הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי אפדרין

aviram5

משתמש פעיל
532
282
נק' מוניטין:
753
532
282
GO ACTIVE
כמה שאלות לגבי אפדרין:
הוא יעיל בתפריט דל פחמימה או שאין קשר?
האם צריך לצרוך את האפדרין בפירמדה עולה כמו קלן? או מהיום הראשון לקחת 75 מ''ג(3 כדורים של 25 מ''ג)
אם יש צורך בפירמידה איך לבנות אותה?

כמה שאלות לגבי אפדרין:
הוא יעיל בתפריט דל פחמימה או שאין קשר?
האם צריך לצרוך את האפדרין בפירמדה עולה כמו קלן? או מהיום הראשון לקחת 75 מ''ג(3 כדורים של 25 מ''ג)
אם יש צורך בפירמידה איך לבנות אותה?
אפדרין יעיל בכל מצב,כל עוד אתה במאזן קלוריות שלילי.(יש המשתמשים בו אפילו בתקופת המסה,לצורך אנרגיות באימון,אך הוא מדכא תיאבון ).
אתה יכול מהיום לראשון להתחיל על 75 אבל לא לעבור את ה75(בכל תקופת השימוש לא עוברים ת75).
אם אתה שוקל פחות מ70 קילו אפילו 50 מג מומלץ.
בהצלחה.

אפדרין יעיל בכל מצב,כל עוד אתה במאזן קלוריות שלילי.(יש המשתמשים בו אפילו בתקופת המסה,לצורך אנרגיות באימון,אך הוא מדכא תיאבון ).
אתה יכול מהיום לראשון להתחיל על 75 אבל לא לעבור את ה75(בכל תקופת השימוש לא עוברים ת75).
בהצלחה.
מסכים בהכל חוץ מהמינון התחלתי המומלץ. מתי שאתה מתחיל תנסה קודם רק כדור אחד של25 מלגרם+ 200 מלגרם קפאין. ותראה איך אתה מתקדם..ושאתה נרדם טוב בלילות. אם הכל טוב , תוכל להגביר תמינון ל-50. ובהמשך אם תרצה אפשר לחלק. 25 בבוקר ועוד 50 מלגרם בצארים או ערב לפני אימון.
*אני בכל מצב לוקח רק כאמוסה 1 של 50 מלגרם וזה מעיף אותי ואני שוקל בדרך כלל כ-98 קילו תלוי בתקופה שאני נמצע בה לפעמים יותר.

מסכים בהכל חוץ מהמינון התחלתי המומלץ. מתי שאתה מתחיל תנסה קודם רק כדור אחד של25 מלגרם+ 200 מלגרם קפאין. ותראה איך אתה מתקדם..ושאתה נרדם טוב בלילות. אם הכל טוב , תוכל להגביר תמינון ל-50. ובהמשך אם תרצה אפשר לחלק. 25 בבוקר ועוד 50 מלגרם בצארים או ערבצחמלפני אימון.
*אני בכל מצב לוקח רק כאמוסה 1 של 50 מלגרם וזה מעיף אותי ואני שוקל בדרך כלל כ-98 קילו תלוי בתקופה שאני נמצע בה לפעמים יותר.
זה תלווי בעיקר בשחיקת הרצפטור ובמטרה. אם מדובר בהמרצה צריף לקחת את המינון המינימלי שמאפשר את זה. באופן אישי לאחר תקופת שימוש ממושכת אני פחות או יותר מכפיל את המינון ההתחלתי.
בהצלחה.
מדוע 75?

זה תלווי בעיקר בשחיקת הרצפטור ובמטרה. אם מדובר בהמרצה צריף לקחת את המינון המינימלי שמאפשר את זה. באופן אישי לאחר תקופת שימוש ממושכת אני פחות או יותר מכפיל את המינון ההתחלתי.

מדוע 75?
הוא שאל אם זה אפשרי,לפי מה שידוע לי(תקן אותי אם אני טועה),שימוש ראשוני באפדרין בכמות 50-75 מ"ג לא תגרום נזק.
אולי דפיקות לב גדולות,והגוף גם יתרגל בסופו של דבר ולכן הכדור יאבד את המטרה העיקרית שלו(שזה המרצה).
אין ספק שעדיף להתחיל עם מינון נמוך ואז להכפיל עם הזמן,אז לשאלתך רק התכוונתי להגיד לו שזה אפשרי.

• פותח/ת השרשור
אז אני אתחיל עם 25 מ''ג ואחרי כמה ימים יעלה ל 50 מ''ג ואז אני אעלה ל75 מ''ג וישאר שם
זה טוב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית