היי אני בן 21 משתחרר עוד כשבוע וקצת .. ואני החלטתי על עצמי שעכשיו שלא יהיה לי שום דבר על הראש ולא יהיו לי תירוצים מסביבי אני ממש רוצה להכנס לכושר רצחני ולגדול פיזית ולהראות פשוט טוב יותר לא אכפת לי מכמות הזמן..
העניין הוא כזה - יש לי קרוב ל0 ידע בתחום אני לא כל כך מבין בסוגי אימונים או בתרגילים ואיך עושים דברים ולא הבנתי כל כך איך הייעוץ עובד.
האם זה מישהו שעובד איתי אישית דרך מייל וכ'ו או שזה פורום ומי שרוצה יכול לעזור ?
בקשר לתפריטים ואימונים - איך מישהו יודע איזה מכשירים יש לי בחדר כושר או אין , מישהו בא איתי פעם ראשונה מסביר לי קצת איך התרגילים צריכים להתבצע נכון משהו בסגנון ?
בקשר לדיאטה - מביאים לי תפריט מפורט או כלליות של כמות כזאתי של פחמימות חלבונים וכ'ו ואני צריך למצוא את הדרך לעשות את זה ?
ובנוסף הבנתי שהאימונים מתחלקים ל2 מסה וחיטוב אני בחור רזה אז אני חושב שאין באמת דיבור על חיטוב בשלב זה
1.78 שוקל 65 קילו אם יש צורך בתמונות אני אעלה .
אשמח לתשובה - תודה ! 😃
העניין הוא כזה - יש לי קרוב ל0 ידע בתחום אני לא כל כך מבין בסוגי אימונים או בתרגילים ואיך עושים דברים ולא הבנתי כל כך איך הייעוץ עובד.
האם זה מישהו שעובד איתי אישית דרך מייל וכ'ו או שזה פורום ומי שרוצה יכול לעזור ?
בקשר לתפריטים ואימונים - איך מישהו יודע איזה מכשירים יש לי בחדר כושר או אין , מישהו בא איתי פעם ראשונה מסביר לי קצת איך התרגילים צריכים להתבצע נכון משהו בסגנון ?
בקשר לדיאטה - מביאים לי תפריט מפורט או כלליות של כמות כזאתי של פחמימות חלבונים וכ'ו ואני צריך למצוא את הדרך לעשות את זה ?
ובנוסף הבנתי שהאימונים מתחלקים ל2 מסה וחיטוב אני בחור רזה אז אני חושב שאין באמת דיבור על חיטוב בשלב זה
1.78 שוקל 65 קילו אם יש צורך בתמונות אני אעלה .
אשמח לתשובה - תודה ! 😃