הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סייקל RECOMP ( פרופ - DNP - קלן )

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
אני יודע מראש שמה שאני הולך לרשום הולך להיות שנוי במחלוקת, המטרה פה לא להגיד תעשה לא תעשה מסוכן לא מסוכן.

אני יתחיל ממטרת הסייקל הקצר הזה והוא נטו RECOMP. למי שלא יודע RECOMP הוא העלאת מסת שריר תוך הורדת אחוזי שומן.
הסייקל יראה ככה:

1-6 test prop 100mg eod
dnp 125 mg ed 1-3
dnp 250 mg ed 3-6
clen 160 mcg ed 1-6
ketotifen 2mg ed - 1-6
1-4 insulin 8-10 iu post workout (עדיין לא סגור שאני יכניס אינסולין)
hcg 250 iu e3d 1-6

המאזן קלורי יהיה חיובי ויחולק ככה:
חלבון 250 גרם חלבון
250 גרם פחמימה
150 גרם שומן
סה"כ 3350 קלוריות פלוס מינוס

אימונים ABC

נתונים אישיים
גיל 27
משקל 90
גובה 1.85
אחוז שומן סביבות 12-14

תוספים שילקחו בנוסף:
ויטמין C ו D
מולטי ויטמין
במידת הצורך אלקטרוליטים
BCAA (רק במידה ואני יחליט לקחת אינסולין)

אני יודע שזה קצת ארוך אבל זה כעקרון התכנון, כמובן שהערות והמלצות יתקבלו בברכה כמו כן יודע שיש את אנשי האנטי DNP תחסכו את זה ממני.
מתכוון להתחיל בעוד מספר שבועות אחרי שהכל יהיה אצלי ביד.
זה לא פעם ראשונה שלי עם DNP בעבר עשיתי סייקל DNP וקלן סולו ללא חומרים והתוצאות היו מרשימות מאד.

כמה שאלות:
עד כמה תהיה השבתה של הציר בסייקל הקצר הזה?
בעד נגד להכניס אינסולין?
אירובי מתון אחרי כל אימון משקולות?

חברים אני מפרסם את התפריט שבניתי לעצמי, יש כמה שינויים, בסופו של דבר החלטתי ללכת טבעי כי אין טעם להיכנס לסייקל של חודש ואז לעשות ניקוי חבל על הזמן.
כמו שאמרתי קלן 160 מיקרוגרם
DNP 125 מילגרם
אינסולין 10 יחידות מיד לאחר אימון
מטרה: לעלות במסת שריר תוך הורדת אחוזי שומן (לא הורדת שומן אלא הורדת אחוזי שומן יש הבדל)
מתחיל מחר הכל ככה שמאמין שאני יעדכן במשך השבוע.
הנה התפריט, הערות יתקבלו בברכה
4sxx91.jpg

וואו, מזה התלות הזו באבקת חלבון?
תתחיל להוריד את האבקה ושים אוכל אמיתי במקום

אם יש לך זמן לשבת ולהכין אוכל לבריאות, לי אין זמן וכרגע זה הפתרון
מי שרוצה ממש, יכול.
עניין של סדר עדיפות וגישה.
אני אדם נשוי+1 (קטנטן בן 4 וחצי חדושים), עובד במשרה מלאה, מחזיק בית ורכב (ועוד תשלומים רבים),לומד לתואר שני - ועדיין מוצא זמן להכל.
מבחינת אורך החיים שלי, ולצד תמיכה משפחתית וסביבתית, אני מתמרן בסדר העדיפות.
לא רק אני, כל אדם שרוצה - יכול.

בפרקטיקה, אני מכין אוכל ל-4-5 ימים מראש, ובכלל זה:
1. בישול פחמימות למיניהן (אורז, בטטה) וחלבון (חזה עוף, בקר).
2. חילוק המנות לימים הקרובים, לפי התפריט והארוחות.
3. שימוש במזון שהוכן מראש, והכנה של מלאי מחדש כיום לפני שהכל נגמר.

מלאכת ההכנה אורכת לי חלק מהיום (נאמר שעתיים לכל התהליך), אך זה שווה את ההשקעה.
אני משתדל לעשות זאת בזמן נוח (נניח בשישי בצהריים, או בשלישי בערב, לאחר הלימודים).

בגדול, מה שאני חותר אליו הוא, שמי שחשוב לו לדבוק במטרה מסויימת ולשייך אליה סדר עדיפות ופעולות מסויים, יכול בהחלט להתמיד.
אני מאלו ש"קל" להם להסתנכרן על משימות במקביל, אז אולי לי זה נראה קצת יותר פשוט.
בהתחלה של התהליך (לפני מספר חודשים) הכל היה נראה לי מסובך, קשה ומלחיץ.
עם הזמן דברים יותר נוחים ו"זורמים", לכן אין סיבה שלא עבורך, או עבור כל אדם אחר, זה לא יהיה כך.

• פותח/ת השרשור
ולהשקיע הון תעופות על חומרים כן אתה יכול?

חשיבה מוטעית.

בכל מקרה, בהצלחה.

קודם כל תודה!
דבר שני על איזה הון תועפות אתה מדבר? קח בחשבון שאני קונה תוספים במחיר כמעט עלות (לא ניכנס לזה) אז התמונה משתנה קצת, הייתי מסכים איתך אם באמת הייתי משלם מחיר מלא כמו שחצי מהאוכולוסיה קונה אבל זה לא המצב, בצעירותי נתתי למערכת לדפוק אותי היום זה לא ככה.

מי שרוצה ממש, יכול.
עניין של סדר עדיפות וגישה.
אני אדם נשוי+1 (קטנטן בן 4 וחצי חדושים), עובד במשרה מלאה, מחזיק בית ורכב (ועוד תשלומים רבים),לומד לתואר שני - ועדיין מוצא זמן להכל.
מבחינת אורך החיים שלי, ולצד תמיכה משפחתית וסביבתית, אני מתמרן בסדר העדיפות.
לא רק אני, כל אדם שרוצה - יכול.

בפרקטיקה, אני מכין אוכל ל-4-5 ימים מראש, ובכלל זה:
1. בישול פחמימות למיניהן (אורז, בטטה) וחלבון (חזה עוף, בקר).
2. חילוק המנות לימים הקרובים, לפי התפריט והארוחות.
3. שימוש במזון שהוכן מראש, והכנה של מלאי מחדש כיום לפני שהכל נגמר.

מלאכת ההכנה אורכת לי חלק מהיום (נאמר שעתיים לכל התהליך), אך זה שווה את ההשקעה.
אני משתדל לעשות זאת בזמן נוח (נניח בשישי בצהריים, או בשלישי בערב, לאחר הלימודים).

בגדול, מה שאני חותר אליו הוא, שמי שחשוב לו לדבוק במטרה מסויימת ולשייך אליה סדר עדיפות ופעולות מסויים, יכול בהחלט להתמיד.
אני מאלו ש"קל" להם להסתנכרן על משימות במקביל, אז אולי לי זה נראה קצת יותר פשוט.
בהתחלה של התהליך (לפני מספר חודשים) הכל היה נראה לי מסובך, קשה ומלחיץ.
עם הזמן דברים יותר נוחים ו"זורמים", לכן אין סיבה שלא עבורך, או עבור כל אדם אחר, זה לא יהיה כך.

אני מעריך מאד את כל הדברים שרשמת, אני לא חצי ממך מבחינת סטטוס ועדיין לא יכול להכין כמוך, לא עניין של כסף יותר עניין של זמן ורצון, אבל יותצר חשוב ופה הבעיה בעייני היא העובדה שאתה אומר שאתה מכין לכמה ימים מראש, פה הבעיה שלי! אני לא יכול לאכול אוכל מחומם שנית או לאכול משהו שעבר קירור ואז חימום או יום לאחר מכן, זה דפקה שלי ואני מודע לזה אבל אני אוהב לאכול 2 דקות אחרי שאני מכין, אין נכון לא נכון יש פשוט שריטה במוח אבל הבנת את הכוונה

בכל מקרה אימון ראשון היום עבר, על הבוקר כדור קלן וכדור DNP, אימון היה רגיל קצת כאבי ראש מהקלן, 5 יחידות אינסולין זריקה לאחר אימון שכמובן תעלה עם הימים ובנתיים הכל רגיל שכן אך חומר עדיין לא באמת נותן "קיק" כרגע... מעריך שתחילת שבוע הבא כבר יתחיל להרגיש בשינויים באימונים לטובה או לרעה.

קודם כל תודה!
דבר שני על איזה הון תועפות אתה מדבר? קח בחשבון שאני קונה תוספים במחיר כמעט עלות (לא ניכנס לזה) אז התמונה משתנה קצת, הייתי מסכים איתך אם באמת הייתי משלם מחיר מלא כמו שחצי מהאוכולוסיה קונה אבל זה לא המצב, בצעירותי נתתי למערכת לדפוק אותי היום זה לא ככה.

אני מעריך מאד את כל הדברים שרשמת, אני לא חצי ממך מבחינת סטטוס ועדיין לא יכול להכין כמוך, לא עניין של כסף יותר עניין של זמן ורצון, אבל יותצר חשוב ופה הבעיה בעייני היא העובדה שאתה אומר שאתה מכין לכמה ימים מראש, פה הבעיה שלי! אני לא יכול לאכול אוכל מחומם שנית או לאכול משהו שעבר קירור ואז חימום או יום לאחר מכן, זה דפקה שלי ואני מודע לזה אבל אני אוהב לאכול 2 דקות אחרי שאני מכין, אין נכון לא נכון יש פשוט שריטה במוח אבל הבנת את הכוונה

בכל מקרה אימון ראשון היום עבר, על הבוקר כדור קלן וכדור DNP, אימון היה רגיל קצת כאבי ראש מהקלן, 5 יחידות אינסולין זריקה לאחר אימון שכמובן תעלה עם הימים ובנתיים הכל רגיל שכן אך חומר עדיין לא באמת נותן "קיק" כרגע... מעריך שתחילת שבוע הבא כבר יתחיל להרגיש בשינויים באימונים לטובה או לרעה.
אני אדייק
את הפחמימות אני מכין ומחלק ל4-5 הימים הבאים. הטריות נשמרת במקרר ואין שוני בטעם.
את החלבון אני שם ליומיים מראש והשאר מקפיא, וכל פעם מוציא כמות לחלוקה ליומיים העוקבים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית