נק' מוניטין:
0
- 148
- 0
התוכנית שלי למסה Fbw :
משקולות :
יד קדמית : 3*8 - משקולת 10 ק"ג כל יד.
יד אחורית: 3*8 - שכיבה מוט 10W ק"ג
חזה: 3*8 - מתקן פרפר חזה (5 לבנות ברזל, אני פשוט לא יודע כמה זה אבל מרגיש שזה טוב לי )
גב : 3*8 - משקולת 10 ק"ג
סקווט - 3*10
כתפיים : 3*8. 10 ק"ג משקולות
בטן : 5 דקות של תרגילים שונים .
משקל : 67
גובה : 173
עושה 3 אימונים בשבוע ראשון שלישי חמישי.
אני מתאמן כבר כמעט חודש.
כמה שאלות :
1 ) איך התוכנית מבחינת תרגילים חזרות ומשקל.
2 ) לפי מה שהבנתי מחבר השריר צריך לקבל שוק ולעשות עליו כל יום אימון תרגילים שונים .
דוגמא: יום ראשון - חזה עם מתקן יום שלישי - חזה עם משקולות . ולשנות שיפועים וכל מיני . זה נכון ? או שאפשר להישאר עם אותה תוכנית ופשוט להעלות משקל כל חודש בערך ע"פ הרמה שלי.
3 ) עדיף לעבור לAB ?
4 ) לשתות פעמיים ביום גיינר גם ביום בלי אימון ? לוותר עליו במקום ארוחות ? (נגיד שותה גיינר בבוקר במקום ארוחת בוקר ).
5 ) מומלץ להוסיף אימון בשבוע . שיהיה 4 פעמים . (אותה תוכנית )
6 ) תהיה תקופת זמן שלא יהיה לי חדר כושר ומשקולות ל3 שבועות . זה בסדר.עם אני אתאמן על משקל גוף ? פשוט לעשות יותר סטים וחזרות? איך זה עובד?
משקולות :
יד קדמית : 3*8 - משקולת 10 ק"ג כל יד.
יד אחורית: 3*8 - שכיבה מוט 10W ק"ג
חזה: 3*8 - מתקן פרפר חזה (5 לבנות ברזל, אני פשוט לא יודע כמה זה אבל מרגיש שזה טוב לי )
גב : 3*8 - משקולת 10 ק"ג
סקווט - 3*10
כתפיים : 3*8. 10 ק"ג משקולות
בטן : 5 דקות של תרגילים שונים .
משקל : 67
גובה : 173
עושה 3 אימונים בשבוע ראשון שלישי חמישי.
אני מתאמן כבר כמעט חודש.
כמה שאלות :
1 ) איך התוכנית מבחינת תרגילים חזרות ומשקל.
2 ) לפי מה שהבנתי מחבר השריר צריך לקבל שוק ולעשות עליו כל יום אימון תרגילים שונים .
דוגמא: יום ראשון - חזה עם מתקן יום שלישי - חזה עם משקולות . ולשנות שיפועים וכל מיני . זה נכון ? או שאפשר להישאר עם אותה תוכנית ופשוט להעלות משקל כל חודש בערך ע"פ הרמה שלי.
3 ) עדיף לעבור לAB ?
4 ) לשתות פעמיים ביום גיינר גם ביום בלי אימון ? לוותר עליו במקום ארוחות ? (נגיד שותה גיינר בבוקר במקום ארוחת בוקר ).
5 ) מומלץ להוסיף אימון בשבוע . שיהיה 4 פעמים . (אותה תוכנית )
6 ) תהיה תקופת זמן שלא יהיה לי חדר כושר ומשקולות ל3 שבועות . זה בסדר.עם אני אתאמן על משקל גוף ? פשוט לעשות יותר סטים וחזרות? איך זה עובד?