הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה באמת או גנים או סטרואידים?

arikelll

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
יש לי חבר שמתאמן כ6-7 שנים וכל פעם הוא מוריד לי את המוטיבציה ואומר שאני לא יכול להגיע יותר מדי רחוק כי אין לי גנים כל כך טובים ורק אם אני אקח סטרואידים אני יגדל. גם כל פעם שיש מישהו בחדר כושר עם גוף מסיבי, הוא אומר שבדוק הוא לוקח סטרואידים ואי אפשר להגיע לרמות האלה בלי. זה נכון כל העניין הזה?
כי זה מרגיש כמו לשחק במשחק רשת בזמן ולשחק פייר בזמן שכולם משתמשים בצ'יטים.

מה זה משנה? זה שיש לך גנים כאלו או אחרים או זה שמישהו לוקח סטרואידים זה מה שימנע ממך להתאמן? מה אכפת לך מהשטויות האלה? לך תתאמן.

תחליף חבר, ברצינות. אין סיבה להיות עם אנשים מבאסים.
תוכנית תזונה ואימונים טובה תשפר את המצב ההתחלתי בצורה משמעותית.
אבל ברור שלא כולנו נראה בסוף 'מדהים' אבל זאת עדיין לא סיבה לא להתאמן חזק.

הערה כללית סטרואידים נועדו לתת פוש נוסף אחרי שאתה כבר מתאמן חזק ואוכל נכון

אה באמת?
אז בוא נשמע..
כמה פעמים אתה מתאמן בשבוע? כמה חלבון אתה מכניס לגוף? כמה אתה נותן מעצמך ולפעמים מוותר על ישיבה עם חברים כדי לא לפספס אימון?
כמה פעמים קמת לאירובי בבוקר?

יש לי חבר שמתאמן כ6-7 שנים וכל פעם הוא מוריד לי את המוטיבציה ואומר שאני לא יכול להגיע יותר מדי רחוק כי אין לי גנים כל כך טובים ורק אם אני אקח סטרואידים אני יגדל
לא נשמע כמו חבר 😃

יש מספיק אנשים ממורמרים מעצמם שמנסים להוריד אחרים.. פורום מפורסם של בחור מממורמר: NATTYORNOT.

הגישה שלך צריכה להשתנות, אתה מתאמן- בציפייה לגדול. וכגודל הציפייה גודל ההכזבה. תתאמן- כדי להתאמן, כדי לא לפספס שום אימון ולעמוד במשטר תזונה ואימונים שמתאים לך. אחרי כמה שנים תראה תוצאות. השאיפה להיות הגרסה הכי טובה שאתה יכול להיות.
וד"א- אנשים ממורמרים- מורידים אותך, תסביר לו שחבר טוב לא עושה דברים כאלה. ואם הוא ממשכיך כמו שאמרו בTNATION.

29263_12032955_10153535697341117_3416676602934498726_n.jpg

קבצים מצורפים

• 12032955_10153535697341117_3416676602934498726_n.jpg
    12032955_10153535697341117_3416676602934498726_n.jpg
    KB 89.1 · צפיות: 79
יש לי חבר שמתאמן כ6-7 שנים וכל פעם הוא מוריד לי את המוטיבציה ואומר שאני לא יכול להגיע יותר מדי רחוק כי אין לי גנים כל כך טובים ורק אם אני אקח סטרואידים אני יגדל. גם כל פעם שיש מישהו בחדר כושר עם גוף מסיבי, הוא אומר שבדוק הוא לוקח סטרואידים ואי אפשר להגיע לרמות האלה בלי. זה נכון כל העניין הזה?

אין שום דבר לא "פיירי" בשימוש סטרואידים, זה עניין של עלות/סיכון/תועלת.

טוב יאללה, נצא היום מוקדם מהעבודה.

אני הולך לסופר להשלמה של ביצים וגבנ"צ

ובערב בנץ' מאדר פאקרס

גוד דיי אברי באדי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית