הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון תחרות!

שוהם.

משתמש מתחיל
169
223
נק' מוניטין:
905
169
223

סהכ טוטאל 527.5 בן 17
דדליפט ובנץ התפקששו כי לא לקחתי בחשבון שאנחנו נהיה שם כל היום ואני אהיה גמור אבל לא נורא,מזה לומדים.
נהנתי מאוד
המון תודה לכל חבורת האחים והחברים מACT שמאוד עזרו לי בהכנה,בטכניקה וביום התחרות.

אתמול ראיתי קצת את הבנץ' של עד 90 בתחרות שהתקיימה ברוסיה. בזמן שאייל ייבש אותך פה עם הpress, השופט שם היה מספיק לתת פקודה כבר שלוש פעמים.

Good comp!

A few notes-
I would go for more conservative attempt selection on squat, if you miss the 3rd, there goes 20kg on the total.

For bench at the 107.5 you did what's called "double dipping" and I think the left ref gave you red. After the press command you lowered the bar and pressed it back up - that is an obvious red.

And just in general, there is no "long enough pause" the ref SHOULD wait till the bar is motionless on the chest, when you drop it quickly - the pause will be longer.

• פותח/ת השרשור
@MasterSplitter
קודם כל תודה רבה
בקשר לסקוואט אתה צודק תחרות הבאה אני באמת אקפוץ כנראה ב10 קילו בין כניסה שנייה לשלישית
בבנץ אני מודע לחוק הזה וגם עבדתי על זה באימונים פשוט בתחרות בכלל לא היה לי בראש עניין של טכניקה בשום תרגיל ושכחתי מזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית