עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפדרין יעיל בכל מצב,כל עוד אתה במאזן קלוריות שלילי.(יש המשתמשים בו אפילו בתקופת המסה,לצורך אנרגיות באימון,אך הוא מדכא תיאבון ).כמה שאלות לגבי אפדרין:
הוא יעיל בתפריט דל פחמימה או שאין קשר?
האם צריך לצרוך את האפדרין בפירמדה עולה כמו קלן? או מהיום הראשון לקחת 75 מ''ג(3 כדורים של 25 מ''ג)
אם יש צורך בפירמידה איך לבנות אותה?
מסכים בהכל חוץ מהמינון התחלתי המומלץ. מתי שאתה מתחיל תנסה קודם רק כדור אחד של25 מלגרם+ 200 מלגרם קפאין. ותראה איך אתה מתקדם..ושאתה נרדם טוב בלילות. אם הכל טוב , תוכל להגביר תמינון ל-50. ובהמשך אם תרצה אפשר לחלק. 25 בבוקר ועוד 50 מלגרם בצארים או ערב לפני אימון.אפדרין יעיל בכל מצב,כל עוד אתה במאזן קלוריות שלילי.(יש המשתמשים בו אפילו בתקופת המסה,לצורך אנרגיות באימון,אך הוא מדכא תיאבון ).
אתה יכול מהיום לראשון להתחיל על 75 אבל לא לעבור את ה75(בכל תקופת השימוש לא עוברים ת75).
אם אתה שוקל פחות מ70 קילו אפילו 50 מג מומלץ.
בהצלחה.
זה תלווי בעיקר בשחיקת הרצפטור ובמטרה. אם מדובר בהמרצה צריף לקחת את המינון המינימלי שמאפשר את זה. באופן אישי לאחר תקופת שימוש ממושכת אני פחות או יותר מכפיל את המינון ההתחלתי.מסכים בהכל חוץ מהמינון התחלתי המומלץ. מתי שאתה מתחיל תנסה קודם רק כדור אחד של25 מלגרם+ 200 מלגרם קפאין. ותראה איך אתה מתקדם..ושאתה נרדם טוב בלילות. אם הכל טוב , תוכל להגביר תמינון ל-50. ובהמשך אם תרצה אפשר לחלק. 25 בבוקר ועוד 50 מלגרם בצארים או ערבצחמלפני אימון.
*אני בכל מצב לוקח רק כאמוסה 1 של 50 מלגרם וזה מעיף אותי ואני שוקל בדרך כלל כ-98 קילו תלוי בתקופה שאני נמצע בה לפעמים יותר.
מדוע 75?אפדרין יעיל בכל מצב,כל עוד אתה במאזן קלוריות שלילי.(יש המשתמשים בו אפילו בתקופת המסה,לצורך אנרגיות באימון,אך הוא מדכא תיאבון ).
אתה יכול מהיום לראשון להתחיל על 75 אבל לא לעבור את ה75(בכל תקופת השימוש לא עוברים ת75).
אם אתה שוקל פחות מ70 קילו אפילו 50 מג מומלץ.
בהצלחה.
הוא שאל אם זה אפשרי,לפי מה שידוע לי(תקן אותי אם אני טועה),שימוש ראשוני באפדרין בכמות 50-75 מ"ג לא תגרום נזק.זה תלווי בעיקר בשחיקת הרצפטור ובמטרה. אם מדובר בהמרצה צריף לקחת את המינון המינימלי שמאפשר את זה. באופן אישי לאחר תקופת שימוש ממושכת אני פחות או יותר מכפיל את המינון ההתחלתי.
מדוע 75?
כןאז אני אתחיל עם 25 מ''ג ואחרי כמה ימים יעלה ל 50 מ''ג ואז אני אעלה ל75 מ''ג וישאר שם
זה טוב?