הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתח ומקבילים

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
אני לא מצליח לעשות מתח אחד בלי עזרה..כנ"ל מקבילים
אז לגב אני עובד מתח עם המכשיר הזה שעוזר, האם זה אותה השפעה כמו מתח רגיל? אני עושה 5X3 וזה עדיין קשה לי, אבל זה אפשרי.
ואני עובד מקבילים צר גם עם המכשיר הזה שמוריד משקל ממך...זה מספיק טוב (ליד אחורית) ?

כן זאת התחלה טובה, תמשיך ככה עד שתוכל לעשות כמה חזרות בודדות עם המשקל גוף שלך

• פותח/ת השרשור
כן זאת התחלה טובה, תמשיך ככה עד שתוכל לעשות כמה חזרות בודדות עם המשקל גוף שלך
אוקיי, אבל אני בחיטוב כרגע מה שאומר שאני ארד במשקל..זה מתנגש עם האפשרות של לעלות משקלים או לעשות חזרות עם משקל גוף במה שהיום אני לא יכול?

ועוד משהו, אני עושה לרגליים כל אימון סקוואט בסמית' ולג פרס..האם זה מספיק? פשוט סקוואט רגיל אני לא יציב בו, המוט מתנדנד מצד לצד..ככה גם בבנץ' המוט ממש מתנדנד מצד לצד וזה מעצבן ומסוכן.

אוקיי, אבל אני בחיטוב כרגע מה שאומר שאני ארד במשקל..זה מתנגש עם האפשרות של לעלות משקלים או לעשות חזרות עם משקל גוף במה שהיום אני לא יכול?

ועוד משהו, אני עושה לרגליים כל אימון סקוואט בסמית' ולג פרס..האם זה מספיק? פשוט סקוואט רגיל אני לא יציב בו, המוט מתנדנד מצד לצד..ככה גם בבנץ' המוט ממש מתנדנד מצד לצד וזה מעצבן ומסוכן.
אם אתה בחיטוב הסיכוי של המתח להשתפר הוא גדול, כי המשקל גוף שלך קטן,

לגבי הסקוואט, תעשה עם מוט חופשי, יציבות זה חלק חשוב בתרגיל

בכל הקשור לתרגילי משקל גוף,ככל שאתה שוקל יותר יהיה לך יותר קשה. ככל שאתה שוקל פחות יהיה לך יותר קל
אפשר לשלב את הלג פרס,אבל כמתחיל תוותר על הסקוואט בסמית. אם אתה צריך לתרגל יציבות אולי תנסה לאנג'ים,זה יהיה יותר יעיל מסקוואט בסמית. אבל בלי שום קשר תתאמץ לללמוד את הסקוואט כראוי-זה רק ישתלם לך

השפעה דומה,זה קצת שונה
אני ממליץ לך לעשות 3 סטים מתח\מקבילים שלילים,ו-3 סטים מתח\מקבילים לנסות לעלות כמה שיותר בלי לבעוט....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית