הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גדילה בשריר והורדת אחוזי שומן

kobi22288

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
שלום לכולם אני בן 24 גובהה 188עם 26 אחוזי שומן אני מעוניין לעשות סייקל ראשון איזה חומרים ממולצים? מה המינונים פחות או יותר ? אני מתאמן שנה ומאוד גדלתי.תודה מראש.

26 אחוז שומן זה גבוהה מידי להתחיל סייקל מסה.
ולא נהוג לעשות סייקל חיטוב כסייקל ראשון.

למה שלא תרד באחוזי שומן באופן טבעי לפני שתשקול דבר כזה?

בנוגע לשאר מה שרשמת,
תתחיל לקרוא בנעוצים, יש המון חומר שם.

• פותח/ת השרשור
ניסית הכל הכל אחי אני פשוט בנאדם ענק אני נראה כמו brain הפווארליפטר אני לא נראה שמן בכלל, אני אני חושב שיש לי בגוף נטיה לאגור שומן ורק לגדול בשריר לא מעבר לזה ירדתי 19 קילו שומן בכמה חודשים ועלתי 12-3 קילו שריר בשנה עשיתי את זה לבד בלי חומרים בלי כלום,שאלתי את הרופא שלי למה זה ככה הוא אמר זה בגלל שיש לי טסט גבוהה ושאין מה לעשות זה שהיה שמן או שרירי מאוד ועם יש לי בעיות תלך לאורולוג (בשיא הזילזול) אני חושב שסייקל אחד לפחות יכול לפתור תבעיה

ניסית הכל הכל אחי אני פשוט בנאדם ענק אני נראה כמו brain הפווארליפטר אני לא נראה שמן בכלל, אני אני חושב שיש לי בגוף נטיה לאגור שומן ורק לגדול בשריר לא מעבר לזה ירדתי 19 קילו שומן בכמה חודשים ועלתי 12-3 קילו שריר בשנה עשיתי את זה לבד בלי חומרים בלי כלום,שאלתי את הרופא שלי למה זה ככה הוא אמר זה בגלל שיש לי טסט גבוהה ושאין מה לעשות זה שהיה שמן או שרירי מאוד ועם יש לי בעיות תלך לאורולוג (בשיא הזילזול) אני חושב שסייקל אחד לפחות יכול לפתור תבעיה
אני לא מבין מה הבעיה ואיך זה "יפתור" אותה.

מצד אחד יש לך טסט גבוהה, אבל יש נטייה לאגור שומן.
וגם אם הטסט שלך אכן גבוהה (ששוב אני לא מבין מה הבעיה כאן) איך הוספת טסט ממקור חיצוני ובכמויות גדולות יותר היא הפיתרון ל"בעיה"?

אתה נשמע כמו אישה שקפצה עליה החרמנות והיא נכנסת לפורום לשאול עם מי כדאי להזדיין...עם גבר שחור /לבן..אשה..או בעל חיים כלשהו???
אין שום היגיון בשאלה שלך..
למה אתה צריך סייקל? אתה הרי יכול לעלות בשריר ללא שום בעיה גם בלי חומרים..אז למה לשחק עם הציר ההורמונלי...אתה מתכנן להתחרות איפשהו??
אם הבעיה שלך זה אחוזי שומן גבוהים לך על שורפי שומן+אימונים משולבים אירובי וכוח, שלם כמה לירות לתזונאי שיבנה לך תכנית תזונה ותחסוך אלפי שקלים שאפשר אולי לעשות איתם דברים יותר מעניינים

• פותח/ת השרשור
זה יתן תאוצה לעלות יותר בשריר וממילא השומן ירד גם הוא.למה אני לא עושה את זה בלי חומרים ? אין כוח וזמן(דוגרי) 😃

זה יתן תאוצה לעלות יותר בשריר וממילא השומן ירד גם הוא.למה אני לא עושה את זה בלי חומרים ? אין כוח וזמן(דוגרי) 😃
אם אין כוח וזמן, סטרואידים אנאבוליים לא יעזרו לך.

דווקא בזמן סייקל אתה מתאמן בעצימות הכי גבוהה ובנפח הכי גדול.
זה ממש לא "פיתרון לעצלנים"

שלום לכולם אני בן 24 גובהה 188עם 26 אחוזי שומן אני מעוניין לעשות סייקל ראשון איזה חומרים ממולצים? מה המינונים פחות או יותר ? אני מתאמן שנה ומאוד גדלתי.תודה מראש.

אתה לא קרוב אפילו להתחיל סייקל.

במקום לזרוק את הכסף על חומרים, תיקח יעוץ אישי של אימונים ותפריט תזונה

על 26 אחוז שומן לא מתקרבים לחומרים.
הבעיה שלך היא בבסיס, אימונים, תזונה וכל שאר הירקות.
קודם תתחיל בתיקון אלו.
אם אין לך את הידע לקיים את הבסיס כראוי לא הייתי מתקרב לחומרים.
אם זאת, אתה תמיד יכול להתחיל לקרוא מהנעוצים כאן בפורום.
בהצלחה.

אם אתה 26 אחוז שומן אתה קציצה מהלכת ...
לך למאמן שילמד אותף לאכול ! למה להגיע למצבים כאלה ...?
מזל טוב, זכית באזהרה
שמור על הפה שלך (או המקלדת במקרה הזה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית