הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדינה אוכלת יושביה..

אבי כהן

משתמש משקיע
3,319
401
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,617
3,319
401
12341285_10153794677537360_7280034520763800488_n.jpg

ותודה לביבי כמובן..

אל תשכח שגם רק אחד מכל עשרה אנשים נמצא בעשירון העליון.

רמת האינטליגנציה בפורום דווקא יחסית גבוהה משאר האוכלוסיה,אז אני בספק שמישהו ייפול בזה.

אל תשכח שגם רק אחד מכל עשרה אנשים נמצא בעשירון העליון.

וואוווווווווו מדינה פחחחחח תראו גם את המסכן מחטט בפח ביבי שונאים אותך יא מניאק אבל כנס בערבים יא גבר נצביע לך בבחירות הבאות!!!!!!!!!!!!!!!

וואוווווווווו מדינה פחחחחח תראו גם את המסכן מחטט בפח ביבי שונאים אותך יא מניאק אבל כנס בערבים יא גבר נצביע לך בבחירות הבאות!!!!!!!!!!!!!!!
אני אקח את ביבי על פני שלי יחימוביץ' וחבריה הקומוניסטים כל יום. ואני האחרון שיתמוך בביבי, אז המצב באמת רע 🫤

אני אקח את ביבי על פני שלי יחימוביץ' וחבריה הקומוניסטים כל יום. ואני האחרון שיתמוך בביבי, אז המצב באמת רע 🫤
אתה לא חושב שעדיף אנשים ישרים למרות שאתה מתנגד לאידיאולוגיה שלהם ( מרץ) מאשר אנשים שאולי האידיאולוגיה שלך זהה לאידיאולוגיה שהם מציגים ( אני יודע שאתה סמ1לן וזה לא המצב) אבל הם מושחתים וחארות ?

אתה לא חושב שעדיף אנשים ישרים למרות שאתה מתנגד לאידיאולוגיה שלהם ( מרץ) מאשר אנשים שאולי האידיאולוגיה שלך זהה לאידיאולוגיה שהם מציגים ( אני יודע שאתה סמ1לן וזה לא המצב) אבל הם מושחתים וחארות ?

"ישרים"
200_s.gif

זה שלא "תפסתי" אותם ברגע שבו הם לא היו ישרים... אולי תעיר את עיניי.
בבחירות האחרונות V15 העבירו כספים אירופאיים כדי להפיל את הממשלה ולהעביר את השלטון לשמאל.
יש טייקונים שהם טובים לשמאל ואיתם לא נלחמים.
כל הפניות של השמאל הם לערבים,לא מעניין אותם יהודים כי אלה לא הבוחרים שלהם,אז יש להם אינטרס לסקר כל פיגוע יהודי ולא לדבר על פיגועים ערביים,שזה בעיני החוסר יושר הגדול ביותר.

הם לא ישרים.
וד''א, גם אם הם היו, אני מתנגד מאוד לאידאולוגיה שהם מקדמים, ולכן זה לא רלוונטי

ממש לא. היית מעדיף מישהו ישר עם אידאולוגיה של היטלר?

ממש לא. היית מעדיף מישהו ישר עם אידאולוגיה של היטלר?
לא. כי פה ה"ללכת על בטוח" זה משהו מאוד רע בעיני.
בעיני עדיף סוציאליזם אמיתי מאשר קפיטליזם מושחת.
כל הפניות של השמאל הם לערבים,לא מעניין אותם יהודים כי אלה לא הבוחרים שלהם,אז יש להם אינטרס לסקר כל פיגוע יהודי ולא לדבר על פיגועים ערביים,שזה בעיני החוסר יושר הגדול ביותר.
נכון אין יהודים שמצביעים לשמאל, יותר משליש מהמדינה הם ערבים.

לא. כי פה ה"ללכת על בטוח" זה משהו מאוד רע בעיני.
בעיני עדיף סוציאליזם אמיתי מאשר קפיטליזם מושחת.

נכון אין יהודים שמצביעים לשמאל, יותר משליש מהמדינה הם ערבים.

אני מבטיח שלא עדיף לך. חוץ מזה שסוציאליזם הוא מושחת בהגדרה.

ההתנהלות של רבים מחברי מרץ שמה אותם על הספקטרום קרוב לחולי נפש, ככה שהם לא עדיפים על אפילו על ביבי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית