הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת דם אמצע סייקל,

מצב
השרשור נעול

MindyFreak

מושעה
134
74
נק' מוניטין:
284
134
74
הפסקתי שימוש בדיאנאבול וסופרדרול כמה ימים לפני הבדיקה.

כרגע על 2.5 גרם טסט בשבוע, מאוד מוזר לי שרק 70NMOL טסט בדם.

מה שכן נוצר חוסר תיאבון בלתי נסבל, חשבתי שהבעייה בכבד ולכן הפסקתי עם האוראליים. אבל המצב של הכבד תקין לחלוטין לפי הבדיקות...

מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• 1423dasf.jpg
    1423dasf.jpg
    KB 48 · צפיות: 369
70 ננומול זה הרבה מאוד , ובכלל כמה אתה חושב שהתוצאה תיהיה , הגוף לא מקבל את כל החומר הוא נזרק מה שלא נספג

לכמה זמן ומה המינונים שהרצת את האוראליים?
האם היו לך בעבר תפקודי כבד גבוהים בזמן/לא בזמן הרצת אוראליים?
כמו שעופר אמר, 70 ננומול זה מאוד גבוה (פי 3 וקצת מעל שיא הנורמה)
כמובן וככל ומינון הטסט עולה, הגוף לא עושה שימוש בכולו. זו הסיבה שאקספוננציאלית, העלאת מינון הטסט לא בהכרח שווה גדילה באותו יחס של השריר, אבל כן החרפת תופעות הלוואי. אני מאמין גם על פחות טסט לשבוע (נאמר 1.5-2 גרם), היית מקבל את אותן תוצאות.

• פותח/ת השרשור
לכמה זמן ומה המינונים שהרצת את האוראליים?
האם היו לך בעבר תפקודי כבד גבוהים בזמן/לא בזמן הרצת אוראליים?
כמו שעופר אמר, 70 ננומול זה מאוד גבוה (פי 3 וקצת מעל שיא הנורמה)
כמובן וככל ומינון הטסט עולה, הגוף לא עושה שימוש בכולו. זו הסיבה שאקספוננציאלית, העלאת מינון הטסט לא בהכרח שווה גדילה באותו יחס של השריר, אבל כן החרפת תופעות הלוואי. אני מאמין גם על פחות טסט לשבוע (נאמר 1.5-2 גרם), היית מקבל את אותן תוצאות.

דיאנאבול כ 4 שבועות, סופר דרול כשבוע

דיאנאבול 100מג

סופרדרול 50מג

הפסקתי עם האוראליים כי התיאבון מאוד נפגע ועדיין פגוע. כנראה שנכנס פן פסיכולוגי בנושא התיאבון

עם המיקס שאתה מכניס זה נראה כמו אנדרדוס, אני לא יודע את האמת כמה הגוף סופג. אבל ראיתי בדיקה של 80 ננמ על 750 רפואי

דיאנאבול כ 4 שבועות, סופר דרול כשבוע

דיאנאבול 100מג

סופרדרול 50מג

הפסקתי עם האוראליים כי התיאבון מאוד נפגע ועדיין פגוע. כנראה שנכנס פן פסיכולוגי בנושא התיאבון
ערכי הכולסטרול שלך לא אידיאלים, זה יותר מטריד
האוראליים עובדים אחרת לכל אדם. יש אחד שערכי הכבד יעלו מאוד, יש אחר שפחות, אם בכלל

• פותח/ת השרשור
ערכי הכולסטרול שלך לא אידיאלים, זה יותר מטריד
האוראליים עובדים אחרת לכל אדם. יש אחד שערכי הכבד יעלו מאוד, יש אחר שפחות, אם בכלל

מאז ומתמיד היו בעיות כולסטרול, LDL גבוה ו HDL נמוך להפליא. מלווה בלחץ דם מטורף. אבל המצב קצת השתפר בשנה האחרונה

בכל מקרה זו לא הדאגה שלי.. יותר מדאיג אותי מאיפה מגיע החוסר תיאבון הזה.

עם LDL כל כך גבוהה ו- HDL נמוך בחצי מהמינימום אתה במדרון חלקלק שיכול להוביל למחלות לב וכלי דם.

לא יודע כמה תוכל לצמצם LDL בתזונה של סייקל. תנסה.

הילק היותר חשוב במשוואה הוא ה-HDL
אתה מתסף בכדורי אומגה 3?
אוכל דגים?
אם לא אז כדאי שתתחיל.
מאז ומתמיד היו בעיות כולסטרול, LDL גבוה ו HDL נמוך להפליא. מלווה בלחץ דם מטורף. אבל המצב קצת השתפר בשנה האחרונה

בכל מקרה זו לא הדאגה שלי.. יותר מדאיג אותי מאיפה מגיע החוסר תיאבון הזה.
זה כן צריך להדאיג אותך אם אתה מתכנן לעבור את גיל 50 בלי התקפי לב.

• פותח/ת השרשור
עם LDL כל כך גבוהה ו- HDL נמוך בחצי מהמינימום אתה במדרון חלקלק שיכול להוביל למחלות לב וכלי דם.

לא יודע כמה תוכל לצמצם LDL בתזונה של סייקל. תנסה.

הילק היותר חשוב במשוואה הוא ה-HDL
אתה מתסף בכדורי אומגה 3?
אוכל דגים?
אם לא אז כדאי שתתחיל.

זה כן צריך להדאיג אותך אם אתה מתכנן לעבור את גיל 50 בלי התקפי לב.
זה לא מעניין אותי.

עם המיקס שאתה מכניס זה נראה כמו אנדרדוס, אני לא יודע את האמת כמה הגוף סופג. אבל ראיתי בדיקה של 80 ננמ על 750 רפואי
בתכלס יש גבול מסויים כמה שהגוף יכול לספוג את החומרים בדם

נערך לאחרונה:
  • אהבתי
Reactions: Asi
הילק היותר חשוב במשוואה הוא ה-HD
תוכל להסביר מעט לגבי hdl נמוך? אצלי במספר בדיקות הכולסטרול כללי בסדר, טריגליצרידים בסדר, ldl בסדר, ורק ה hdl נמוך מהנורמה. מה הסיפור שלו?

תוכל להסביר מעט לגבי hdl נמוך? אצלי במספר בדיקות הכולסטרול כללי בסדר, טריגליצרידים בסדר, ldl בסדר, ורק ה hdl נמוך מהנורמה. מה הסיפור שלו?
בעיקרון על פי רופאים HDL אצל גבר ממוצע צריך לעמוד על 45 (סף תחתון 40)
מבחינת הסכנה להתקפי לב ובעיות אחרות יש כלל אצבע, שכל נקודת HDL מתחת לסף התחתון שווה ערך ל-4 נקודות נקודת LDL מעל הסף העליון (של LDL)

זאת אומרת ש-HDL נמוך מסוכן באותה מידה כמו LDL גבוהה.

זה לא בדיוק סיכון שאפשר לכמת במספרים ואחוזים, כי זה מורכב. אבל זה סיכון.
יש הסכמה רחבה בקהילות מנתחי הלב בעולם שבעיות כולסטרול הן גורם ישיר (אחד מתוך כמה גורמים) למחלות לב, התקפי לב, מחלות כלי דם.

והסיכון עולה בצורה חדה ככל שתתבגר.
מחלות לב הם גורם המוות מספר 1 בעולם.
לא צריך לקחת את זה בקלות ראש.

בעיקרון ספורט מעלה HDL, אבל אתה כבר עושה.
המנעות מעישון גם מעלה.
ואומגה 3 גם יכול להעלות.

בעיקרון ספורט מעלה HDL, אבל אתה כבר עושה.
המנעות מעישון גם מעלה.
ואומגה 3 גם יכול להעלות.
יכול להיות שצריכת aas תגרום לירידת hdl, אבל לא תגרום לעלית ldl, כולסטרול כללי וטריגליצרידים?

70 זה פי 3 מאדם טבעי
אם 2.5גרם טסט בשבוע זה פי 3 מאדם טבעי אז על סייקל 500מג אנחנו צריכים לקטון :<
החומר אנדרדוז ברמה מטורפת
ברגע שהכנסת סופרדרול או דיבול הערכי כבד שלך יעלו, אלא אם כן החומר שהכנסת אינו סופרדרול או דיבול , זה שיש אנשים שיגיבו לזה חזק יותר או חלש יותר זה נכון, אבל כשאתה מכניס דיבול לפה צפה לעליה בערכי כבד .
אין יותר מידי מה לפענח ככה לא נראה בדיקות דם של מינונים כאלו
יש לי בדיקות דם מ150מג טסטוסטרון בשבוע ויצא לי 32.6ננומול

70 זה פי 3 מאדם טבעי
אם 2.5גרם טסט בשבוע זה פי 3 מאדם טבעי אז על סייקל 500מג אנחנו צריכים לקטון :<
החומר אנדרדוז ברמה מטורפת
ברגע שהכנסת סופרדרול או דיבול הערכי כבד שלך יעלו, אלא אם כן החומר שהכנסת אינו סופרדרול או דיבול , זה שיש אנשים שיגיבו לזה חזק יותר או חלש יותר זה נכון, אבל כשאתה מכניס דיבול לפה צפה לעליה בערכי כבד .
אין יותר מידי מה לפענח ככה לא נראה בדיקות דם של מינונים כאלו
יש לי בדיקות דם מ150מג טסטוסטרון בשבוע ויצא לי 32.6ננומול
מינון trt מביא אותך לכזו רמה של טסט טוטאל?
זה די מעניין, תודה על הפרסום.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית