הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוזניות מומלצות?

• פותח/ת השרשור 100KG
  • פורסם בתאריך
דרך אגב, חיכיתי הרבה זמן עד שבשישי ראיתי ב70 והחלטתי להזמין.. עכשיו אני רואה שהם עדיין סביבות ה70... דיי מוזר עלו לפני חודשיים פי 2
יצאה גרסת בלוטוט, הם מנסים להפטר כנראה מהמלאי

יש אוזניות בלוטוס ספורט שכן מומלצות? (לא קשת)

אני קניתי את אלו בביקור האחרון שלי בארה"ב.
הסאונד הרבה יותר טוב ממה שציפיתי (בעיקר הבאס שזה הדבר הראשון שמורגש באוזניות בלוטות') ומספק אותי לחדר כושר שם אני מקשיב בעיקר לסטים מוקלטים שמראש איכות השמע שלהם לוקה בחסר. במחיר ששילמתי עליהן (28$) הייתי קונה עוד זוג למקרה שאלו יתקלקלו.
הבטריה מספיקה ל5-6 שעות בטעינה אחת, מה שאומר שאני מכוסה ל2 אימונים לפחות גם אם שכחתי להטעין.

אני לא מבדיל בין אוזניות איכותיות לכאלו שלא איכותיות אז אני פשוט קניתי את אלו
DACOM Athlete NFC Bluetooth wireless Earphone Stereo Headset Gym headphone sport

חיצונית הן נראות דומות לאלו שלי, רק שם חברה אחר. אני אנחש שבפנים אלו אותן אזניות

• פותח/ת השרשור
יצאה גרסת בלוטוט, הם מנסים להפטר כנראה מהמלאי

לפני שאני מזמין, יש עדיפות מסוימת לבלוטוט או לרגיל?
אני מאמין שבבלוטוט האיכות של הסאונד תהיה פחות טובה מהרגיל (השאלה כמה) אבל מבחינת נוחיות היא יותר טובה.

לפני שאני מזמין, יש עדיפות מסוימת לבלוטוט או לרגיל?
אני מאמין שבבלוטוט האיכות של הסאונד תהיה פחות טובה מהרגיל (השאלה כמה) אבל מבחינת נוחיות היא יותר טובה.
קצת פחות באס, השלט פחות רספונסיבי אבל אין כבל - אז תעשה השוואה מה יותר/פחות חשוב לך. אני אישית חזרתי לכבל.

עם אתה מצליח להשיג בארץ אז תקנה
Philips SHQ1200
לגבי אייבי וכאלה אין לי מושג אבל המחיר בארץ סבבה, האוזניות מחזיקות ים זמן וגם שנהרסות היצרן מביא חדשות לשנה...
בכל מקרה היבואן כרגע מביא אוזניות בדגם אחר, עד עכשיו עושות את העבודה אבל ה1200 פצצה פשוט
בחיים לא נופל מהאוזניים 😃
והיה לי בעבר את הדברים הכי טובים שיש מבחינת בלוטוס וריצות ואיכות שמע...אין עליהם

חוזר על אותה ההמלצה בכל פעם שפותחים את הנושא הזה: Etymotic HF5 או MC5, תלוי בתקציב. אוזניות שנכנסות לתעלת האוזן, אטימה גבוהה מפני רעש, עמידות מאוד בפני התעללות, מאוד מדויקות/סאונד אודיופילי ברמה התחלתית. האוזניות היום יומיות שלי כבר יותר מ-4 שנים. חדר כושר, שולחן עבודה, לימודים, ספריה, ריצות, נסיעות, הכל.

אחי קניתי את ה JBL SYNCHROS REFLECT מבאג בבלאק פריידי ב130 ש"ח
נוחות לא נופלות וסאונד מעולה לדעתי , ממליץ

Jay bird X2 מצוינות, ברגע שאתה מוצא את ההתאמה לך, הם מאוד נוחות והסאונד מצויןןןן, נטענות ל100% אחוז בשעתיים ומספיקות ל8 שעות, מודיעות לך 20 דקות לפני שנגמרת הבטריה, אני מטעין אותן פעם ב4-5 ימים של שמיעה (גם מחוץ לאימון).
לאלה שאמרו לך שהבטריה נגמרת מהר כניראה שכחו לכבות אותן, החיבור איתן מספיק לממש רחוק, זתומרת שאם יש לך איזה לוקר באמצא המכון אתה יכול לשים שם את הפלאפון וזה לא יתנתק לך כמעט בכל המכון (תלוי בגודל של המכון שלך)(לי זה מספיק) יש עליהן שלט שמספיק להכל(לעצור/להמשיך שיר, שיר הבא, שיר קודם, עוזר אישי(גוגל או סירי), חיוג חוזר, לענות לשיחות וכו...).
ממליץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית