הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיבול+אנוור

• פותח/ת השרשור Amit
  • פורסם בתאריך

Amit

משתמש מתחיל
135
1
נק' מוניטין:
267
135
1
שאלה למביני הענין פה בסייקל של טסט ו דיבול אפשר לשלב אנוור למשל כחומר יבש
די בול 1-6w
אנוור 1-8w?
או שהיעילות שלו בסייקל מהסוג הזה לא תהיה מורגשת (האנוור הוא אנוור טוב !!)
אני מבין את האופן הרעיל לכבד של שניהם ובכול זאת השאלה???

לא מבין מה צריך להכניס אנאבר כמו שאתה אומר "חומר יבש" שהדיבול יפוצץ אותך בנוזלים? את היבש שמור לחיטוב, יובש וקשיחות ממנו אתה לא תראה כל עוד אתה תהיה בלון מים מהדיבול.
וכמו שאמרת 2 אוראלים לכבד לא חבל?
דיבול לא לוקחים 6 שבועות תוריד ל4, ולא רשמת מינון גם של טסט וגם של הדיבול

שאלה למביני הענין פה בסייקל של טסט ו דיבול אפשר לשלב אנוור למשל כחומר יבש
די בול 1-6w
אנוור 1-8w?
או שהיעילות שלו בסייקל מהסוג הזה לא תהיה מורגשת (האנוור הוא אנוור טוב !!)
אני מבין את האופן הרעיל לכבד של שניהם ובכול זאת השאלה???
ממש ערבוב אחד גדול
דיבול הוא אוראלי מאוד לא יבש ולא אנאבר או כל חומר אחר ימנעו ממנו להעלות אותך בנוזלים.
גם תזונה מאוד קפדנית ודלה בפחמימה ונתרן לא הכי תעזור, כי המכאניזם והמטבוליזם של דיבול הוא כזה
אם אתה מעוניין בסייקל יבש, יש חומרים טובים אחרים שיתאימו כמובן לצד תזונה מתאימה
אגב, אנאבר הוא חומר מאוד יקר! רבים הזיופים שלו מאשר המקור. לא הייתי מחפש להשתמש באנאבר ולא רק מבחינה כספית.

• פותח/ת השרשור
תודה אל העזרה והיעוץ!
האנאבר אמיתי !
אז הבנתי שבכול אופן לא כדאי לשלב בסיקל הזה אנוור סבבה .
דיבול 30mg ed
טסט 500mg ew
כמובן פרגניל משבוע 2 250iu ×2 ew .

לא הייתי מחפש להשתמש באנאבר ולא רק מבחינה כספית.

איזה סיבות חוץ מהבחינה הכספית? אנוור בחיטוב לא טוב ?

תודה אל העזרה והיעוץ!
האנאבר אמיתי !
אז הבנתי שבכול אופן לא כדאי לשלב בסיקל הזה אנוור סבבה .
דיבול 30mg ed
טסט 500mg ew
כמובן פרגניל משבוע 2 250iu ×2 ew .

איזה סיבות חוץ מהבחינה הכספית? אנוור בחיטוב לא טוב ?
במידה ומדובר באנאבר אמיתי (אגב, זה שיש לך ביד קופסה מקורית של חברה מסויימת, לא אומר שאכן מדובר באנאבר בפנים!), אזי השימוש בו יהיה עדיף בחיטוב.
הסיבה הפשוטה היא, שאנאבר עוזר בשלבים המתקדמים לחיטוב, וויזואלית יתן מראה ורידי וקשיח באחוז שומן נמוך.
בדרך כלל מתחרים לוקחים אותו בשלבי הסוף לחיטוב, כדי לקבל "פיניש" אחרון.
כמובן שלא חובה לקחת אותו רק בחיטוב עמוק, או בכלל בחיטוב. יש לו יתרונות כשלעצמו וניתן לקחת אותו מכל בחירה אחרת, אך יש לחשוב היטב מראש אם כדאי, לפי המטרה.
שוב, אנאבר הוא חומר יקר מאוד. רצים הרבה זיופים של החומר, גם אם מדובר בחברה בעלת מוניטין - הדבר לא מונע מהחברה לשים, נאמר, וינסטרול, במקום אנאבר. המשתמש הממוצע והלא מנוסה, לא ידע אמת להבחין על גופו בין שני החומרים האחרונים.

לגבי הסייקל שלך -
טסט במינון הנקוב לצד דיבול במינון הנקוב הוא בהחלט סייקל מאסה טוב ויעיל.
כל עוד החומרים הם טובים ובמינון, לצד תזונה-אימונים-מנוחה מתאימים, אתה תחווה גדילה יפה ואיכותית.
שים לב שהדיבול עשוי בהחלט להעלות אותך בהרבה נוזלים (ספיחה תת-עורית ותת-תאית) בעת השימוש בו, ובעיקר בימים הראשונים.
מדובר בנוזלים ולא שומן (וכמובן שלא בהכרח מאסת שריר - כי לוקח למכאניזם להתחיל לעבוד ולהגביר את סינטזת החלבון)

אפשר בהחלט לקחת דיבול ל-6 שבועות
זו נגזרת של מינון ועומס על הכבד (ומערכות אחרות) שמוכנים לספוג
בעיקרון ניתן להריץ דיבול 4-6 שבועות, במינון של 30mg-50mg
יהיו חריגים שיבחרו לבצע אחרת

אפשר לקחת דיבול גם ל 10 שבועות אבל זה לא הפואנטה, מדברים פה על טווח סביר שכמה שפחות יעמיס על הכבד וימנע בעיות.
בסדר, אבל מכאן ללקבוע ש"דיבול לא לוקחים 6 שבועות" ?

ארנולד שוורצנגר וחבריו היו לוקחים בתקופתם דיאנבול במשך 20 שבועות ויותר במינונים עולים ויורדים (אהבו פירמידות בתקופה הזאת) שהגיעו עד 100 מ"ג ליום.

אפשר גם לקחת דיבול שנה... סטרואידים מוצמדי מתיל ב-C17 מזיקים לכבד והנזק הוא אדיטיבי כל עוד המינון קבוע בכמות ובתדירות.
הניסיון לקבוע תקופה מעיד על חוסר הבנה.

• פותח/ת השרשור
שוב תודה אל העזרה והתשובות המפורטות . לא יכול להגיד איך אני יודע ...אבל האנבר אמיתי !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית