הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פעילות גופנית מאומצת בזמן לקיחת ריטלין

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך

Ohad

משתמש משקיע
3,289
859
נק' מוניטין:
2,714
3,289
859
בבית 😃
היי,

בתור סטודנט שמשתמש בתרופות להפרעת קשב וריכוז, אני סקרן לדעת מה ההשפעה על הפעילות גופנית מאומצת, ומה הסיכונים?
אני מדבר בעיקר על שימוש באטנט(אדרל)/ויואנס(vyvanse).
אילו בדיקות גופניות כדאי לעשות על מנת לדעת שניתן לעשות פעילות מאומצת ללא סיכון ?
@White Walker
@Mike

מכיוון שמדובר בממריץ שמשפיע על מערכת העצבים, לחץ דם והדופק לא הייתי עושה אימונים בזמן ההשפעה של הכדור.

אני ממליץ לך להתייעץ אם הנירולוג שלך בקשר לכך , אין לאף אחד מאיתנו מושג איזה מינון אתה לוקח לאיזה בעיה בדיוק ולמשך כמה זמן אתה לוקח
מניסיון אישי בעניין תופעות לוואי של רטלין זה גיהינום על פניי עצמו, זה יכול לנוע מעקצוץ קל , לבכי בלתי נשלט עם האלמנטים הנכונים.

• פותח/ת השרשור
אני ממליץ לך להתייעץ אם הנירולוג שלך בקשר לכך , אין לאף אחד מאיתנו מושג איזה מינון אתה לוקח לאיזה בעיה בדיוק ולמשך כמה זמן אתה לוקח
מניסיון אישי בעניין תופעות לוואי של רטלין זה גיהינום על פניי עצמו, זה יכול לנוע מעקצוץ קל , לבכי בלתי נשלט עם האלמנטים הנכונים.

האטנט/ויואנס עם פחות תופעות לוואי, הבעיה שיש נוירולוגים שמההתנהלות שלהם אני לא הכי סומך על הדעה בנושא.

@White Walker
אחת הבעיות, שאתה לא יכול להיות בטוח שהחומר כבר לא שם.

האטנט/ויואנס עם פחות תופעות לוואי, הבעיה שיש נוירולוגים שמההתנהלות שלהם אני לא הכי סומך על הדעה בנושא.

@White Walker
מבין אותך היסטוריה שלי עם נירולוגים היא לא נעימה בלשון המעטה, אבל עדיין שאל דעה תכתוב מה הוא אמר ותייעץ איתנו בנושא
(אישית מעדיף שהיה לי את האפשריות והדעות על השולחן לפניי שאני עושה משהו)

@White Walker
ויטמין סי יעזור בלהוריד את החומר הפעיל בגוף. (באטנט זה 12-18 שעות מחצית זמן החיים)
אבל תמיד עדיף להתייעץ עם נוירולוג כמו שהמליצו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית