עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צלם מלך 😄
כן זה עזר מאוד השינוי שהם עשו. רק שעכשיו יש קצת פחות מקום לעמוד מסביב למי שבא לעשות פיאר ולצעוק עליו :(טנק מרכבה!! 🙌🙌👏👏👏
אני רואה שהם שמו את הסטנד של הדאמבלים בצורה טובה, עכשיו בטח כבר לא עוברים אנשים מול הפרצוף בזמן דדליפט
חח אני תמיד מחזיר ככה. אם כבר מה שצריך להשבית זה החזרה החמישית שלי 🤦♂️כאב לי לראות אותך מחזיר את המוט, רק התנועה הזאת הייתה משביתה אותי לשבוע חח...
8 וחצי בערך אני מעריך. אתה מהטכניון? תבוא להגיד שלום 😃יחסית מפוצץ שם, באיזה שעה זה היה ?
אני שם בד"כ ב7 בערב ראשון שלישי וחמישי לפעמים בשעות אחרות. אם תבוא בשעות האלה אני אוכל לעזור לך בכיףהייתי שמח אם כמה מהחברה פה יוכלו להעביר לי ביקורת בLIVE על הדרך כשאני מתאמן שם..
עכשיו שמתי לב שהעצלן לא טרח אפילו לחתוך את ההתחלה. טוב נו, צלם הוא לא יהיה.מתי יא צלם פח.😏
פציעה? קצת יותר מזה 😆😆אני מקווה שבתור מי שכבר עבר פציעה
ברורמטורף!
אני חייב לשאול, יש אנשים שעושים את זה בלי החגורה הזו?
במשקלים כאלה גבוהים?ברור
יש פה בפורום כמה כאלה שיעשו את המשקל הזה בלי חגורה וגם ל20+ חזרות. זה לא משקל כזה מטורף. רק כמה שעות אחרי שהעליתי את הסרטון עלו חמישיות עם 220 ו260 של עוד 2 חברי פורום.אני חייב לשאול, יש אנשים שעושים את זה בלי החגורה הזו?
אושר עשה לפני כמה חודשים אם אני לט טועה 240 בערך ל 5x5 בלי רצועותבמשקלים כאלה גבוהים?