הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית רכב יד שניה ב20 אלף שקל או פחות

• פותח/ת השרשור Blank
  • פורסם בתאריך

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
האם זה משתלם לקנות רכב יד שניה במחירים האלה? או שעדיף לחסוך ולקנות אוטו חדש יותר ב30+? ומה ההבדלים בין מה שאתה יכול להשיג ב10-20 אלף ל30-40? הדרישה שלי היא רכב שישרוד 5-6 שנים לתקופת לימודים לתואר.

עם המחירים של היום אני בגישה של לקנות איזו פיקנטו או I10 חדשה. אם יש לך לתת 30 מקדמה אתה תוכל לקחת תוכנית של 500 שקל בחודש ל3 שנים ואז לשלם את היתרה שזה בסביבות עשרת אלפים. ל6 שנים זה משתלם רק בגלל הבלתמ"ים שיש לך ברכב משומש

תתייעץ פה
www.carsforum.co.il

בעיקרון זה הכל מזל, אתה יכול לקנות ב20 במקום ב30, ופה ושם לעשות תיקונים שמסתכמים ב5אלף הרווחת..
ואתה גם יכול לקנות רכב ב 30 ואחרי חודשים לגלות בעיה במנוע... מן הסתם הסיכוי לבעיות יורד ככל שהאוטו חדש יותר, אבל זה לא תמיד משתלם.
הייתי משקיע עד 20 ברכב (אל תשכח הוצאות כמו ביטוח דלק ויישור קו), רכב כזה יכול להחזיק לך תואר.

רכב זול וגם אימון דורש חיפוש ובדיקות טובות, אם אתה מבין קצת ויש לך את הסבלנות אז אולי תוכל למצוא משהו.
אבל הכי טוב שתתייעץ בפורום שהמליצו מעליי ↑
אחלה פורום בכל מה שקשור לרכבים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית