הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי סייקל ומינון

• פותח/ת השרשור Gil252
  • פורסם בתאריך

Gil252

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום לכולם..
רציתי לשאול, אני מעוניין לעשות סייקל של 250 מ"ג אנתת רפואי ew למשך 8 שבועות. רציתי להתייעץ האם סייקל כזה יתן משהו או שהוא בכלל לא יעלה את הרמות מעל לנורמה. (יש לציין שאני בנאדם קטן שוקל פחות מ-60 גובה 1.65 כל דבר משפיע עליי חזק לדוגמא כוס קפה פשוטה שאני שותה בבוקר יכולה להשאיר אותי ער חצי לילה, כמו כן יש לציין שהחומר הוא רפואי של אלפא פארם ולא חרטא). הסיבה היא שאני חושש מתופעות לוואי. עשיתי בעבר סייקל אחד של 500 מ"ג אנתת ew כשהייתי פחות או יותר באותו משקל, עליתי בנוזלים בטירוף נראיתי כמו ספוג הייתי חרמן ברמות שכבר נדפק לי המוח וצמחו לי שיערות בכל מקום אפשרי בגוף (מקומות שלא היו צומחות לפני) ולא מעוניין שזה יחזור שוב (והחומר לא היה רפואי).
אופציה נוספת היא לקחת 500 מ"ג ew עם ארימידקס (יש לי).
מה אתם ממליצים?
תודה לעוזרים!

250mg/wk יעלה לך את הטסט אולי ממש מעט מעל לנורמה, אבל לא יתרום משמעותית מבחינת תוצאות.
למרות זאת, במצב כזה, אתה אכן תגרום להשבתה של ה-HPTA, תחווה תופעות לוואי לא פחות מאשר על 500mg/wk, ולכן בשורה התחתונה לא כדאי. זה או 500mg/wk או שפשוט אל תעשה סייקל

• פותח/ת השרשור
הבנתי, דניאל הייתי רוצה לשמוע את דעתך על 500 מ"ג ew עם ארימידקס (כדור כל יומיים או שלושה). יפגע משמעותית בתוצאות?

הבנתי, דניאל הייתי רוצה לשמוע את דעתך על 500 מ"ג ew עם ארימידקס (כדור כל יומיים או שלושה). יפגע משמעותית בתוצאות?
אין צורך בשילוב ארימידקס מראש כל עוד לא ידועה רגישות מוכחת מראש.

אף אחד לא שאל שאלה , למה בן אדם במשקל 60 ק"ג צריך חומרים ?
לפי תופעות לווי מסייקל קודם - אסור לו להתקרב לטסט או לחלופין להפסיק להטריל:)

• פותח/ת השרשור
Iliadim אם אתה ממש מתעניין אז הייתה לי בעיה רפואית כלשהי שבגללה ירדתי 12 ק"ג (ולא זה לא בעיה שנבעה מהסייקל) ועכשיו כשאני אחרי זה אני נחוש להחזיר מסה דחוף אבל מפחד מהתופעות לוואי שוב.

אם היית בעיה רפואית , תחזור לעצמך, תתחיל לאכול , להתאמן ואחרי 2-3 שנים של השקעה תגיע לחומרים

Iliadim אם אתה ממש מתעניין אז הייתה לי בעיה רפואית כלשהי שבגללה ירדתי 12 ק"ג (ולא זה לא בעיה שנבעה מהסייקל) ועכשיו כשאני אחרי זה אני נחוש להחזיר מסה דחוף אבל מפחד מהתופעות לוואי שוב.
אז למה לבצע סייקל אפשר בכיף תוך שנה לשצבור את המשקל הזה טבעי ולהגיע לאותה תוצאה מבלי לפגוע בעצמך ...
לדעתי תוותר על הסייקל .

• פותח/ת השרשור
אז למה לבצע סייקל אפשר בכיף תוך שנה לשצבור את המשקל הזה טבעי ולהגיע לאותה תוצאה מבלי לפגוע בעצמך ...
לדעתי תוותר על הסייקל .[/

כן צודק פשוט קדה לי לראות את עצמי ככה וashasher כן מקורי בדוק למה לא רפואי? באמפולות

אלפא לא רפואי הם לא נחשבים כחברה רפואית כי הם מייצרים גם בולדנון וטרנבולון שהם תרופות וטרינריות . לא תמצא טרן או בולד בחברה רפואית כמו אורגנון או באייר , מה שכן הם רשומים כרפואי בהודו במדינת הייצור איפה שכל מדינה מושחטת תמצא "חברה רפואית" כמו אלפא פארמה , בלקן , אסיה פארמה וכו' ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית