הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Adidas Powerlift 2.0

painandgain1

משתמש קבוע
1,673
702
נק' מוניטין:
925
1,673
702
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נעל להרמת משקולות ושקלתי לקנות את ה
Adidas Powerlift 2.0
קראתי את הביקורות פה באתר, האנשים שכתבו את הביקורות ממש המליצו על הנעל אבל לאחר שראיתי עוד כמה ביקורות ביוטיוב שמעתי שאין לה אחיזה כל כך טובה בקרקע ושהעקבים קצת מתרוממים בזמן הסקוואט ושהסולייה יוצאת בקלות.
יש פה מישהו שמשתמש בנעליים האלה ולכתוב את דעתו ע"פ ההתנסות שלו איתן?
ועוד שאלה, האם הן מתאימות גם לדדליפט וחתירות?
תודה מראש!

יש לי אותן

לא עולות בכלל, לא יודע ממי שמעת את זה.

יותר מכך יצא לי כמה פעמים שפשוט איבדתי שיווי משקל והנעלים האלו שמרו עלי יציב ומנעו ממני להיכנס במראה עם מוט של 100KG עליי.

לדדליפט הן פחות נוחות בגלל העקב המוגבה אבל תמיד אפשר לשים את המוט על פלטות או מזרן כדי שיהיה יותר נוח.

• פותח/ת השרשור
עברתי על זה וקראתי שם את הביקורות. האנשים שנתנו ביקורת ממש שיבחו את הנעל, לעומת זאת ראיתי כמה סרטונים שפחות אוהבים אותן אז אני שואל אנשים עם ניסיון עם הנעליים
יש לי אותן

יותר מכך יצא לי כמה פעמים שפשוט איבדתי שיווי משקל והנעלים האלו שמרו עלי יציב ומנעו ממני להיכנס במראה עם מוט של 100KG עליי.

לדדליפט הן פחות נוחות בגלל העקב המוגבה אבל תמיד אפשר לשים את המוט על פלטות או מזרן כדי שיהיה יותר נוח.
אוקיי תודה רבה על התגובה, אז מקסימום אני אקח איתי גם את האולסטאר בימים של דדליפט
יש לי אותן

ועוד משהו, איך בחרת את המידה? לפי מידת הנעליים באדידס או שלקחת חצי מידה יותר מהאולסטר?

עברתי על זה וקראתי שם את הביקורות. האנשים שנתנו ביקורת ממש שיבחו את הנעל, לעומת זאת ראיתי כמה סרטונים שפחות אוהבים אותן אז אני שואל אנשים עם ניסיון עם הנעליים

אוקיי תודה רבה על התגובה, אז מקסימום אני אקח איתי גם את האולסטאר בימים של דדליפט

ועוד משהו, איך בחרת את המידה? לפי מידת הנעליים באדידס או שלקחת חצי מידה יותר מהאולסטר?

יצא לי ממש במקרה - עשיתי אימון אישי והיו שם נעליים של האנשים שמתאמנים שם בקבוע. לקחתי זוג נעליים ואצלי יצא שבמידה שלי היו adipower לבנות.

• פותח/ת השרשור
יצא לי ממש במקרה - עשיתי אימון אישי והיו שם נעליים של האנשים שמתאמנים שם בקבוע. לקחתי זוג נעליים ואצלי יצא שבמידה שלי היו adipower לבנות.
אה הבנתי, פשוט אצלי זה יוצא ממש דפוק. יש לי 3 זוגות של אדידס.
זוג 1 מידה 10 באהר"ב הוא סבבה אבל קצת לוחץ
זוג 2 מידה 10.5 באהר"ב יושב יותר טוב
זוג 3 מידה 11.5 באהר"ב
ובאולסטר אני 11. אני לא יודע מה לעשות, נראה לי אני אקח 11.5 כי אומרים להוסיף חצי מידה לאולסטאר וגם הנעל קצת צרה

אה הבנתי, פשוט אצלי זה יוצא ממש דפוק. יש לי 3 זוגות של אדידס.
זוג 1 מידה 10 באהר"ב הוא סבבה אבל קצת לוחץ
זוג 2 מידה 10.5 באהר"ב יושב יותר טוב
זוג 3 מידה 11.5 באהר"ב
ובאולסטר אני 11. אני לא יודע מה לעשות, נראה לי אני אקח 11.5 כי אומרים להוסיף חצי מידה לאולסטאר וגם הנעל קצת צרה
תמדוד נעל אדידס שהיא לא ריצה וזאת המידה

לי היו אולסטאר, פאוורליפט ואדיפאוור.
הפאוורליפט היא תמורה מצוינת לכסף, בדיעבד מיותר לקנות אולסטאר ואם מישהו מתכנן לעשות סקווטים שיקנה כבר נעל מתאימה.
תבדוק בסאל ספורט מבצעים על הריבוק

נערך לאחרונה:
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נעל להרמת משקולות ושקלתי לקנות את ה
Adidas Powerlift 2.0
קראתי את הביקורות פה באתר, האנשים שכתבו את הביקורות ממש המליצו על הנעל אבל לאחר שראיתי עוד כמה ביקורות ביוטיוב שמעתי שאין לה אחיזה כל כך טובה בקרקע ושהעקבים קצת מתרוממים בזמן הסקוואט ושהסולייה יוצאת בקלות.
יש פה מישהו שמשתמש בנעליים האלה ולכתוב את דעתו ע"פ ההתנסות שלו איתן?
ועוד שאלה, האם הן מתאימות גם לדדליפט וחתירות?
תודה מראש!
אני משתמש בהם כבר כמה חודשים,
אתה לא נועל אותן ופתעום יכול להרים יותר.
מצד שני, האחיזה שלהן טובה (ביחס לאולסטאר בטוח) ואחרי שמשתמשים בהן תקופה, קשה להסקוויט עם אולסטאר

• פותח/ת השרשור
תמדוד נעל אדידס שהיא לא ריצה וזאת המידה

לי היו אולסטאר, פאוורליפט ואדיפאוור.
הפאוורליפט היא תמורה מצוינת לכסף, בדיעבד מיותר לקנות אולסטאר ואם מישהו מתכנן לעשות סקווטים שיקנה כבר נעל מתאימה.
תבדוק בסאל ספורט מבצעים על הריבוק

אף אחת מהאדידס שלי לא ריצה,שתיים שטוחות(10 ו-10.5) ואחת עם סוליה קטנה(11.5) זה קצת מבלבל.
את האולסטאר קניתי מזמן, הגיע כבר הזמן להחליף אותן אז במקום לקנות אולסטאר חדשות אני כבר מעדיף להשקיע את הכסף בנעליים מיועדות להרמת משקולות. לאיזה ריבוק אתה מתכוון, ה Crossfit lifter 2.0? האמת הם במחיר טוב עכשיו אבל עוד כחודשיים תגיע אליי משפחה מאהר"ב ושם adidas powerlift 2.0 עולות 74.5 דולר במבצע אז אולי עדיף לחכות ועל הדרך אני גם אזמין מהם חגורה.
אני משתמש בהם כבר כמה חודשים,
אתה לא נועל אותן ופתעום יכול להרים יותר.
מצד שני, האחיזה שלהן טובה (ביחס לאולסטאר בטוח) ואחרי שמשתמשים בהן תקופה, קשה להסקוויט עם אולסטאר
תודה על התגובה!

התכוונתי ל Crossfit lifter 2.
היתרון שאתה יכול למדוד. בעיקרון הריבוק אמורה להיות טובה יותר, אבל לא ניסיתי

• פותח/ת השרשור
התכוונתי ל Crossfit lifter 2.
היתרון שאתה יכול למדוד. בעיקרון הריבוק אמורה להיות טובה יותר, אבל לא ניסיתי
לאחד אצלי במכון יש
Reebok Crossfit Lifter Plus 2.0
אני אשאל אותו מחר איך הם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית