הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת תוכנית בחיטוב

Yarin Cohen

משתמש מתחיל
28
1
נק' מוניטין:
1
28
1
אני כרגע שוקל 82 על גובה 1.72 מתכנן להתחיל חיטוב עוד 3 חודשים על 85

אני עובד עם AB ושמעתי מכל מני מקורות שעדיף לעבוד עם תוכנית FBW בחיטוב בגלל שצריך לשים דגש יותר על גירוי מאשר עצימות,

השאלה אם להישאר עם AB או לעבור לFBW בתקופת החיטוב?

אני כרגע שוקל 82 על גובה 1.72 מתכנן להתחיל חיטוב עוד 3 חודשים על 85

אני עובד עם AB ושמעתי מכל מני מקורות שעדיף לעבוד עם תוכנית FBW בחיטוב בגלל שצריך לשים דגש יותר על גירוי מאשר עצימות,

השאלה אם להישאר עם AB או לעבור לFBW בתקופת החיטוב?
לא רק בחיטוב, אלא בכלל, למתאמן הטבעי הרוצה להתקדם או לשמר ככל שניתן - תמיד יהיה עדיף עצימות גבוהה בנפח ותדירות בינוניים.
לחיטוב גם AB וגם FBW מתאימים, ויש הרבה וריאציות שניתן להתאים.
בשורה התחתונה, שתיהן פלטפורמות טובות שתעשנה את העבודה.
כמובן ויש לשמור על תזונה ומנוחה בהתאם, אחרת המשוואה יוצאת מאיזון.

• פותח/ת השרשור
לא רק בחיטוב, אלא בכלל, למתאמן הטבעי הרוצה להתקדם או לשמר ככל שניתן - תמיד יהיה עדיף עצימות גבוהה בנפח ותדירות בינוניים.
לחיטוב גם AB וגם FBW מתאימים, ויש הרבה וריאציות שניתן להתאים.
בשורה התחתונה, שתיהן פלטפורמות טובות שתעשנה את העבודה.
כמובן ויש לשמור על תזונה ומנוחה בהתאם, אחרת המשוואה יוצאת מאיזון.

אז אתה אומר להישאר על הAB שאני עובד איתה כרגע? (תזונה ומנוחה ברור, זה המרכיב העיקרי)

מה זה גירוי? מה זה עצימות?
נשמע שאתה סתם זורק מושגים לאוויר בלי לדעת מה הם אומרים. ב-FBW העצימות גבוהה יותר מאשר ב-AB.
ככל שאתה מחלק ליותר פיצולים אתה צריך להוסיף יותר נפח ובכך יורדת העצימות.
תישאר עם איזו תכנית שנוח לך אתה. לכל אחת מהן יש יתרונות משלה. ב-FBW ניתן להתחזק יותר (או לשמר משקלי עבודה), התדירות עולה והנפח יורד. ב-AB יש פחות תדירות, משמע יותר זמן מנוחה כולל, פחות עצימות ויותר נפח. תתאים למתאמנים מתקדמים יותר בזמן חיטוב, לרוב.

• פותח/ת השרשור
מה זה גירוי? מה זה עצימות?
נשמע שאתה סתם זורק מושגים לאוויר בלי לדעת מה הם אומרים. ב-FBW העצימות גבוהה יותר מאשר ב-AB.
ככל שאתה מחלק ליותר פיצולים אתה צריך להוסיף יותר נפח ובכך יורדת העצימות.
תישאר עם איזו תכנית שנוח לך אתה. לכל אחת מהן יש יתרונות משלה. ב-FBW ניתן להתחזק יותר (או לשמר משקלי עבודה), התדירות עולה והנפח יורד. ב-AB יש פחות תדירות, משמע יותר זמן מנוחה כולל, פחות עצימות ויותר נפח. תתאים למתאמנים מתקדמים יותר בזמן חיטוב, לרוב.

אז מה שאתה אומר זה בעצם שאין יותר טוב פחות טוב, ההבדל זה הנוחות?

אז מה שאתה אומר זה בעצם שאין יותר טוב פחות טוב, ההבדל זה הנוחות?
יש יתרונות וחסרונות לכל מתכונת, פשוט צריך להתאים את זה לצרכים ולרמה שלך כמתאמן.
אדם שמתאמן שנה ומתחיל חיטוב יצטרך מתכונת שונה ממתאמן שמתאמן כבר 20 ומשתמש בסטרואידים אנאבוליים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית