התלבטות אם לקנות ייעוץ

Amit De-Paz

משתמש מתחיל
58
2
היי אני בן 21 משתחרר עוד כשבוע וקצת .. ואני החלטתי על עצמי שעכשיו שלא יהיה לי שום דבר על הראש ולא יהיו לי תירוצים מסביבי אני ממש רוצה להכנס לכושר רצחני ולגדול פיזית ולהראות פשוט טוב יותר לא אכפת לי מכמות הזמן..
העניין הוא כזה - יש לי קרוב ל0 ידע בתחום אני לא כל כך מבין בסוגי אימונים או בתרגילים ואיך עושים דברים ולא הבנתי כל כך איך הייעוץ עובד.
האם זה מישהו שעובד איתי אישית דרך מייל וכ'ו או שזה פורום ומי שרוצה יכול לעזור ?
בקשר לתפריטים ואימונים - איך מישהו יודע איזה מכשירים יש לי בחדר כושר או אין , מישהו בא איתי פעם ראשונה מסביר לי קצת איך התרגילים צריכים להתבצע נכון משהו בסגנון ?
בקשר לדיאטה - מביאים לי תפריט מפורט או כלליות של כמות כזאתי של פחמימות חלבונים וכ'ו ואני צריך למצוא את הדרך לעשות את זה ?
ובנוסף הבנתי שהאימונים מתחלקים ל2 מסה וחיטוב אני בחור רזה אז אני חושב שאין באמת דיבור על חיטוב בשלב זה
1.78 שוקל 65 קילו אם יש צורך בתמונות אני אעלה .
אשמח לתשובה - תודה ! 😃

וואי כמה שהאשכול שלך מעלה לי מוטיבציה לעזור לך.

קודם שנה את הנתון: "כושר רצחני" ל> "אורח חיים" בבקשה. זה לא עניין שהולך להגמר עוד שבועיים ותראה שוורצנגר.

שנית, הפורום מוצף בשאלות, תשובות, מאמרים, רעיונות, אנשים תותחים שנמצאים הרבה זמן בתחום שיוכלו לעזור. בנוסף - תמיד ממליצה (לכל אחד לא בהכרח מתחילים) לבחור בגורם מקצועי צמוד, על כן (למרות שלא נסיתי), אתה בהחלט יכול לנסות את הייעוצים של הפורום. (בתשלום).

לא צרפת תמונה / א"ש אבל רק מנתונים שהעלאת - אתה חייב בהחלט להתמיד בתפריט מסה ואימונים בהתאם.

קח כמה קישורים שיהיה לך קל:
אימונים - מידע - תוכניות אימון, מאמרים, מדריכים, מאגר תרגילים, כל המידע למתחילים תתחילו מכאן
חמישה תרגילים שכל מתאמן צריך ללמוד וכל מאמן צריך לדעת ללמד - חלק א' - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תזונה - דיון - אשכול השאלות המפגרות
תפריטי תזונה לגברים למטרת העלאה במסת השריר לבעלי משקל: 50 - 65 - 80 - 100 ק"ג - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

וכמובן - בנוגע לתזונה, תמיד מוזמן לשלוח בפרטי. (גם אני משתחררת עוד מעט, אז נוכל לעבור על התפריט שהיה לך עד כה בבסיס)

טונה הצלחה. 😃

• פותח/ת השרשור
ואו אני אשמח לעזרה.. וכן אני באמת רוצה להפוך את זה לאורח חיים קראתי מלא עד עכשיו והבנתי בכללי דברים ..
וחשבתי שמעבר להתעייצות אולי כן להתחלה צריך מאמן אישי צמוד רק לחודש הראשון או משהו כזה.. שגם משהו שהייתי מעוניין בחוות דעת פה מהמומחים יותר..
אני לא יכול לשלוח כרגע הודעות פרטיות אבל אשמח אם תצרי איתי קשר גם בפרטי יש לי פשוט שאלות חחח 😃

האם זה מישהו שעובד איתי אישית דרך מייל וכ'ו או שזה פורום ומי שרוצה יכול לעזור ?
זה עובד דרך פורום פרטי שנפתח לך כאן לאחר רכישות הייעוץ. היועץ האישי יעבוד איתך אחד על אחד ואף אחד אחר חוץ משניכם אינו יכול לצפות באשכול הייעוץ.

בקשר לתפריטים ואימונים - איך מישהו יודע איזה מכשירים יש לי בחדר כושר או אין , מישהו בא איתי פעם ראשונה מסביר לי קצת איך התרגילים צריכים להתבצע נכון משהו בסגנון ?
אנחנו נספק לך סרטונים, תמונות והסברים מאוד עשירים לגבי כל תרגיל ותרגיל. אם אין לך מכשיר כזה או אחר בחד"כ, אתה תיידע אותנו ע"י סרטון/תמונה שנספק לך למכשיר. אתה גם תקבל רשימת תרגילים בעברית/אנגלית ותוכל לפנות למדריך חדר הכושר ולשאול אם התרגיל קיים בחד"כ ואם לא נספק לך תחליף.

בקשר לדיאטה - מביאים לי תפריט מפורט או כלליות של כמות כזאתי של פחמימות חלבונים וכ'ו ואני צריך למצוא את הדרך לעשות את זה ?
אתה מקבל כמויות מדוייקות של כל פריט ופריט, בכל ארוחה וארוחה ועוד לפחות 10-15 תחליפים (בכמויות מדוייקות, בכוסות/כפות וגרמים) לכל ארוחה. התפריט והתוכנית אימונים מאוד מדוייקים כך שאין לך בדיוק הרבה מה לחשב או להרכיב לעצמך. הדבר היחיד שתוכל לשחק איתו אלו ההחלפות בתפריט לכל ארוחה ותוכל בעצם להרכיב לך מספר תפריטים שונים על פני השבוע כדי שהאוכל לא ישעמם אותך (אבל זה כבר אופציונלי ותלוי בך).

ובנוסף הבנתי שהאימונים מתחלקים ל2 מסה וחיטוב אני בחור רזה אז אני חושב שאין באמת דיבור על חיטוב בשלב זה
בזמן ההרשמה לייעוץ תוכל לצלם את עצמך ונוכל להמליץ לך מה לעשות, מסה או חיטוב.

• פותח/ת השרשור
ואו מדהים. תודה רבה על כל המידע אני עוד שבוע הבא כבר אקנה את הייעוץ של החודש . תודה רבה ! 😃

Back
למעלה תחתית