הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה של כל התרגילי בסיס

arikarik

משתמש מתחיל
82
4
נק' מוניטין:
4
82
4
היי,

עבדתי חזק על טכניקה והשתדלתי לשפר לפי ההערות שקיבלתי. אשמח לעוד הערות, כל דבר שיש לכם. תודה !

סקוואט:
אני כבר ראיתי לבד שאחסר לי קצת עומק ושאני לא שובר מקביל. אמשיך לעבוד על זה. איך חוץ מזה? השתדלתי להוציא תחת החוצה כמה שאפשר ולשמור על גב ישר.

דדליפט:
אני דווקא מרגיש טוב עם איך שעשיתי את התרגיל. תקנו אותי אם אני טועה.

בנץ' פרס:

פנדליי רואו:
זה רק 3 חזרות כי זה לא היום של האימון לתרגיל הזה. גם המשקל שם גבוה בשבילי ובגלל זה יצא לא משהו. רציתי רק לצלם כדי לקבל פידבקים על טכניקה.

אוברהד פרס:
אותו סיפור. זה לא היום של התרגיל, אז עשיתי עם מוט ריק. איך הטכניקה?

1.סקוואט - נראה שהמשקל גבוהה בשביל הגב התחתון החלש שלך,שאמור לייצב את המוט, ואתה לא מצליח לעשות תנועה נקייה כלפי מעלה מבלי להזיז את הגוף לצדדים. והעלייה שלך עם המוט יותר מדי איטית, אתה צריך לעלות יותר מהר בשביל הכוח המתפרץ.
חוץ מכמה פעמים מועטות שלא ירדת מספיק ,העומק בסדר גמור. גם הפתיחה של הברכיים לצדדים בסדר, והתיישבות אחורה גם בסדר(אפשר יותר אבל יקח לך זמן לעבוד על זה)

2.דדליפט - הקוטר של הפלטות קטן מדי ולכן הגב העליון שלך מתעגל. המוט צריך להתחיל שהוא באמצע כף הרגל ולא בקצה כמו שעשית.
3.לחיצת חזה אני חושב אחיזה אתה צריך טיפה יותר רחב(מישהו מהמומחים יאשרר את זה)
חוץ מזה המשקל כנראה גבוה בשבילך כי אין לך יציבות עם המוט וכמו הסקוואט אתה מזיז את המוט לכיוונים לא ברורים.
4. פנדליי רואו אני לא בעד התרגיל עקב עומס גדול הגב התחתון ולא מכיר אותו טוב ככה שאנשים אחרים יתנו דעות.
5 פרס- מרפקים אמורים להיות פחות פתוחים, תנסה לקחת אותם כמה שיותר שיהיו מקבילים לכתפיים,ושהתנועה תיהיה כמה שיותר כפיפה מאשר הרחקה

זווית בעייתית, מלבד העומק קשה לראות משהו. לי בכל אופן

עומד רחוק מידיי מהמוט, הוא לא נמצא מעל אמצע כף הרגל.
תוריד את המבט למטה, תסתכל כמטר וחצי ממך על הרצפה.
תוציא חזה החוצה ותסובב אגן כלפי חוץ.
רק לאחר מכן בצע את התרגיל.

בסוף כל חזרה האגן שלך יורד נמוך מידיי, זה כבר ניהיה סקוואט.
תרים את האגן למעלה יותר.
upload_2015-11-30_17-17-42.png

בנץ' פרס:
לא נראה שיש לג דרייב כמו שצריך, אתה לא מספיק מכווץ.
שכמות לא מכווצות לאחור ומרפקים בורחים החוצה, מה גם שהמוט יורד ועולה בצורה קצת מוזרה ולא מאוזנת..
ממליץ לך לקרוא את הדגשים הבאים ולראות את הסרטון שאחריו:
דגשים ללחיצת חזה בחדר הכושר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

פנדליי רואו:
זה לא פנדליי.
כפות רגליים פונות קדימה, המוט צריך להיות בקצות האצבעות בקו האוירי.
הגב העליון שלך מתעגל בזמן המשיכה החל מהחזרה השנייה בערך או השלישית, והאגן עולה קצת למעלה.
גם נדמה שאחרי התרגיל ממש סבלת מכאבים, תעבוד על הטכניקה ותוריד משקל!

אוברהד פרס:
תנעל ברכיים, סובב אגן פנימה וכווץ בטן חזק.
המרפקים שלך צריכים לצאת החוצה בזמן הלחיצה, את המוט אל תוריד כל כך נמוך אלא עד קצה החזה העליון.
האחיזה שלך לא טובה, ראה בסרטון הבא דגשים נוספים על אחיזה והלחיצה עצמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית