הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שלישי - ייעוץ

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
בוקר טוב,

יש לי עוד כמה חודשים לסייקל השלישי, אבל הדילר שלי טס לחו"ל ויש לי עכשיו הזדמנות לקנות במחיר טוב.

אז רציתי לעצה לגבי הסייקל השלישי.

אין לי כוונות להגיע למימדים מפלצתיים, ואני יותר אוהב את המראה ה"מן פיזיק" וה"אתלטי"

והבנתי ש 500 גרם טסט בשבוע זה מעט,

אז חשבתי על סייקל שלישי שיורכב מ 1000 מ"ל טסט בשבוע + וינסטרול

מה דעתכם ?

• פותח/ת השרשור
תן נתונים:
1. משקל, גובה, א.ש.
2. נתוני עבר והתקדמות בסייקלים קודמים.
3. מטרות לסייקל הקרוב.

1. 76 ק"ג על 1.70-72 על 11 אחוז שומן
2. זה השתנה עם השנים, אני מתאמן כבר הרבה שנים ופעם רציתי לגדול כמה שיותר. בשיאי הגעתי ל 85 ק"ג אבל על 20 אחוז שומן וחוסר פורפורציות
כיום שיפרתי ונתתי דגשים על חלקים שהיו חלשים אצלי כמו דלתא, רגליים ובייספס. מבחינת מראה ופורפורציות כיום אני הכי מרוצה.
התחלתי את הסייקל הנוכחי על 70 ק"ג עם אותו אחוז שומן
3. מטרות לסייקל הקרוב הם להצליח לשפר עוד יותר חלקים חלשים אצלי כמו בייספס ורגליים (גנטיקה) לעלות אפילו עוד 2-3 ק"ג ולרדת עוד קצת באחוז שומן.

אני פחות מתייחס לאחוז שומן ויותר מתייחס למראה ופורפציות, בחודשים האחרונים צצו לי כל הפרדות הגוף וריבועים בבטן וזה רק נתן חשק לעוד.

1. 76 ק"ג על 1.70-72 על 11 אחוז שומן
2. זה השתנה עם השנים, אני מתאמן כבר הרבה שנים ופעם רציתי לגדול כמה שיותר. בשיאי הגעתי ל 85 ק"ג אבל על 20 אחוז שומן וחוסר פורפורציות
כיום שיפרתי ונתתי דגשים על חלקים שהיו חלשים אצלי כמו דלתא, רגליים ובייספס. מבחינת מראה ופורפורציות כיום אני הכי מרוצה.
התחלתי את הסייקל הנוכחי על 70 ק"ג עם אותו אחוז שומן
3. מטרות לסייקל הקרוב הם להצליח לשפר עוד יותר חלקים חלשים אצלי כמו בייספס ורגליים (גנטיקה) לעלות אפילו עוד 2-3 ק"ג ולרדת עוד קצת באחוז שומן.

אני פחות מתייחס לאחוז שומן ויותר מתייחס למראה ופורפציות, בחודשים האחרונים צצו לי כל הפרדות הגוף וריבועים בבטן וזה רק נתן חשק לעוד.
ממה שאני מבין, אתה מעוניין בסייקל מאסה יחסית יבש ומתון.
מבחינת תזונה, זה הכי קריטי והיא תקבע עד כמה נקי ויבש הסייקל יהיה.
מבחינת חומרים, יש כאלה שיתאימו יותר למול המטרות, השאלה היא מה מידת הנוכחות שלך לשלבם? בין היתר טסט כחומר בסיס, וניתן להכניס חומר כמו בולד או טרן ואוראלי יבש כמו סופרדרול. קח בחשבון שזו מאסה בהגדרתה לכל דבר, מה חשוב זה התזונה והשליטה בכמות הפחמימות והנתרן.

1000 טסט בשבוע???
לפי הנתונים שלך אתה רחוק שמיים וארץ מהמינונים ומהמטרות שאתה רוצה להגיע
אם אתה מחפש עלייה נקייה לך על קומבינצייה של חומרים קצרים כמו למשל
1-8 שבועות
טסט פרופ 300
מסטרון פרופ 300
1-4 שבועות
טורינבול 40 מ״ג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית