הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ספייס אשקלון?

RoiPow

משתמש פעיל
314
5
נק' מוניטין:
6
314
5
אני עובר מסניף חולון שהוא ממש טוב לאשקלון, איך הסניף יש פה מישהו שמתאמן שם?

אני עובד שם, לא הייתי בחולון אבל אני חושב שבאשקלון הסניף הכי טוב ברשת. יש כלוב וראק, רחבה די גדולה של משקל חופשי(לא מספיק גדולה בשביל להכיל את כל האנשים בשעות העומס) וזהו בסה"כ.
חוץ מהאוכלוסיה בחלק מהזמן המקום באמת מצוין.

• פותח/ת השרשור
אני עובד שם, לא הייתי בחולון אבל אני חושב שבאשקלון הסניף הכי טוב ברשת. יש כלוב וראק, רחבה די גדולה של משקל חופשי(לא מספיק גדולה בשביל להכיל את כל האנשים בשעות העומס) וזהו בסה"כ.
חוץ מהאוכלוסיה בחלק מהזמן המקום באמת מצוין.

אהלן אני אשמח לקבל את הטלפון שלך 😃 אם תוכל לעזור 😃
בנוסף, מה שעות העומס?
ומה הבעיה באוכלוסיה?

נערך לאחרונה:
אהלן אני אשמח לקבל את הטלפון שלך 😃 לגבי אימון אישי והכוונה.
בנוסף, מה שעות העומס?
טלפון שלחתי לפרטי, בדרך כלל עמוס בין 6-9 ושישי אחרי הצהריים, אבל זה באמת עניין של מזל. כלוב סקוואט כמעט תמיד ריק וזה מה שחשוב:37mv:

ומה הבעיה באוכלוסיה?
אני אענה במקום אורי, אין כל כך הרבה אנשים נחמדים להפך, יש הרבה כאלה שאני אישית לא סובל בכלל.
רוב המתאמנים לא מפנים משקלים (אתמול לדוגמא הייתי צריך להוריד 3 פלטות של 20 בשביל להגיע לפלטה מסכנה של 5)
וכאלה ששמים פס לא חסר (כמה ישלך גבר? 10! אחרי 2 סטים עוזב את הכלוב ונותן לחבר שלו להיכנס)
אומנם אני גם נער אבל יש המון נערים וילדים במכון שהם פשוט בלתי נסבלים (מצד שני יש כאלה שנסבלים והם אחלה)
יש לי מה להגיד על כמה מאמנים אבל אני אשמור בבטן 😛
אבל כמו שאורי אמר יש גם את החלק הנורמאלי של האנשים, אם תתאמן עם מוזיקה זה כמעט לא יפריע לך כי את הציוד הנדרש יש במכון.

בקיצור עזוב אותך ותישאר בחולון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית