הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת דם אמצע סייקל,

מצב
השרשור נעול

MindyFreak

מושעה
134
74
נק' מוניטין:
284
134
74
הפסקתי שימוש בדיאנאבול וסופרדרול כמה ימים לפני הבדיקה.

כרגע על 2.5 גרם טסט בשבוע, מאוד מוזר לי שרק 70NMOL טסט בדם.

מה שכן נוצר חוסר תיאבון בלתי נסבל, חשבתי שהבעייה בכבד ולכן הפסקתי עם האוראליים. אבל המצב של הכבד תקין לחלוטין לפי הבדיקות...

מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• 1423dasf.jpg
    1423dasf.jpg
    KB 48 · צפיות: 369
יש עוד פרמטרים שצריך ליבדוק , כמו למשל כמה זמן אתה בפנים עשית הפסקות פיסיטי

מסכים ש70 ננומול זה לא תוצאה שאמורה לשקף 2.5 גרם טסט בשבוע,
השאלה הלא פחות מעניינת היא איך אתה מרגיש את החומר..2.5 גרם זו כמות מאוד לא קטנה ומדובר בסייקליסט שזה לא הסייקל הראשון שלך
אם אתה מרגיש את האימפקט באימונים בכוח ובמסה(2.5 גרם זה חתיכת אימפקט) אז לא הייתי ממליץ להישען על בדיקת דם אחת

נערך לאחרונה:
מינון trt מביא אותך לכזו רמה של טסט טוטאל?
זה די מעניין, תודה על הפרסום.
על טיארטי רפואי אמפולה ב10 יום, כלומר 190 מג בשבוע היה לי טסט מעל 50 ננומיל. (מעל 50 אתה לא מקבל תשובה במכבי, כתוב רק מעל 50, אז לך תדע גם לאן הגיע.)

על טיארטי רפואי אמפולה ב10 יום, כלומר 190 מג בשבוע היה לי טסט מעל 50 ננומיל. (מעל 50 אתה לא מקבל תשובה במכבי, כתוב רק מעל 50, אז לך תדע גם לאן הגיע.)
ואי אפשר לדעת אולי גם פותח הפוסט קיבל תוצאה מעל 70 ולא רשמו מסיבה מסויימת

ואי אפשר לדעת אולי גם פותח הפוסט קיבל תוצאה מעל 70 ולא רשמו מסיבה מסויימת
לא. פותח הפוסט קיבל תשובה מדוייקת. אצלי פשוט המקום להראות את הגרף עם התוצאה שהוא תמיד מראה היה לינק, וכשנכנסתי ללינק היה רשום שיש מעל 50. זה הנוהל אצליהם מעל 50 כנראה. לפותח הפוסט יצא 69.

לא. פותח הפוסט קיבל תשובה מדוייקת. אצלי פשוט המקום להראות את הגרף עם התוצאה שהוא תמיד מראה היה לינק, וכשנכנסתי ללינק היה רשום שיש מעל 50. זה הנוהל אצליהם מעל 50 כנראה. לפותח הפוסט יצא 69.
לא הייתי מסתמך על זה ...

לא הייתי מסתמך על זה ...
לשם כך בודקים על כמות טסט קטנה עשיתי על אנדרגראונד שהוא יחסית סבבה , יצא לי על 150מג בשבוע 32ננומול 48שעות אחרי הזריקה, בכללי אמור לצאת בסביבות ה40-50
חומר לא 100 אחוז אבל מרוצה ממנו לפחות
אבל 10 ננומול זאת אחת הסיבות שהתחלתי TRT לפני שנה -__- קיצר שמן קנולה משופרסל יכול להתחרות בזה

לשם כך בודקים על כמות טסט קטנה עשיתי על אנדרגראונד שהוא יחסית סבבה , יצא לי על 150מג בשבוע 32ננומול 48שעות אחרי הזריקה, בכללי אמור לצאת בסביבות ה40-50
חומר לא 100 אחוז אבל מרוצה ממנו לפחות
אבל 10 ננומול זאת אחת הסיבות שהתחלתי TRT לפני שנה -__- קיצר שמן קנולה משופרסל יכול להתחרות בזה
אתה דילר ?

רגע לפני שהאשכול נהפך למלחמת דילרים, אני שם עליו מנעול

לכל המיגיבים האינטרסנטים למיניהם - הזהרו

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית