הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון תחרות GPC 4.12.15

• פותח/ת השרשור F-E
  • פורסם בתאריך

F-E

משתמש פעיל
585
569
נק' מוניטין:
2,578
585
569

טוטאל 615 על 113 בגיל 17

*לא היה לי עצבים לחתוך למרות שביום התחרות הייתי קל יותר מהשקילה (אכלתי ארוחה קלה לפני וביום התחרות הייתי מיובש מאוד משום שהיינו שמה כל היום)
*סחבתי פציעה עוד מההכנה בבנץ ובתחרות זה הכה בי וסיימתי עם משקל שעשיתי איתו מיליון ואחת וארציות של נפח (5*5, 3*10, 4*8 וזה רק ממשיך)
מבואס שאיבדתי שמה משקל מהטוטאל
*הייתי זהיר מאוד בסקואט כי רציתי 9/9 ואז החזה התחיל לקפץ ולהשטף בדם(נפיחות ושטפים קטנים)

על התחרות עצמה:
הארגון היה מדהים,היה עיכוב של שעה בידיוק
הציוד ברמה הכי גבוה שיש. גם בחימום (מוט טקסס סקואט,ודדליפט פשוט חלומי היה)
מבחינת האווירה היה מאוד מהנה אנשים נחמדים ותומכים,בקיצור היה מאוד כיף להתחרות

*תחסכו את כל הדיונים של אדטו VS וולארי,אני אתחרה איפה שאני חושב לנכון כי אני תמיד מחפש חויות של תחרות חדשות ומנסה ללמוד מהן.
אני מעריך את שני המארגנים וחושב שזה טוב שיש תחרות כי זה דוחף אחד את השני לשפר את תנאי המתחרה וככה כולם מרוויחים.(אתחרה אצל שניהם בעתיד,בוודאות.)

כל הכבוד! טוטאל יפה מאוד וטכניקה מאוד טובה, במיוחד בסקוואט.

חבל על הבנץ', ראו שזה היה מאוד קל, אבל זה חלק מתחרות וחלק מלהיות ספורטאי זה להשאר נקי מפציעות כדי שתוכל להפציץ בתחרות. תנסה להסתכל על הצד החיובי, בגלל שזה קרה בבנץ' לא איבדת הרבה מהטוטאל, אם זה היה קורה בסקוואט או בדדליפט זה היה הרבה יותר משמעותי.

שים לב להורדה שלך בדדליפט, אני רואה שהם לא מחמירים מאוד בשיפוט. אני כנראה הייתי נותן לך אדום על זה...

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד! טוטאל יפה מאוד וטכניקה מאוד טובה, במיוחד בסקוואט.

חבל על הבנץ', ראו שזה היה מאוד קל, אבל זה חלק מתחרות וחלק מלהיות ספורטאי זה להשאר נקי מפציעות כדי שתוכל להפציץ בתחרות. תנסה להסתכל על הצד החיובי, בגלל שזה קרה בבנץ' לא איבדת הרבה מהטוטאל, אם זה היה קורה בסקוואט או בדדליפט זה היה הרבה יותר משמעותי.

שים לב להורדה שלך בדדליפט, אני רואה שהם לא מחמירים מאוד בשיפוט. אני כנראה הייתי נותן לך אדום על זה...
תודה רבה
מה רע בהורדה? עד עכשיו ממה שהבנתי(מהנסיון התחרותי הפעוט שלי) שכל עוד שהמוט נשאר בידיים אין בעיה

שמע אפי אתה כל כך גדול במציאות שזה מפחיד פשוט חיה רעה 😲😲
שאפו כל הכבוד אתה שפיץ ותמשיך להתחזק!

Don't look at other lifters if the follow the rules or other judges / feds if they enforce them.

From GPC Rulebook under "Causes of Disqualification of a Dead lift

"Allowing the bar to return to the platform without maintaining control with both hands."

If the ref thinks you dropped it with no control - it is a red.

I am a GPC certified ref, and I would give you a red for that. I am not saying it was not a successful lift, I am just warning you because not getting these kinds of lifts because of this reason - it is really frustrating.

שחכתי להגיד תודה ענקית למאור שומינוב @Barvaz על ההכנה,באמת מאמן ברמה הגבוה ביותר ובשבילי הוא יותר ממאמן
אז תודה ענקית

לא יכול לערוך את ההודעה הראשונה משום מה
מאור באמת מאמן מהטובים בארץ ומהחזקים בארץ,עזר גם לי בכל תהליך ההכנה לתחרות,טיפים,עזרה בזמן התחרות אפילו וכו ובנאדם תותח בכללי
המון תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית