עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ישנם המון רוצחים ואנסים ששבים לרצוח ולאנוס או אפילו לעולם הפשע לאחר תקופת מאסרם, לכן מה אתה ממליץ שנהרוג אותם?עוד דוגמה לטמטום של המדינה, שמשחררת רוצח לחופשי עם דם על הידיים ובלי שום חרטה על מעשיו
http://news.walla.co.il/?w=/10/2530226
http://news.walla.co.il/?w=/9/2530259
בשביל חיות כאלה, כמוהו וכמו עמיר צריך להיות עונש מוות facepalm
אם העונש לא אפקטיבי צריך לחשוב על משהו אחרישנם המון רוצחים ואנסים ששבים לרצוח ולאנוס או אפילו לעולם הפשע לאחר תקופת מאסרם, לכן מה אתה ממליץ שנהרוג אותם?
כאילומה התעוררת עכשיו אחרי 16 שנה???
וזה שמחבלים עם דם על הידיים משתחררים ולא מביעים חרטה ואפילו חוגגים והופכים לדמות הערצה בקרב עמם לא מזעזע אותך? ומדוע עבורם אתה לא מבקש עונש מוות? מה הדם של רבין אדום יותר?
לדוגמה רוצחי משפחת פוגל שתסכים איתי שזה הרבה יותר חמור מרצח ראש ממשלה, מה יעלה בגורלם של אותם רוצחים? יעשו תואר ראשון על חשבון משלם המסים?
סתם נקודות למחשבה.
לאחר שכבר נגזר העונש על העבריין ותמו ימי הערעור על פי חוק אין טעם לצעוק ולבכות למה לא עשו לו כך ולמה לא עשו לו כך,אם העונש לא אפקטיבי צריך לחשוב על משהו אחר
ומי אמר שהתעוררתי רק עכשיו?
אמרתי שהמחבלים לא מזעזעים?גם אותם צריך להרוג אבל לא סתם להרוג, להרוג בפומבי, להראות שזה מה שיקרה למי שמחבל ורוצח
מה הם שונים מהנאצים, שלהם יש עונש מוות?
במידה וכן יהיה עונש מוות לדעתך זה לא רצח להרוג את הרוצח?הבעיה היא שכוח ההתעה שלנו כבר לא פה, הן הפנימי והן החיצוני או לפחות לא כמו שהיה
היום אתה רוצח מישהו ברחוב ומקבל מקסימום 3~5 שנים עלובות אז מה הפלא
עונש מוות הוא לא רק הרתעה אלא גם מניעה עתידית של פשעים במובן מסויים
אדם שרצח וגאה במעשיו, סביר להניח שיעשה זאת שוב כי הרי הוא תופס את הרצח כלגיטימי וצודק
נכון שאי אפשר למנוע את כל הרצחות העתדיות אבל אפשר בהחלט להפחיתן
וזה עוד בלי לדבר על המחבלים והרוצחים האנטישמיים שיושבים אצלנו בכלא ורק מחכים שהאויבים יחטפו חיילים שלנו כדי שהם ישתחררו לחופשי ויחזרו לטרור(כמו שכבר קרה בעבר)
לכאורה למה? מה ההבדל? ואני לא מדבר כמותית!אין לערבב בין נאצים לרוצחים "רגילים", הם מוגדרים שונה מעשית ומשפטית משאר הרוצחים למינהם.
ברור שזה רצח אבל אדם לא שפוי שמאיים על החברה לא צריך להיות חלק ממנה, אין לו מקום בהבמידה וכן יהיה עונש מוות לדעתך זה לא רצח להרוג את הרוצח?
ואני לא מדבר בשעת הרצח אלא לאחר הרצח שכבר הוא נעצר...
עכשיו בנוגע לחגי עמיר תזכור שהוא לא הרוצח אלא היה קשור לרצח אז רוצח הוא לא...
ובנוגע לרוצח האמיתי יגאל עמיר - לדעתי הוא ירקב בכלא כל משך חייו = לא ירצח שוב ככה שלא משנה אם מתחרט או לא.
לכאורה למה? מה ההבדל? ואני לא מדבר כמותית!
וגם לא שאני בא להשוות אבל למה לדעתך יש הבדל?
אגב את אייכמן שפטו משפט "פלילי" לכל דבר שזה הענשה רטרואקטיבית על פשעים שהיו בשואה
למרות שזה לא היה על אדמת מדינת ישראל או אפילו אזרחי ישראל והדין הוא כאילו
המעשה נעשה על אדמת ישראל לאזרח ישראל.