הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

Thenurth

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
0
43
0
התחלתי סייקל ראשון של test E 500mg כל שבוע הזמנתי מהאיביי לפני חודש מים בקטריוסטטים והם לא הגיעו מה כדאי לי לעשות?

ובנתיים אין שום תופעות לוואי האם כדאי לקחת ליתר ביטחון טמוקסיפן או פרווירון?

האם כדאי לקחת ליתר ביטחון טמוקסיפן או פרווירון?
בהחלט..חח פרווירון דווקא יכול לקדם לא רע תופעות לוואי של אקנה.נשירה.שיעור יתר וכד'..אם זה מה אתה מחפש לך על זה!
טמוקסיפן גם יכול לקדם תופעות לוואי מסוג אחר..וגם לפגוע בצבירת המסה..

אם המים לא יגיעו בקרוב..תבצע בלאסט פרגניל בסוף הסייקל 1500IU X 5 EOD,זריקה ראשונה לך על 3 אלף יח(אצל רוב הגברים גם 5 אלף יח יעברו ללא תופעות לוואי בכלל..) תתחיל את הבלאסט מייד אחרי הירייה האחרונה של הטסט ותסיים אותו לפחות שבוע לפני PCT

התחלתי סייקל ראשון של test E 500mg כל שבוע הזמנתי מהאיביי לפני חודש מים בקטריוסטטים והם לא הגיעו מה כדאי לי לעשות?

אם אתה רוצה אוכל לארגן לך מים בקטריוסטטיים יש לי הרבה שלא בשימוש

ברגע שתקבל מים בקטריוסטטיים, התחל לקחת פרגניל במינון של 500iu/wk, בעדיפות לפיצול ל-2 זריקות שוות בגודלן (250iu/wk) כל 3.5 ימים.
מעבר לכך, כמו שנכתב מעליי, אטרופיה של האשך מתחילה להיווצר כבר עם החדרת טסט ממקור אקסוגני, למרות האסטר הארוך יחסית של האנתת. במצב אידיאלי, היית אמור להתחיל לקחת פגרניל כבר לאחר שבועיים עד שלושה מתחילת הסייקל. מאחר והדבר לא התבצע, כדאי לשקול, מעבר ללקיחת ה-500iu כל שבוע, ברגע שיהיו מים בקטריוסטיים, גם לבצע "בלאסט פרגניל" בתום הזריקה האחרונה של הטסט. אני הייתי מכוון ל-1,000iu/ed כ-5 פעמים.
להבא, עשה שיעורי בית לקראת הסייקלף ואל תיכנס לפני שכלל המרכיבים אצלך ואתה יודע איך ומתי להשתמש בהם.

לגבי טמוקסיפן ופרווירון - אני מזהה אצלך חוסר ידע בסיסי.
קרא בנעוצים כאן בפורום את ההסברים שניתנו על החומרים, מה הם עושים, מתי לקחת אותם וכדומה.
אין מקום להכניס פרווירון, ולאו דווקא בשל תופעות הלוואי האנדרוגניות שלו, אל מאחר ומדובר בסייקל ראשון שלך והוא מכיל אך ורק טסט - והוא מאוזן מבחינה אנאבולית:אנדרוגנית. מעבר לכך, הכר את תגובת גופך רק לטסט, ואל תשלב עוד חומרים, העלולים למסך את ידיעת מקור תופעות הלוואי, באם יהיו במעלה הדרך.

בסייקלים הבאים, אם יהיו, חזור להתייעץ כאן מראש.

בהצלחה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית