עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זו הסיבה העיקרית. יש גיינרים שיש בהם פחמימות בריאות יותר (שיבולת שועל, בטטה וכו').
החשיבות של אינדקס גליקמימה לא נכון בחישוב שלי?
החשיבות של אינדקס גליקמי
אתה מתייחס למדד המטופש הזה יותר מדי. תריץ חיפוש בפורום עם המילים האלה זה נענה כבר המון פעמיםהסבר?
אתה מתייחס למדד המטופש הזה יותר מדי. תריץ חיפוש בפורום עם המילים האלה זה נענה כבר המון פעמים
אם יש לך ספק, ואתה צריך את תוספת הקלוריות הזאת.. אז פשוט תכין גיינר "ביתי" וזהו.אוקיי, אז חוץ מהמדד הזה מה עוד לא בריא בגיינר?
גיינר הוא מזון מעובד, כלומר מכיל חומרים משמרים, צבעי מאכל ו"משפרי" טעם למיניהם. קשה לדעת אם יש בעיה עם כל אחד מאלה ו/או עם הצירוף שלהם ביחד, ולכן יש המלצה כללית להמעיט במזונות מעובדים.זה הדבר היחיד שלא בריא בגיינר?
ואבקת חלבון נופלת אל אותה הקטגוריה?גיינר הוא מזון מעובד, כלומר מכיל חומרים משמרים, צבעי מאכל ו"משפרי" טעם למיניהם. קשה לדעת אם יש בעיה עם כל אחד מאלה ו/או עם הצירוף שלהם ביחד, ולכן יש המלצה כללית להמעיט במזונות מעובדים.
באבקת חלבון מן הסתם גם יש חומרים משמרים, צבעי מאכל ו"משפרי" טעם למיניהם.ואבקת חלבון נופלת אל אותה הקטגוריה?
שהוא לא נכון.מה לא נכון בחישוב שלי?
שהוא לא נכון.
מה זה אינדקס גליקמי לקלוריה לעומת אינדקס גליקמי לקלוריה?
אין דבר כזה.
אינדקס גליקמי זה מדד של מהירות פירוק המזון לחומרי הבניין שלו.
והאינדקס הגליקמי נשאר אותו דבר גם אם תאכל 100 גרם של המוצר וגם אם תאכל קילו.
החישוב הזה שעשית פשוט לא...
לא בדיוק אבל בערך. יש מושג בשם "עומס גליקמי" שמשקלל את שני אלה.ברור שזה נשאר אותו דבר אבל לפי היגיון בסיסי אם אני אוכל 50 גרם משהו עם אינדקס גליקימי 50 זה בדיוק כמו לאכול 100 גרם משהו עם אינדקס גליקימי 25 לא?
שהוא לא נכון.
מה זה אינדקס גליקמי לקלוריה לעומת אינדקס גליקמי לקלוריה?
אין דבר כזה.
אינדקס גליקמי זה מדד של מהירות פירוק המזון לחומרי הבניין שלו.
והאינדקס הגליקמי נשאר אותו דבר גם אם תאכל 100 גרם של המוצר וגם אם תאכל קילו.
החישוב הזה שעשית פשוט לא...