הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי ארימידקס / טמוקסיפן

מצב
השרשור נעול

NATURALBB

משתמש מתחיל
79
11
נק' מוניטין:
8
79
11
במקרה נפלתי על אשכול של פורום בחול וקראתי על כמה אנשים שסיפרו שהם לקחו טמוקסיפן וארימידקס במינון מאוד נמוך וזה עזר להם מי בחינת רטיו בעלייה במסת שריר-למסת שומן וגם התחטבו .

רציתי לשאול את החברה כאן מה אתם חושבים על זה ?
לקחת טמוקסיפן או ארימידקס בלי סייקל .

הסיבה שאני שואל היא בגלל שבסייקל עצמו האסטרוגן זינק לי מאוד מאוד גבוהה 400 . ולדעתי ישלי אסטרוגן גבוהה באופן טבעי [ יחסית לגבר ]
מה יהיו הנזקים אם אקח כדור 2 של ארימידקס ?

לשלב סתם ככה SERM או AI אינו מעשה חכם. גם בסייקל, ובטח ובטח שלא בסייקל.
גם אם יש לך רמת אסטרוגן גבוהה יחסית, אך עדיין בנורמה, זה לא אומר בהכרח שאתה מועד לפחות פוטנציאל צבירת שריר/שומן.
במידה ואתה בסייקל וידועה לך רגישות קודמת, אזי ניתן לשלב טמוקסי או ארימידקס, כתלות במטרה. למרות זאת, בהחלט יהיה כדאי לערוך בדיקות דם רלוונטיות, כדי לדעת למנן את הכמות.

ללא קשר, 2 כדורי ארימידקס במכה ירסקו את האסטרוגן שלך לקרשים ורק יגמרו לבעיות או נזקים.

נערך לאחרונה:
במקרה נפלתי על אשכול של פורום בחול וקראתי על כמה אנשים שסיפרו שהם לקחו טמוקסיפן וארימידקס במינון מאוד נמוך וזה עזר להם מי בחינת רטיו בעלייה במסת שריר-למסת שומן וגם התחטבו .

רציתי לשאול את החברה כאן מה אתם חושבים על זה ?
לקחת טמוקסיפן או ארימידקס בלי סייקל .
לא הבנת נכון חמודי
  1. אסטרוגן זה יותר שומן ויותר נוזלים באופן כללי אבל אין קשר לחיטוב
  2. שימוש בתרופות שציינת במהלך סייקל יפגע בצבירת מסת השריר ולא להיפך! ולכן מומלץ להימנע מכך במהלך הסייקל אלא אם המצב מחייב
  3. לגבי שאלתך..האם לקחת טמוקסי או ארימידקס ללא סייקל...לא! ואל תשאל למה..זה מאוד לא יחמיא לך! (בעדינות)

• אהבתי
Reactions: Tom
  • פותח/ת השרשור
לא הבנת נכון חמודי
  1. אסטרוגן זה יותר שומן ויותר נוזלים באופן כללי אבל אין קשר לחיטוב
  2. שימוש בתרופות שציינת במהלך סייקל יפגע בצבירת מסת השריר ולא להיפך! ולכן מומלץ להימנע מכך במהלך הסייקל אלא אם המצב מחייב
  3. לגבי שאלתך..האם לקחת טמוקסי או ארימידקס ללא סייקל...לא! ואל תשאל למה..זה מאוד לא יחמיא לך! (בעדינות)
תגיד לי חמודי

מה הקטע שלך לענות בהתנשאות כמעט בכל אשכול ?
תתחיל להירגע וךף תחפש תחברים שלך

זה הבן אדם הוא כבר הוכיח את זה כמה פעמים חסוך לך זמן ואל תתוכח

יםכולד
תגיד לי חמודי

מה הקטע שלך לענות בהתנשאות כמעט בכל אשכול ?
תתחיל להירגע וךף תחפש תחברים שלך
זה לא עניין של התנשאות..אתה שואל שאלה טיפשית..איזה תגובה אתה מצפה לקבל??
קראת באיזה פורום..so what....

נראה לך שמישהו היה מתעסק עם הציר ההורמונלי בגוף אם היה אפשר לגדול ולהתחטב עם טמוקסיפן???

ברוב הפעמים שמנסים להיות חכמולוגים ולהמציא את הגלגל יוצאים טיפשים שלא נאמר פתטים או דבילים..ולעיתים בודדות מאוד יכולים אולי לצאת גאונים...
זרקת את החכה לים..תזרום..מה נהיית לי רגיש

יםכולד
זה לא עניין של התנשאות..אתה שואל שאלה טיפשית..איזה תגובה אתה מצפה לקבל??
קראת באיזה פורום..so what....

נראה לך שמישהו היה מתעסק עם הציר ההורמונלי בגוף אם היה אפשר לגדול ולהתחטב עם טמוקסיפן???

ברוב הפעמים שמנסים להיות חכמולוגים ולהמציא את הגלגל יוצאים טיפשים שלא נאמר פתטים או דבילים..ולעיתים בודדות מאוד יכולים אולי לצאת גאונים...
זרקת את החכה לים..תזרום..מה נהיית לי רגיש
אף אדם לא נולד יודע.
תתפלא אבל הפורום פה נועד גם לשאלות שנראות לך אוויליות או טריוויאליות.
אתה לא חייב לענות בציניות, לפחות כך מצופה מאדם שיש לו ידע.
ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית