבול? מתכנתי c וקובול מרוויחים יותר מכל מתכנת ג'אווה ממוצעההבדל בין C ל-JAVA זה כמו ההבדל בין חיידק לנמר.
אבל בכל אופן, אחרי שמתרגלים לתכנות מונחה עצמים, מי בכלל ינסה לתכנת ב-C, סתם לסבול.
זה חלק קטן מהתרגיל!!מה ההגיון להשתמש במערך עם איבר אחד ולהשוות אליו?באותה מידה יכולת לקלוט INT אחד,וכל פעם להשוות אותו לקליטה הבאה.
גם ה i לא עושה שום דבר בתוך הלולאה,רק משתמש בו בתור קאונטר,ואז אין טעם למערך.זה חלק קטן מהתרגיל!!
int i=0;
scanf("%d",&a[0]);
do{
scanf("%d",&a[++i]);
}
while(a[0]!=a[i])
ככה בשביל ידע כללי, do while נחשב BAD PRACTICE כיום בתעשייה, גוגל לא מרשים שימוש של זה בקוד, וגם חברות אחרות, בכל אופן בכל שפה שהשפה תומכת בסינטקס של do while עדיף להימנע מזה עד כמה שאפשר.אני צריך לעשות תוכנית שתקלוט מערך בגודל לא ידוע ותעצר כשהאיבר השני ומעלה יהיה שווה לאיבר הראשון.
למשל: 1,2,3,2,1
כאשר 1 הוא ראשון אצלי, אז בפעם הבאה ששוב אני אקלוט 1 הלולאה תעצר לאחר קליטתו.
אני רוצה לעשות את זה בdo while, הצלחתי לעשות בfor אבל אני דווקא רוצה do while.
אז תגידו לי מה לא תקין בבקשה 😃
i=0;
do
{
scanf("%d",&a
i++;
}
while (a!=a[0]);
a זה מערך, i סופר לי כמה ערכים הכנסתי ומראה לי תמיד את האינדיקטור למה שנכנס אחרון.
(הרישום לא נראה טוב בגלל ההזזה, אז תשימו לב.
ניסיתי גם לקרוא 2 משתנים מחוץ לdo (זה המינימום משתנים שאני קולט) ואז שלא יקרה מצב שאני משווה את a[0] לאיזה זבל a[1] ועדיין לא עבד.
fuck c
כן העפתי אותו לעזאזל... אתה יכול לפרט למה?ככה בשביל ידע כללי, do while נחשב BAD PRACTICE כיום בתעשייה, גוגל לא מרשים שימוש של זה בקוד, וגם חברות אחרות, בכל אופן בכל שפה שהשפה תומכת בסינטקס של do while עדיף להימנע מזה עד כמה שאפשר.
fuck c
כן העפתי אותו לעזאזל... אתה יכול לפרט למה?
כאילו זה מתכון לבאגים?
יופי, ציטוט של בן אדם שיצר שפה נוראית. כל כמה זמן יש אופנה חדשה של לא להשתמש במשהו וכולם לוקחים את זה כחוק חקוק באבן. זה שנהוג לא להשתמש ב goto לא אומר שאין מצבים בהם יותר הגיוני כן להשתמש בו. לגבי do-while זה בכלל מגוחך.
אתה יכול לעשות את זה יותר יעיל,1.7 שניות ל10000 זה הרבה מאוד זמן(תכוון לפחות מ0.1 שניות)מי שרוצה "אתגר".
קיבלנו תרגיל ש.ב. לעשות תוכנית שתמצא ותדפיס לי את כל מספרי ה"קרמייקל" עד גבול מסויים (10,000)
מספר קרמייקל:
א. מורכב מכפל של מספרים ראשוניים (שלא מתחלקים בכלום חוץ מעצמם ו 1)
ב. בנוסף: כל מחלק P וכל מספר קרמייקל N מקיימים: n-1/p-1 מספר שלם. כלומר המספר קרמייקל פחות 1 מתחלק בכל המחלקים הראשוניים שלו פחות 1.
למשל: 561 הוא המספר הקרמייקל הקטן ביותר, הוא מורכב מכפל של 3*11*17. וגם 560 מתחלק ב 2,10 ו 16 (החסרתי 1 מהמספר ומהמכפלות הראשוניות שלו).
ולהראות לכם שבאמת הצלחתי ואני לא מחפש תשובה מאף אחד:
צפה בקובץ המצורף 31335
זה לפני שניסיתי בכלל יעילות.. מה גם שלא למדתי עדיין יעילותאתה יכול לעשות את זה יותר יעיל,1.7 שניות ל10000 זה הרבה מאוד זמן(תכוון לפחות מ0.1 שניות)
תעלה את התוכניתזה לפני שניסיתי בכלל יעילות.. מה גם שלא למדתי עדיין יעילות