הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידה בחשק מיני לאחר סייקל ראשון

אביתר777771

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
קצר ולעניין
אני גבר בן 23 שמתאמן כבר כמה שנים.
התנסיתי בסייקל בתקופה אחרונה תחת פיקוח מבוקר מאוד ע"י מישהו שמתמחה בכך ומלווה מתאמנים רבים לתחרויות עיצוב ופיתוח גוף.
טסט אנטט במשך 12 שבועות עם טרינבול במשך 5-6 שבועות עם פרווירון טמוקסיפין ליב 52 פרגניל וכל השאר בידיוק לפי התאריך והמינון הנכון.
החשק המיני שלי עלה מאוד, כבר ליפני כשבוע הזרקתי את המינון האחרון של הטסט אנטט
אני מתחיל להיכנס לתקופת הpct עם כלומיד וכל הניקוי שצריך כמובן.
רציתי מאוד לדעת אם החשק המיני יורד בצורה דרסטית ? או אפילו שמעתי על מתאמנים שמשך הזקפה שלהם נפגע לאורך זמן.
איך אני נמנע מהתופעות האלה ?או אם יש כדורים נוספים ששומרים על הגוף מפני תופעות לוואי של חשק מיני נחות.
תודה מראש.

קצר ולעניין
התנסיתי בסייקל בתקופה אחרונה תחת פיקוח מבוקר מאוד ע"י מישהו שמתמחה בכך ומלווה מתאמנים רבים לתחרויות עיצוב ופיתוח גוף.
טסט אנטט במשך 12 שבועות עם טרינבול במשך 5-6 שבועות עם פרווירון טמוקסיפין ליב 52 פרגניל וכל השאר בידיוק לפי התאריך והמינון הנכון.
רציתי מאוד לדעת אם החשק המיני יורד בצורה דרסטית ? או אפילו שמעתי על מתאמנים שמשך הזקפה שלהם נפגע לאורך זמן.
איך אני נמנע מהתופעות האלה ?או אם יש כדורים נוספים ששומרים על הגוף מפני תופעות לוואי של חשק מיני נחות.
תודה מראש.
נשמח לשמוע ממך מה חושב על זה "המישהו שמתמחה בכך ומלווה מתאמנים רבים לתחרויות עיצוב ופיתוח גוף"..מה יש??? גם אנחנו רוצים ללמוד..

בגדול הציר ההורמונלי חוזר לפעילות מלאה בהדרגה ותהליך התאוששות מדורג...גם כשעושים הכל לפי הספר יכולים להיות פנצ'רים לתקופה מסוימת..
מי שלא מוכן לזה כדאי שישקול שנית שימוש בסטרואידים

קצר ולעניין
תודה מראש.

mzk?

בכל מקרה, גם אם עושים הכל לפי הסדר תמיד יכולות להיות תופעות לוואי, לכן מתחילים בסייקל קל ולומדים להכיר את הגוף.

קצר ולעניין
תודה מראש.
האם הפרגניל הורץ בשימוש במקביל לסייקל?
האם ה-PCT החל כ-3 שבועות לאחר הזריקה האחרונה של טסט, ונעשה שימוש בכלומיד וטמוקסיפן? ובאילו מינונים?
האם ביצעת בדיקות דם מלאות לפני, או בכל שלב אחר?

האם הפרגניל הורץ בשימוש במקביל לסייקל?
האם ה-PCT החל כ-3 שבועות לאחר הזריקה האחרונה של טסט, ונעשה שימוש בכלומיד וטמוקסיפן? ובאילו מינונים?
האם ביצעת בדיקות דם מלאות לפני, או בכל שלב אחר?
אם זה MZK כמו שבגין הזכיר אז ככל הנראה לא הורץ פרגניל במהלך הסייקל אלא רק בסופו
עד כמה שאני יודע הוא בד"כ ממליץ על טמוקסי וכלומיד בPCT

אם זה MZK כמו שבגין הזכיר אז ככל הנראה לא הורץ פרגניל במהלך הסייקל אלא רק בסופו
עד כמה שאני יודע הוא בד"כ ממליץ על טמוקסי וכלומיד בPCT

חבר שלי בייעוץ אצלו, עכשיו הוא באמצע סייקל
של דיבול טסט ודקה

נתן לו פי סי טי לא ברור -
10 ימים לאחר סיום הסייקל - כלומיד וטמוקסיפן כדור אחד כל יום במשך חודש 20 ו 50 מ"ג
ו6 חבילות פרגניל, כל חבילה לחלק ל 3 , EOD במזרק רגיל

חבר שלי בייעוץ אצלו, עכשיו הוא באמצע סייקל
של דיבול טסט ודקה

נתן לו פי סי טי לא ברור -
10 ימים לאחר סיום הסייקל - כלומיד וטמוקסיפן כדור אחד כל יום במשך חודש 20 ו 50 מ"ג
ו6 חבילות פרגניל, כל חבילה לחלק ל 3 , EOD במזרק רגיל
יש לכם מודיעין טוב בטבריה..חח

בכל זאת הבן אדם עשה סייקל או שניים בחיים שלו ומקבל ייעוץ מהמומחים ביותר
ועוד איך אפשר לפסול!!
שוב...השאלה למי אתה קורא מומחה....היית מגדיר חולה שעבר עשרות ניתוחים והשתלות כמומחה בכירוגיה? אני מניח שלא.

תחום הסטרואידים הוא תחום רפואי בעיקר וחלק מהמומחים הגדולים האלה עם התמונות היפות במשרד מתגלים כמבינים קטנים מאוד
מאור הוא בחור על הכיפאק!! אבל לא הייתי ממליץ לאף אחד להתחיל PCT כאשר יש לך עוד חומר פעיל בדם

אגב..כבר יצא לי לשמוע מ"מומחה" כזה(לא חשוב שמות) שPCT זה בזבוז כסף,פרגניל זו תרופה שעושה רק נזק ללא שום תועלת ושפרווירון משמר את היכולת של האשכים במהלך הסייקל!!

תאמין לי..לא פחות גדול ויפה ממאור!!

נערך לאחרונה:
ועוד איך אפשר לפסול!!
שוב...השאלה למי אתה קורא מומחה....היית מגדיר חולה שעבר עשרות ניתוחים והשתלות כמומחה בכירוגיה? אני מניח שלא.

תחום הסטרואידים הוא תחום רפואי בעיקר וחלק מהמומחים הגדולים האלה עם התמונות היפות במשרד מתגלים כמבינים קטנים מאוד
מאור הוא בחור על הכיפאק!! אבל לא הייתי ממליץ לאף אחד להתחיל PCT כאשר יש לך עוד חומר פעיל בדם

אגב..כבר יצא לי לשמוע מ"מומחה" כזה(לא חשוב שמות) שPCT זה בזבוז כסף,פרגניל זו תרופה שעושה רק נזק ללא שום תועלת ושפרווירון משמר את היכולת של האשכים במהלך הסייקל!!

תאמין לי..לא פחות גדול ויפה ממאור!!
מה יקרה לדעתך אם נפתח בשימוש בכלומיד ו/או טמוקסיפן שבוע לאחר זריקה אחרונה בסייקל שבו נעשה שימוש ב-500mg/wk של טסט אנתת? האם ישנו סיכון להתאוששות הציר?
בסופו של יום מדובר בעיקר בבזבוז כסף בנוגע לכלומיד והישמרות מהופעת תופעות לוואי אסטרוגניות תוך ירידת רמות הטסט ככל שפעולת הטמוקסיפן במוקד.

מה יקרה לדעתך אם נפתח בשימוש בכלומיד ו/או טמוקסיפן שבוע לאחר זריקה אחרונה בסייקל שבו נעשה שימוש ב-500mg/wk של טסט אנתת? האם ישנו סיכון להתאוששות הציר?
טמוקסיפן אין בעיה להריץ גם במהלך הסייקל ובטח שלא גם שבוע או יומיים אחרי היריה האחרונה..ככה שאין שום בעיה כל עוד יש בו צורך..כלומיד זה כבר משהו אחר..
אני דיברתי על PCT כמכלול..אז גם אם מדובר בעיקר בבזבוז כסף מבחינת הכלומיד, כאחד שמכיר בחשיבות של תרופה זו לשיקום הציר, זה מספיק..לא?!

אפשר אגב גם לומר שאחרי סייקל כזה ממילא הציר יתאושש בכל מקרה גם בלי פרגניל כלומיד וטמוקסיפן..שזה אגב נכון...היית ממליץ על זה למישהו??

אם יש לך הסבר (אני בטוח שלא) למה לדעתך אין בעיה להתחיל PCT כאשר יש בדם עדיין חומר פעיל זה יכול להיות מעניין

נערך לאחרונה:
טמוקסיפן אין בעיה להריץ גם במהלך הסייקל ובטח שלא גם שבוע או יומיים אחרי היריה האחרונה..ככה שאין שום בעיה כל עוד יש בו צורך..כלומיד זה כבר משהו אחר..
אני דיברתי על PCT כמכלול..אז גם אם מדובר בעיקר בבזבוז כסף מבחינת הכלומיד, כאחד שמכיר בחשיבות של תרופה זו לשיקום הציר, זה מספיק..לא?!

אפשר אגב גם לומר שאחרי סייקל כזה ממילא הציר יתאושש בכל מקרה גם בלי פרגניל כלומיד וטמוקסיפן..שזה אגב נכון...היית ממליץ על זה למישהו??

אם יש לך הסבר (אני בטוח שלא) למה לדעתך אין בעיה להתחיל PCT כאשר יש בדם עדיין חומר פעיל זה יכול להיות מעניין
אין ערך רב בשימוש בכלומיד טרם ירידת רמות החומרים ל-baseline בדגש כמובן על רמות הטסט. אלא שבמידה והשימוש לאחר הגעה לרמות כאלה נמשך בפרוטוקול מתאים אין בזה נזק.
לפרגניל לא התייחסתי.
בכל אופן, תוך הנחה שרוב המגיבים לא מכירים את אותם ה"מומחים" אישית הייתי ממליץ לסייג דברים שנרשמים ולא להתלהם לחינם.

מה הפגם הגדול ככ להשתמש בכלומיד / טמוקסי בתור PCT?
הרעיון הוא לגרום להפרשה של גונדוטרופינים מההיפופיזה, לא?

אין ערך רב בשימוש בכלומיד טרם ירידת רמות החומרים ל-baseline בדגש כמובן על רמות הטסט. אלא שבמידה והשימוש לאחר הגעה לרמות כאלה נמשך בפרוטוקול מתאים אין בזה נזק.
לפרגניל לא התייחסתי.
בכל אופן, תוך הנחה שרוב המגיבים לא מכירים את אותם ה"מומחים" אישית הייתי ממליץ לסייג דברים שנרשמים ולא להתלהם לחינם.
  1. להתלהב ?? מה מצאת מלהיב כ"כ בתגובה?? לא התלהבתי ולא פגעתי..מאור בחור על הכיפאק וגם גבר שבגברים!! ואלוף בתכניות תזונה ואימונים אבל גם ממנו שמעתי דברים שאני לא בטוח שאתה למשל לא היית צוחק מהם אם היה נכנס לפורום כמשתמש חסוי ומעלה אותם
  2. אם אין ערך בשימוש בכלומיד כל עוד יש חומר פעיל בדם כמו שאתה כותב,..אז אין שום ערך בפרוטוקול PCT באותו הזמן אלא אם כן תמשיך אותו לאחר ירידת החומר לבייסליין כאילו לא התחלת לפני...וזה לא מה שמאור ממליץ..
  3. אם זה פוגע בהתאוששות..בהחלט! כי אין לזה שום ערך כל עוד נלקח באופן הזה
  4. גם אני כמו רובנו לומד את התחום תוך כדי תנועה ומקשיב לכל מי שאני תופס כרציני ושומע גם אנשים כמו אביעד לדוגמה שטוענים שניתן להתאושש יפה מאוד רק עם פרגניל ללא PCT לכן תמיד מעניין אותי לשמוע וללמוד

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית