הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ EN Extreme Gainer

• פותח/ת השרשור EdenT
  • פורסם בתאריך

EdenT

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
בתור חייל בעייתי לי להשקיע בדיימיטייז וביפיאיי וכל האיכותיים האלה.. איך האקסטרים גיינר הזה? הבנתי מותג ישראלי משהו אומרים שהוא טוב אבל מבחינת איכות ובריאות יש לכם מושג מה הולך איתו?

ועוד שאלה, בתור מתחיל המליצו לי להתאמן פול בודי כל יום עם יום מנוחה אחד בשבוע בערך חודש וחצי חודשיים בשביל להכניס את הגוף לכושר, ורק אז לחלק את השרירים לימים. זה מומלץ?

בתור חייל בעייתי לי להשקיע בדיימיטייז וביפיאיי וכל האיכותיים האלה.. איך האקסטרים גיינר הזה? הבנתי מותג ישראלי משהו אומרים שהוא טוב אבל מבחינת איכות ובריאות יש לכם מושג מה הולך איתו?
ממה שאני יודע החלבון של אקסטרים הוא טוב ואיכותי (הסתובבו כאן בפורום בדיקות מעבדה של החלבון), והוא גם טעים. לגבי גיינר אין לי מושג, אולי @AminoShop יוכלו לעזור יותר.
בתור מתחיל המליצו לי להתאמן פול בודי כל יום עם יום מנוחה אחד בשבוע בערך חודש וחצי חודשיים בשביל להכניס את הגוף לכושר, ורק אז לחלק את השרירים לימים. זה מומלץ?
בתור מתחיל מומלץ להתאמן פול באדי, אבל לא כל יום אלא 3 פעמים בשבוע, שיהיה תמיד מנוחה בין ימי אימון. מומלץ גם (אם אתה לא יודע עדיין) ללמוד לבצע את תרגילי הבסיס (פרס, בנץ' פרס, סקוואט, דדליפט) ולבסס עליהם את התכנית. אם תרצה תכניות מוכנות תגיד.

• פותח/ת השרשור
בתור מתחיל מומלץ להתאמן פול באדי, אבל לא כל יום אלא 3 פעמים בשבוע, שיהיה תמיד מנוחה בין ימי אימון. מומלץ גם (אם אתה לא יודע עדיין) ללמוד לבצע את תרגילי הבסיס (פרס, בנץ' פרס, סקוואט, דדליפט) ולבסס עליהם את התכנית. אם תרצה תכניות מוכנות תגיד.

אם יש לך משהו בשלוף אני אשמח.
בינתיים מה שהייתי עושה זה כל יום פול באדי ומתעסק רק עם המכונות. קצת בעייתי לי לעשות 3 ימים בשבוע, התמכרתי לחדר כושר יום שאני לא הולך זה מתסכל אותי אני מחכה לזה כל היום.. אין דרך שאפשר כל יום?

אם יש לך משהו בשלוף אני אשמח.
קודם כל אמליץ על SS
תוכנית אימונים - Starting Strength (SS) - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
Starting Strength - שאלות ותשובות - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
אם מאיזושהי סיבה אתה מתנגד לזה אז יש את התכניות שידידנו @Tank הכין:
תוכנית - אוסף תוכניות הפיצולים של הטנק למתאמן המתחיל/בינוני
קצת בעייתי לי לעשות 3 ימים בשבוע, התמכרתי לחדר כושר יום שאני לא הולך זה מתסכל אותי אני מחכה לזה כל היום.. אין דרך שאפשר כל יום?
אם אתה רוצה להתקדם אז לא ממש.

Back
למעלה תחתית