הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית וכמה שאלות

Alonattias95

משתמש מתחיל
148
0
נק' מוניטין:
0
148
0
התוכנית שלי למסה Fbw :
משקולות :
יד קדמית : 3*8 - משקולת 10 ק"ג כל יד.
יד אחורית: 3*8 - שכיבה מוט 10W ק"ג
חזה: 3*8 - מתקן פרפר חזה (5 לבנות ברזל, אני פשוט לא יודע כמה זה אבל מרגיש שזה טוב לי )
גב : 3*8 - משקולת 10 ק"ג
סקווט - 3*10
כתפיים : 3*8. 10 ק"ג משקולות
בטן : 5 דקות של תרגילים שונים .

משקל : 67
גובה : 173

עושה 3 אימונים בשבוע ראשון שלישי חמישי.
אני מתאמן כבר כמעט חודש.

כמה שאלות :
1 ) איך התוכנית מבחינת תרגילים חזרות ומשקל.
2 ) לפי מה שהבנתי מחבר השריר צריך לקבל שוק ולעשות עליו כל יום אימון תרגילים שונים .
דוגמא: יום ראשון - חזה עם מתקן יום שלישי - חזה עם משקולות . ולשנות שיפועים וכל מיני . זה נכון ? או שאפשר להישאר עם אותה תוכנית ופשוט להעלות משקל כל חודש בערך ע"פ הרמה שלי.
3 ) עדיף לעבור לAB ?
4 ) לשתות פעמיים ביום גיינר גם ביום בלי אימון ? לוותר עליו במקום ארוחות ? (נגיד שותה גיינר בבוקר במקום ארוחת בוקר ).
5 ) מומלץ להוסיף אימון בשבוע . שיהיה 4 פעמים . (אותה תוכנית )
6 ) תהיה תקופת זמן שלא יהיה לי חדר כושר ומשקולות ל3 שבועות . זה בסדר.עם אני אתאמן על משקל גוף ? פשוט לעשות יותר סטים וחזרות? איך זה עובד?

לעבוד על משקל גוף במקום חדר כושר לא יתן לך הרבה. אם באמת אין לך ברירה תוותר על אימונים ל- 3 שבועות ואחרי זה תחזור להתאמן, עם משקל נמוך יותר ממה שהיית מתאמן.

גיינר אמור להוות אקסטרה קלורית וחלבונית שאתה צריך כדי להשלים את מה שאתה לא אוכל. לא שותים אותו סתם.
מה העודף הקלורי שלך? בכל מקרה, אם אתה צריך אותו בשביל להגיע לעודף קלורי, אז כן שתה אותו גם בימים בלי אימון. לגבי פעם אחת או פעמיים, שוב, תלוי מה העודף הקלורי.

לא מומלץ להוסיף אימון. לא מומלץ לעבור ל- ab. לא מומלץ "לשנות שיפועים וכל מיני".
התוכנית שלך לא טובה.

כנס לפורטל ותמצא שם תוכניות נורמליות למסה- ss או fbw, ותתחיל להתאמן כמו בן אדם ולא לעשות שטויות.
בכללי, תקרא קצת על הדרך, יכול רק לעזור לך.

• פותח/ת השרשור
לעבוד על משקל גוף במקום חדר כושר לא יתן לך הרבה. אם באמת אין לך ברירה תוותר על אימונים ל- 3 שבועות ואחרי זה תחזור להתאמן, עם משקל נמוך יותר ממה שהיית מתאמן.

גיינר אמור להוות אקסטרה קלורית וחלבונית שאתה צריך כדי להשלים את מה שאתה לא אוכל. לא שותים אותו סתם.
מה העודף הקלורי שלך? בכל מקרה, אם אתה צריך אותו בשביל להגיע לעודף קלורי, אז כן שתה אותו גם בימים בלי אימון. לגבי פעם אחת או פעמיים, שוב, תלוי מה העודף הקלורי.

לא מומלץ להוסיף אימון. לא מומלץ לעבור ל- ab. לא מומלץ "לשנות שיפועים וכל מיני".
התוכנית שלך לא טובה.

כנס לפורטל ותמצא שם תוכניות נורמליות למסה- ss או fbw, ותתחיל להתאמן כמו בן אדם ולא לעשות שטויות.
בכללי, תקרא קצת על הדרך, יכול רק לעזור לך.
שמע אחשלי אין לי מלא מתקנים כאן אני בבסיס צבאי . יש לי משקולות ואיזה 2 מתקנים. מה אני אמור לעשות
ועוד שאלה הרצף תרגילים זה משנה ? קודם גב ואז בטן ואז.. מה הסדר בחרתי את הfbw שבפורטל לעשות ע"פ הסדר שם ?

נערך לאחרונה:
מוט יש לך? משקל? ספסל? זה כל מה שאתה צריך.

לגבי הסדר של התרגילים זה כן משנה, אבל אני לא יודע בדיוק איזה סדר עדיף.
לך לפי הסדר שרשום בתוכנית, זה סדר שהוא טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית