עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אל תשכח שגם רק אחד מכל עשרה אנשים נמצא בעשירון העליון.
אל תשכח שגם רק אחד מכל עשרה אנשים נמצא בעשירון העליון.
אני אקח את ביבי על פני שלי יחימוביץ' וחבריה הקומוניסטים כל יום. ואני האחרון שיתמוך בביבי, אז המצב באמת רע 🫤וואוווווווווו מדינה פחחחחח תראו גם את המסכן מחטט בפח ביבי שונאים אותך יא מניאק אבל כנס בערבים יא גבר נצביע לך בבחירות הבאות!!!!!!!!!!!!!!!
אתה לא חושב שעדיף אנשים ישרים למרות שאתה מתנגד לאידיאולוגיה שלהם ( מרץ) מאשר אנשים שאולי האידיאולוגיה שלך זהה לאידיאולוגיה שהם מציגים ( אני יודע שאתה סמ1לן וזה לא המצב) אבל הם מושחתים וחארות ?אני אקח את ביבי על פני שלי יחימוביץ' וחבריה הקומוניסטים כל יום. ואני האחרון שיתמוך בביבי, אז המצב באמת רע 🫤
אתה לא חושב שעדיף אנשים ישרים למרות שאתה מתנגד לאידיאולוגיה שלהם ( מרץ) מאשר אנשים שאולי האידיאולוגיה שלך זהה לאידיאולוגיה שהם מציגים ( אני יודע שאתה סמ1לן וזה לא המצב) אבל הם מושחתים וחארות ?
לדעתי הם דיי ישרים, חבל שאני לא מסכים כלכך עם הדעות שלהם."ישרים"
![]()
מה גורם לך לחשוב שהם ישרים?לדעתי הם דיי ישרים, חבל שאני לא מסכים כלכך עם הדעות שלהם.
זה שלא "תפסתי" אותם ברגע שבו הם לא היו ישרים... אולי תעיר את עיניי.מה גורם לך לחשוב שהם ישרים?
בבחירות האחרונות V15 העבירו כספים אירופאיים כדי להפיל את הממשלה ולהעביר את השלטון לשמאל.זה שלא "תפסתי" אותם ברגע שבו הם לא היו ישרים... אולי תעיר את עיניי.
הם לא ישרים.אתה לא חושב שעדיף אנשים ישרים למרות שאתה מתנגד לאידיאולוגיה שלהם ( מרץ) מאשר אנשים שאולי האידיאולוגיה שלך זהה לאידיאולוגיה שהם מציגים ( אני יודע שאתה סמ1לן וזה לא המצב) אבל הם מושחתים וחארות ?
אתה לא חושב שעדיף אנשים ישרים למרות שאתה מתנגד לאידיאולוגיה שלהם ( מרץ) מאשר אנשים שאולי האידיאולוגיה שלך זהה לאידיאולוגיה שהם מציגים ( אני יודע שאתה סמ1לן וזה לא המצב) אבל הם מושחתים וחארות ?
לא. כי פה ה"ללכת על בטוח" זה משהו מאוד רע בעיני.ממש לא. היית מעדיף מישהו ישר עם אידאולוגיה של היטלר?
נכון אין יהודים שמצביעים לשמאל, יותר משליש מהמדינה הם ערבים.כל הפניות של השמאל הם לערבים,לא מעניין אותם יהודים כי אלה לא הבוחרים שלהם,אז יש להם אינטרס לסקר כל פיגוע יהודי ולא לדבר על פיגועים ערביים,שזה בעיני החוסר יושר הגדול ביותר.
מה זה קפיטליזם מושחת?לא. כי פה ה"ללכת על בטוח" זה משהו מאוד רע בעיני.
בעיני עדיף סוציאליזם אמיתי מאשר קפיטליזם מושחת.
לא. כי פה ה"ללכת על בטוח" זה משהו מאוד רע בעיני.
בעיני עדיף סוציאליזם אמיתי מאשר קפיטליזם מושחת.
נכון אין יהודים שמצביעים לשמאל, יותר משליש מהמדינה הם ערבים.