עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני משתמש באלו:
Amazon.com: Sennheiser Momentum In Ear (iOS version) - Black Red: Electronics
אבל הם לא לאימונים. לאימונים אני משתמש באלו:
Amazon.com: Jaybird X2 Sport Wireless Bluetooth Headphones - Storm White: Cell Phones & Accessories
שהם דיי זבל אם לומר את האמת. לדעתי אלו הרבה יותר טובות:
Amazon.com: Monster iSport Victory Headphone: Electronics
המחיר על השחורות כרגע הוא מחיר הזוי לגמרי. קניתי אותם ב $150 לפני שנה
בתקציב לא משוגע יש את הklipsch s4i, יש לי אותן שנתיים באימונים ולא קרה כלום, אפשר למצוא אותן ב45 דולר בכל מקום בערך
כי השחור תמיד עלה יותר מהצהוב אז אני מניח שהרבה אנשים (כמוני) קנו את הצהוב בגלל ההפרש במחיר ויש לאמאזון סטוק של שחור והם רוצים להפטר מזה.למה ההבדל במחיר בין השחור לצבע הזוהר בmonster isport כזה גבוה ? 77.85 לשחור ו109.99 לזוהר, זה באמת משנה חוץ מהצבע ?
כי השחור תמיד עלה יותר מהצהוב אז אני מניח שהרבה אנשים (כמוני) קנו את הצהוב בגלל ההפרש במחיר ויש לאמאזון סטוק של שחור והם רוצים להפטר מזה.
בתקציב לא משוגע יש את הklipsch s4i, יש לי אותן שנתיים באימונים ולא קרה כלום, אפשר למצוא אותן ב45 דולר בכל מקום בערך
🤦♂️monster Beats by Dr Dre iBeats urBeats In Ear Headphones
Black Friday Monster Beats by Dr Dre iBeats urBeats In Ear Headphones Earphones
יש עכשיו ב47$ את שלי קניתי ב120$ סאונד חזק ובאס בכלל מפציץ נהרסו לי במכון אחרי 3 חודשים צריך להיות איתם זהיר
אני משתמש באלו:
Amazon.com: Jaybird X2 Sport Wireless Bluetooth Headphones - Storm White: Cell Phones & Accessories
הjaybird עד כדי כך פח?
אני זכרתי שפעם המלצת על ויקטורי , בבלאק פריידי קניתי אותם ב70 דולר, ודוד שלי בא לארץ עוד שבועיים איתם..אני משתמש באלו: