הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 170X5

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
טנק מרכבה!! 🙌🙌👏👏👏

אני רואה שהם שמו את הסטנד של הדאמבלים בצורה טובה, עכשיו בטח כבר לא עוברים אנשים מול הפרצוף בזמן דדליפט

• פותח/ת השרשור
טנק מרכבה!! 🙌🙌👏👏👏

אני רואה שהם שמו את הסטנד של הדאמבלים בצורה טובה, עכשיו בטח כבר לא עוברים אנשים מול הפרצוף בזמן דדליפט
כן זה עזר מאוד השינוי שהם עשו. רק שעכשיו יש קצת פחות מקום לעמוד מסביב למי שבא לעשות פיאר ולצעוק עליו :(
ותודה 😃

כאב לי לראות אותך מחזיר את המוט, רק התנועה הזאת הייתה משביתה אותי לשבוע חח...
יחסית מפוצץ שם, באיזה שעה זה היה ?
הייתי שמח אם כמה מהחברה פה יוכלו להעביר לי ביקורת בLIVE על הדרך כשאני מתאמן שם..

• פותח/ת השרשור
כאב לי לראות אותך מחזיר את המוט, רק התנועה הזאת הייתה משביתה אותי לשבוע חח...
חח אני תמיד מחזיר ככה. אם כבר מה שצריך להשבית זה החזרה החמישית שלי 🤦‍♂️
אני זוכר אבל כשנתתי את הסינגל עם ה190 קילו המוט היה כבד מדי כדי להחזיר בצורה הזאת
יחסית מפוצץ שם, באיזה שעה זה היה ?
8 וחצי בערך אני מעריך. אתה מהטכניון? תבוא להגיד שלום 😃
הייתי שמח אם כמה מהחברה פה יוכלו להעביר לי ביקורת בLIVE על הדרך כשאני מתאמן שם..
אני שם בד"כ ב7 בערב ראשון שלישי וחמישי לפעמים בשעות אחרות. אם תבוא בשעות האלה אני אוכל לעזור לך בכיף

כל הכבוד מקס, אין ספק שיש לך את זה. קשה לי לראות החזרה כזו של המוט ותנועתיות יתר של חוליות המותניים, במיוחד כשמדובר במתאמנים שמבינים עניין ועובדים כבר במשקלים גבוהים. אני מקווה שבתור מי שכבר עבר פציעה תזהר קצת יותר בהמשך הדרך:)

• פותח/ת השרשור
אני חייב לשאול, יש אנשים שעושים את זה בלי החגורה הזו?
יש פה בפורום כמה כאלה שיעשו את המשקל הזה בלי חגורה וגם ל20+ חזרות. זה לא משקל כזה מטורף. רק כמה שעות אחרי שהעליתי את הסרטון עלו חמישיות עם 220 ו260 של עוד 2 חברי פורום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית