נק' מוניטין:
284
- 134
- 74
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ירק/שאכטהניסיתי מה ?
על טיארטי רפואי אמפולה ב10 יום, כלומר 190 מג בשבוע היה לי טסט מעל 50 ננומיל. (מעל 50 אתה לא מקבל תשובה במכבי, כתוב רק מעל 50, אז לך תדע גם לאן הגיע.)מינון trt מביא אותך לכזו רמה של טסט טוטאל?
זה די מעניין, תודה על הפרסום.
ואי אפשר לדעת אולי גם פותח הפוסט קיבל תוצאה מעל 70 ולא רשמו מסיבה מסויימתעל טיארטי רפואי אמפולה ב10 יום, כלומר 190 מג בשבוע היה לי טסט מעל 50 ננומיל. (מעל 50 אתה לא מקבל תשובה במכבי, כתוב רק מעל 50, אז לך תדע גם לאן הגיע.)
לא. פותח הפוסט קיבל תשובה מדוייקת. אצלי פשוט המקום להראות את הגרף עם התוצאה שהוא תמיד מראה היה לינק, וכשנכנסתי ללינק היה רשום שיש מעל 50. זה הנוהל אצליהם מעל 50 כנראה. לפותח הפוסט יצא 69.ואי אפשר לדעת אולי גם פותח הפוסט קיבל תוצאה מעל 70 ולא רשמו מסיבה מסויימת
לא הייתי מסתמך על זה ...לא. פותח הפוסט קיבל תשובה מדוייקת. אצלי פשוט המקום להראות את הגרף עם התוצאה שהוא תמיד מראה היה לינק, וכשנכנסתי ללינק היה רשום שיש מעל 50. זה הנוהל אצליהם מעל 50 כנראה. לפותח הפוסט יצא 69.
לשם כך בודקים על כמות טסט קטנה עשיתי על אנדרגראונד שהוא יחסית סבבה , יצא לי על 150מג בשבוע 32ננומול 48שעות אחרי הזריקה, בכללי אמור לצאת בסביבות ה40-50לא הייתי מסתמך על זה ...
אתה דילר ?לשם כך בודקים על כמות טסט קטנה עשיתי על אנדרגראונד שהוא יחסית סבבה , יצא לי על 150מג בשבוע 32ננומול 48שעות אחרי הזריקה, בכללי אמור לצאת בסביבות ה40-50
חומר לא 100 אחוז אבל מרוצה ממנו לפחות
אבל 10 ננומול זאת אחת הסיבות שהתחלתי TRT לפני שנה -__- קיצר שמן קנולה משופרסל יכול להתחרות בזה
😃לא ביקשתי תגובה מימך